Старши треньорът на Ботев (Пловдив) – Душан Керкез сподели, че е доволен от представянето на своите футболисти през второто полувреме. Наставникът на “жълто-черните” е на мнение, че мачове срещу такива качествени съперници помагат за развитието на отбора.

“Можем да разделим мача на две полувремена. Второто беше силно за нас, първото не толкова. Контролирахме добре топката, индивидуални грешки допринесоха за това да получим тези попадения. Когато се изправяш срещу добър опонент, той веднага наказва грешките ти. Въпреки това съм доволен от моите футболисти след почивката.За нас е важно да играем такива силни мачове, защото от тях можем да направим анализ на нашите грешки. Желанието ни е да се подобряваме и да работим усилено. Нормално е футболистите да са изморени. И днес преди мача имахме тренировка. Искаме играчите да са уморени и да се натоварват, за да показват най-доброто си лице. Искаме да проследим как играчите реагират, когато са изморени, как анализират ситуациите. Георги Николов се нуждае от време да се адаптира в нашия отбор. С цялото ми уважение към Хебър, но тук е по-различно. Трябва да се запознае с останалите играчи, а и те с него. Георги Николов е изключителен играч.

Добре е да виждаме млади играчи като тези от Виста, заедно с юношите на нашия клуб. В момента са на проби при нас, ще ги наблюдаваме.Бароан изпълнява индивидуална програма. Надяваме се, че до края на подготвителния лагер ще вземе участие в някои от контролните ни срещи. Ханкич изпусна няколко тренировки, сега трябва да ги навакса. Чакаме централен защитник и мисля, че до ден-два ще успеем да го договорим”, каза Керкез.

17 КОМЕНТАРИ

 1. Самотният стикс пак е бил на смяна в училището.Между две бързи чикии отново е в темите за Ботев.Кошмара не прощава.

 2. 6
  2

  Доволен съм от анализа на Г-н Керкез, нещата са точно така.

  На който не му харесва, мое да го лапа сополив.

 3. 6
  1

  Страшно е когато мозъкът ти спре да се развива като си на три години. Буфер му кажи и не го убеждай повече 😀

 4. 3
  7

  От какво да са уморени ве тренер? От свирки или от чупки в кръста? Мясаш на интелигентен човек,що се забърка в тая жълта помия?! Скоро и тебе ще те подкарат с “Всички вън”!

 5. 3
  11

  Нормално е играчите на Ботев да са изморени. Няма как като спиш по клоните на дърветата добре да отпочинеш.

Коментарите са затворени