Каращият проби в Локомотив Пловдив аржентинец с български корени Роман Иваноф почти сигурно ще напусне тима в следващите дни. 20-годишният централен защитник е оставил нелоши впечатления у наставника Александър Томаш, но той не вижда смисъл да предлага договор на състезателя.

Причината е, че на тази позиция Томаш разполага с Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Ефе Али и Калоян Костов, а Иваноф с нищо не превъзхожда въпросните футболисти.

На този етап Александър Томаш спешно се нуждае от централен нападател, както и външен полузащитник, които да заменят продадените Джовани и Алфа Конте, както и преминалия в АЕЛ Лимасол Георги Минчев.

Към момента на върха на атаката може да се подвизава единствено Димитър Илиев, а опциите за фланговете в лицето на Бабакар Дион, Евандро и Петър Андреев са крайно недостатъчни и трудно биха запълнили празнината, твърди “Тема спорт”.

15 КОМЕНТАРИ

  1. На мене не ми трябват такива дето искат заплати бе бахти, заплата ше иска че и навреме. Ми научи се къде е ефбет, защитник си все пак, научи се как се залага, оправяй се, не си малък…заплата…аз пари за ракия нямам той заплата иска.
    Заебавам ги тея цигани и тва е.

  2. СТОЙЧО ГЕНОВ КАЗА ЧЕ ЩЕ ГО ОТПРАТЯТ ЗАЩОТО НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА ЧАКА ЗАПЛАТА ТРЪГНАЛА ОТ АРЖЕНТИНА С ВАЛЯК . НО СПЕРМОЯДА ГО Е СРАМ ДА ГО НАПИШЕ В КУАКА 24

  3. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    1
    1

    КОФТИ БРАТТЯ СТУЛЮПИНЦИ!!……НЯАМА ДА НЪ БЪДИ!

    • 2
      2

      Братята от Столипиново са :Изгрев бойс Столипиново!За да ги има материално ,женската им половина заедно с педерасткото , жълто съсловие обитават Скобата!

    • Как да имаш мисъл,като ти е празна ,а и крива главата!?

  4. 2
    3

    ЦИГАНСКА РАБОТА.ВЪОБЩЕ ЗАЩО Е НА ПРОБИ.ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МАНГАЛИ НА ПОСТА.ТЪПИ ЦИГАНИ.

    • 2
      1

      Изродчо,то си личи кой колко мангала има в отбора!90%-а от епилираната,жълта сган са африкански цигани!

  5. 1
    1

    Ще го изпрати ама друг път от пръдня боя правя

    • 1
      1

      Томаш не знам ,ама ботевЪ разследват от високо ниво за продажби на мачове!

  6. 5
    2

    Тоя не беше ли първото ново? Е ако в циганския катун няма място за Ром(Ан) не е на хубаво

    • Изгрев бойс Столипиново ,можеш ли да бягаш бързо?Ако бягането не ти се отдава,ЛОШО!

Коментарите са затворени