Централният защитник на Ботев – Йонас Тамм получи тежка мускулна травма след срещата между Етър и Ботев за Купата на България.

Естонският национал пропусна последната и официална среща на „канарчетата“ за първенството срещу състава на Хебър.

Йонас получи контузия в областта на задната част на бедрото, която изисква лечение около 2 месеца. В момента той изпълнява индивидуална програма в Пловдив с треньор по физическа подготовка и физиотерапевт.

Лечението върви по план и се наблюдава от медицинския щаб на клуба.

Очаква се след лагера на Ботев в Турция, Йонас да започне занимания с основната група.

6 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    ТО И Ф НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТИФ ПЛОВДИВ НИ Е ЖИЛАТИЛНУ ДА ВЛЯААМИ РОМИ КЛОАКОМУТИФЦИ, АМА КАКТУ ГЛЕДЪШ ЮСУФЕ, ТУК СНЕ, НИ ПРУПУСКЪМИ!:)))))))ПУФ, ПАФ:)))))))

  2. 11

    Ботев не е за бели момчета. Трябват си черни момчета расли по дърветата и хранещи се с банани. Това е моят Ботев!

    • Не мога да разбера, как е възможно да пишете и да се кефите на такива расистки коментари. Основният слоган на ФИФА е no to racism и equal game.

      Ти сигурно си мислиш, че си голяма работа и превъзхождаш чернокожите футболисти… всъщност вероятно не си. Момчетата водят много по-интересен живот от теб, а и изкарват повече пари.

      • Недей, недей, че ако няма расистки коментари, бултрас трябва да млъкнат завинаги!

        • Каква е връзката на бултрас с написаното? Нима някой смислен човек може да мисли, че има хора, които растат по дърветата и се хранят с банани? Едва ли. Сигурен съм, че авторът на горното, ако застане пред Бароан примерно, няма да може да му каже нещо подобно в очите, защото след това ще си събира зъбките от земята.

    • Станиславе, плешив кретен, как не ти омръзна по цял ден да сереш в темите на БОТЕВ майка ти дейба издрусана дейба…

Коментарите са затворени