Новият вратар на Ботев Пловдив Матвей Игонен се присъедини към лагера на Ботев Пловдив в Турция, научи PlovdivDerby.com. Стражът вече е в хотела и се запознава с новите си съотборници. Утре сутрин футболистът ще мине задължителните медицински прегледи и ако всичко е наред ще парафира своя договор с канарчетата, който се очаква да бъде за 2.5 години.

Припомняме ви, че днес от Хебър обявиха трансфера за финализиран в официалната си фейсбук страница. Малко по-късно те сами редактираха публикация, като написаха, че информациите за трансфер са спекулации и че само са дали разрешение на Матвей да преговаря с Ботев и че играчът се очаква да мине медицински прегледи.

Досегашният титулярен вратар на канарчетата Ханкич вече е почти сигурно, че няма бъдеще в клуба и ще бъде трансфериран при първа възможност. Напомняме ви, че интерес към него имаше от американски клуб, но до трансфер така и не се стигна. От Ботев Пловдив бяха готови да пуснат Ханкич без трансферна сума, а от него се искаше само да въстанови транш от 50 000 евро, който е получил. Австриецът обаче отказа да се възползва от тази възможност и настояваше да бъде пуснат без финансови претенции. По всичко личи, че след трансфера Игонен при канарчетата Ханкич ще бъде свободен да напусне.

Игонен е бивш играч на Инфонет, Лилестрьом, Флора Талин и Подбескидже. На 10 юли 2023 г. естонецът подписва с пазарджишкия Хебър. Дебютира на 29 юли при победата с 1:0 като домакин на Берое.
На 27 март 2021 г. Матвей дебютира в официален мач за националния отбор на Естония, при загубата с 4:2 като гост на националния отбор на Беларус, в среща от квалификациите за Световното първенство по футбол през 2022 г. 

18 КОМЕНТАРИ

 1. СТИКС ОТНОВО Е С НЯКОЛКО НИКА ПРЕЗ МИНУТИ,В САЙТА.ТОВА СЕ КАЗВА КОМПЛЕКСИРАН ЗЛОБАР.ГРОЗЕН,САМОТЕН СОЦИОПАТ,С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ЗАНИМАНИЕ.ПАСКВИЛУ В САЙТОВЕ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ.

 2. 2
  5

  Каква ще се случи сега със супер таланта Смъркалев, който е предлаган и пращан на проби в целия свят?

  • 5
   1

   Не бери дерт за Смъркалев това ако е вярно означава,че Ханкич е сигурен пътник

 3. 1
  6

  Трима вратари чужденци, а германския възпитаник на паркове и градини тръби наляво и надясно, че имало млади вратари в школата..

 4. 10
  2

  Круша, пробит цървул! Виж какво правят жАлтурите! Изчезни от Лаута!

  • 1
   13

   Кво правят, взимат циркаджии и клоуни, а мерси.

 5. 6
  1

  Както казах, кратка ще е циганската радост. Нямаше и два часа🤣🤣🤣

 6. 1
  5

  Уак уаа ааа? уууу ууу ааа уак …

  В превод: Как сте , индианци? И аз обичам банани…

 7. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  9
  1

  КРУШАТА ПЪК ША НАБИЙ МАНЕРКЪТА И НА ТОМАШ!!!! ША ВАДИ ПАРОВОЗА УТ ГУФНАТЪ!!! НЯМА ДА ИМ ЦЕПИ БАСМА Я!!! ПУ ИДНА ФИЛИА СИГАНСКА БАНИЦ И НА ТИРЕНА!!!………..А ВИЧИРТА ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ДЖУЛЯЗУ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))

 8. 2
  14

  уу-уу-аа-аа ууууу-ууууу- аааааа- уу-аа-уу-ааа!!!

  В превод: здравейте африканци, идвам на дървото!!!

Коментарите са затворени