По време на подготвителния лагер на Ботев (Пловдив) в Белек наравно с основната група от футболисти на Ботев участие в тренировъчния процес и контролните срещи ще вземат две групи млади футболисти.

Трима от тях са част от руската школа Виста (Геленджик) – Кристиян Нвачукву, Джон Емануел и Джон Батиги.

Те ще присъстват само за периода на подготвителния лагер в южната ни съседка и ще провеждат тренировъчни занимания с отбора.

Техните качества ще бъдат наблюдавани от спортно-техническото ръководство на Ботев и спортния директор Артур Платек, съобщават от клуба.

В отбора са и юношите на клуба и част от дублиращия отбор: Дениз Русев (вратар), Димитър Папазов, Ивайло Видев, Костадин Татаров, Велиян Видолов, Константин Павлов и Емил Найденов.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    10

    Пак се почна! Уж щяхме да правим отбор, а какво стана? Всеки, който мърда го продаваме. Що не продаде Минков, Брахими, Балтанов и другите бабереци? Къде са пикльовците с розовите очила, дето виждаха победи, мачкане, шибане и т.н. Дори отбор не можем да обиграем, защото това предполага титулярите да не се продават няколко години. Сега идете при Илиян и му се молете да вземе Ботев, щото Зингито го направи бит пазар! И пак ще ядем по няколко бахура от първите 6!

    • 4
      3

      Кои титуляри продадохме? Тва съм го пропуснал? Уме,Акере, Бароан и Попов къде заминаха? Тва вляво на снимката на Бароан близнака ли е?

    • 3
      2

      От кои първи 6 ше ядем по няколко бахура?Лудогорец,Левски,Циганите и Арда, тея ли?

  2. 6
    4

    Човека си гледа търговията. Ботев изобщо не го вълнува. Ще има да чакате по-добро класиране.

    • 5
      3

      Е какво да гледа? То кажи ми един футболен отбор , който да не е търговия?
      И като цяло Ботев го вълнува , иначе нямаше да прави инвестиция за Г.Николов.
      Ама нека си плюем.

  3. 10
    9

    Имената на тримата негри са Красота Вяра Борба. Вписват се идеално в африканския Ботев. Очакваме с нетърпение и още нови попълнение към стадото.

    • 3
      3

      Г-н 420 – известният индийски мангал, приел псевдонима 1912 отново е тук. Поне прочети бе, циганино клети, момчетата ще тренират с Ботев, нищо повече. “Повечето” Зингаревич си го търси другаде. Но, мангала плюе е се прави на ботевист. Отрепката си е отрепка!

    • 2
      2

      Жмуньо, а в Столипиново и ескимоси е искат да идват, мани африканци, пфхахаха дейба пробитите цигани дейба.

    • Имената на трите ти сестри са Гонорея, Стрептокока и Сифлие а майка ти е Кралица Спиноза, пфахахахаха лилав несретник.

Коментарите са затворени