Ботев (Пловдив) проведе второ занимание за деня на един от терените на спортен център „Калиста“ в Белек. „Канарчетата“ пристигнаха в Турция късно снощи и бързо се захванаха за работа.

Втората тренировка беше изцяло с топка. По време на подготвителния лагер на “канарчетата” в Белек, наравно с основната група от футболисти на Ботев, участие в тренировъчния процес и контролните срещи ще вземат 2 групи млади футболисти.

Трима от тях са част от Виста (Геленджик): Кристиян Нвачукву, Джон Емануел и Джон Батиги.

Те ще присъстват само за периода на подготвителния ни лагер в южната ни съседка и ще провеждат тренировъчни занимания с отбора. Техните качества ще бъдат наблюдавани от спортно-техническото ръководство на Ботев и спортния директор Артур Платек.

В отбора са и юношите на клуба и част от дублиращия отбор: Дениз Русев (вратар), Димитър Папазов, Ивайло Видев, Костадин Татаров, Велиян Видолов, Константин Павлов и Емил Найденов. Новото попълнение Георги Николов също тренира с основната група.

Утре Ботев ще проведе първата си контролна среща. В нея съперник на „канарчетата“ е Гурник Забже.






13 КОМЕНТАРИ

  1. Те и германците и французите казваха така, ама иди да ги видиш сега. Плачат, реват, ама връщане назад няма. Икономиката им е в колапс, народът им избяга, тръгнаха да правят зелена сделка, ама започнаха да отварят пак въглищните мини!

    • Ти ходил ли си някога в Германия и Франция или просто си прочел нещо в интернет? Ако икономиката на Германия е в колапс, ние тук ще сме загинали с всичките ни бизнеси, защото ЕС и Германия в частност е основен партньор на България и ако партньорът ти е в колапс, то той няма да ти поръчва, което значи, че бизнесът тук ще е във фалит.

      Хайде отворете си малко очите мили възрожденци. Потърсете информация не само от извора, който ви се поднася, ами и от други източници. Спуснали са ви опорки, повярвали сте и като папагали повтаряте. Германия били в колапс… боже, божееее… наскоро излезе проучване, че им трябват ежегодно 400 хиляди нови работници, които ги няма и трябва да внасят от някъде. Ако има проблеми с мигрантите, то е заради престъпност, но вярвам, че немците ще ги вкарат в пътя или ако не стане, ще ги натоварят обратно за родните им места. Щом нашите цигани от квартала се научиха да работят там и да изкарват хубави пари, значи ще се справят и с това.

    • Ахахаха абе ти правиш ли разлика между емигранти и футболисти на които им се плаща да ритат топката?

  2. Ти като още по – голям тъпак,би ли определил колко от тях ще изиграят поне по едно полувреме напролет?!

    • Това зависи от тях и от Керкез. Ако да добри-като Чернев ше играят. Ако не са добри-като Работов, няма да играят.
      Ти кво искаш-да сложи Акере на пейката и да пусне някой само щото е юноша ли?
      Ми ние тва го пробвахме срещу Етър за купата, да припомням ли кво стана или ше се сетиш?

      Ебал съм го, не ми пука черен, бял, червен, жълт или светлозелен-щом играе като змей, вкарва и отбора побеждава-ше е титуляр.

  3. 2
    7

    Нормално е нашите момчета да са там. Нормално е да се развива българския футбол. Не е Нормално в нашата държава, на стадион и база, които са изградени с български пари да се развиват негри. Може някой супер талант да бъде взет, но така масово не трябва. Не е Нормално да ти плащат и ти в българска медия да плюеш, да обиждаш, да защитаваш Зингаревич, защото той днес е тук, но утре ще си замине, а ние оставаме тук. Ако си българин, трябва да мислиш за българите, защото ни претопяват, все повече намаляваме и няма да е далеч деня, когато ще ни завладеят и управляват. Може да си толерантен към чужденците, но не забравяй, че ако отидеш в чужбина, ти за тях си боклук и те не са така толерантни! И не забравяй, че предателите никой не ги обича. Дори Зингаревич те мрази, защото те купува и знае, че продаваш твоя род!

    • Това са пълни глупости! Претопявали ни! Боже, след и си прибери вересиите. Като имат семействата масово по 1 дете, какво според теб става с населението? Хората не желаят да има деца, защото те изискват да влагаш много грижи. По-лесно е да си гледаш кефа. Тази тенденция е във всички развити държави с добър стандарт на живот.

      Колкото да негрите. Човек не избира дали да се роди бял, жълт, черен или червен. Избира обаче дали да бъде расист или не. Светът е едно голямо село. Днес си тук, утре си хващаш багажа и отиваш другаде. В нормалните държави хората те преценяват по това, какво правиш, а не какъв е цветът на кожата ти.

      • 1
        1

        Явно е, че не си българин. Явно е, че ти плащат. Явно е, че за теб клането в Батак е убийство на терористи! Лошото е, че не си само ти, ами зарибяват и други глупаци. Умните хора се учат от грешките на другите. Обикновенните хора от собствените, а тъпите всичко знаят! Ще дойде ден и горчиво ще съжаляваш. Сега се правиш на либерален глобалист, но когато гризнеш дръвчето, ще ревеш.

        • Имам трудов договор и получавам заплата – плащат ми! Плащам си данъците в България. Имам и три деца, които учат в България. Глупостите, които си написал не заслужават коментар. Такива като теб нови възрожденци, нямат ама нищо общо с истинските възрожденци, които са в основата на създаването на третата българска държава.

          Добре е като споменаваш за зверствата в Батак, Перущица, Панагюрище и още над 50 български села да знаеш и какво е искал Васил Левски. Неговата мечта е чиста и свята република, в която всички да имат равни права, независимо от своята народност и вероизповедание. Разбираш ли? Без значение от народност и вероизповедание – това е мислене от преди 150 години! Ти сега ми говориш за негри, бели…

        • Ахаха тиро-лиро, нерде състава на Ботев нерде Батак, чичо ти тотално изплиска легена , земи спри че ставаш все по-отчайващ.

      • Заеби го тоя, той си живее в осемдесеивтора и още си мисли че Партията определя кое кво

    • Господине, тотално си объркал понятията! Не, негрите в тоя или оня отбор, или изобщо чужденците, които работят в България ще претопят нацията. Не, не е в тях проблема! Днеска са тук, утре ги няма! Така е в професионалния спорт, а и не само в спорта. Проблема е в самите нас като етнос. Но, това е много дълга тема и не и е мястото в този сайт.

  4. 12

    На оня нещастник трите момчета от Виста му бодат очите и плюе по Зингаревич обаче седмината ни юноши не ги забелязва тъпака.

Коментарите са затворени