Старши-треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез задоволи цялото любопитство на представителите на медиите и отговори честно и конкретно на всеки един въпрос без да използва добре познатите заобиколни отговори, на които сме свикнали. Специалистът не завоалира отговора си на нито един въпрос, който касаеше трасферния прозорец и движенията в клуба в тази насока.

“Всеки мач играем за победа. Искам всички футболисти да забравят резултатите от мачовете през миналата година и да се съсредоточат върху това, което ни предстои.
Бароан има договор до края на сезона. Той е футболист на Ботев. Ханкич има договор за още две години. Двамата не играха заради контузии. Ако има оферти за тях- ние ще ги разгледаме. Заради несигурната ситуация с Бароан трябваше да вземем нападател. Търсим централен защитник. Ако Бароан остане имаме вариант да играем и с двама нападатели”., заяви Керкез.
Относно Джаспър Керкез каза, че не влиза в плановете му.
Точукву Ннади е извън страната и в момента минава медицински прегледи, ако всичко е наред днес или утре ще бъде обявен неговия трансфер.
“Не мога нищо да кажа за вратаря на Хебър. На този етап имаме Ханкич и няма какво да коментирам, завърши Керкез.

31 КОМЕНТАРИ

  1. Станиславе,Стиксчо мамин,пак ли пишеш тука .Пиши миличък ,пиши,тука има ток.На Лаутджамия като спрат тока,всички ще пишат на майка ти на разделените полета

  2. Това е отбора,това е треньора.Всички ботевисти трябва да сме зад тях и да ги подкрепяме.МОЖЕМ ГО,ДОКАЗАЛИ СМЕ СЕ.ЗА БОТЕВ ВСИЧКО,ОТ БОТЕВ НИЩО

  3. 2
    11

    Стоян канара каза, че тоя Киркиз жа на довърши ва да гоейба.

    • 8
      1

      Ерол довърши ли те или само разлигави.Изпразни ли се в устата ти,или всичко беше неочаквано.Станиславе ти си плазмодий с обратни наклонения

  4. Ти въобще видя ли стартовия състав, преди да напишеш анализа си? Четири човека от втория отбор: Смъркалев, Папазов, Видолов и Павлов… две дълбоки резерви: Балтанов и Минков… читирима титуляри: Ето’о, Попов, Чернев и Перера и Секулич.

    Отделно от това, първи контролен мач след дълга почивка. Не трябва да се правят изводи от днес. Лошото е, че Фаустас се кунтузи, а май и Диабате. Дано да е нещо леко и от тук нататък да няма въобще кунтузии.

    • Ако четеш внимателно, ще видиш, че съм написал, че Марица са играли с титулярите, а ние в не оптимален състав.

      • 2
        2

        Цитирам – Много ми се иска да имаме силен отбор, но като гледам как ни сгънаха маричката, особено първото полувреме…

        Това е, защото играхме с експериментален състав. Особено първото полувреме. Аз чета идеално, а ти като пишеш мислиш ли?

    • Изобщо не му обръщай внимание на тоя пич, той е като латерна-едно си баба знае едно си бае, след всеки мач едни и същи нелепици.

  5. 1
    7

    На очите си ли да вярвам, или на написаното от тези под мен? Много ми се иска да имаме силен отбор, но като гледам как ни сгънаха маричката, особено първото полувреме, когато играха с титулярите, не мога да бъда оптимист! Разбира се ние играхме в неоптимален състав и през първото и през второто полувреме. Но докато в нашия отбор са футболисти като Минков, Балтанов и други, нищо добро не ни чака! Болшинството от футболистите, селектирани от Изруда, дърпат нашия отбор назад! Идващия полусезон го виждам като време за обиграване, време за доказване и време за чистене. От есента можем да очакваме отбор, който да се бори за четворката! Все още сегашния отбор не е сработен, няма облик, футболистите не са научени да играят без топка, да преливат от линия в линия, да бъдат ефективни в нападение. Головите положения са малко, предстои смяна на нападението. Това не става за ден, два, или за месец, два. Това, че бихме с разлика някои отбори през предния полусезон, не е гаранция за победен поход! Гледайте мачовете срещу отборите от първата шестица и правете изводи тогава. Когато започнем да се надиграваме с тях и когато започнем да ги побеждаваме, чак тогава можем да се надяваме на по сериозни успехи. За сега едно е ясно: Керкез е по добър от Изруда! Да се надяваме, че неговото влияние върху Зингаревич ще е положително, за разлика от Изруда! Ботевисти, слънцето се показва на нашата улица. Да се надяваме, че ще изгрее и ще грее дълго! А нашите противници да си пазят трътките, защото ги чака здраво ………!

        • Само като прочетеш че головите ни положения били малко и ти става ясно че на пишещия разбирането на футболната игра не му е силната страна.

    • Пич,сам си противоречиш! Уж титулярите,а па не сме били в оптимален състав?!?!

    • 6
      1

      Кои точно мачове с отборите преди нас да гледаме бе жмуньо?

      Лудогорец там ги спаси съдията.
      Говедата там ги спаси съдията.
      Циганьорите изкараха нечовешки късмет на нашия стадион, мача са игра в тяхната половина.
      Арда ги наебахме там.

      КОИ ТОЧНО МАЧОВЕ ДА ГЛЕДАМЕ?

      Тъпак.

      • 1
        1

        Тирето, числото и морето обаче ни победиха.

    • Има едни журналисти, известни като “сините” идиоти, които всяка зима броят точки и правят класиране от контролите. Днес разбирам, че си имат и жълто-черен събрат.

  6. 13
    1

    Четете между редовете.
    Това което каза Керкез е следното: През пролетта ше ебем, ше мачкаме, ше разклечваме, дете в майка ше разплакваме! Само БОТЕВ и КУР за циганите!

    Тва каза.

    • Ти текста не можеш да разбереш, тръгна между редовете да четеш! Знаеш ли какво е функционално неграмотен? Това си ти.

  7. 3
    10

    Индианците как си вярват и сами се възхваляват, а всъщност са една голяма кръгла нула 0

    • 26
      1

      Завистта и злобата никога не спят.

      Трябва да си малоумен да твърдиш, че в Пловдив има индианци. Такива има само в Северна и Южна Америка. Но пък цигани има в Пловдив… твърде много.

  8. 26
    2

    Страхотен удар направи Ботев с треньор в лицето на Керкез. Добър специалист и истински мъж. Питат го – отговаря, кратко и ясно и не говори с празни фрази. Всичко едно към едно си каза, само за Игонен отказа да коментира, защото има двама вратари и не е коректно. Между редовете – може да го привлечем, ако продадем Ханкич. Добрите новини са трансфера на Ннади и това, че чакаме още 2-3 играчи директно в Турция. Другите новини – Джаспър и Думбуя са аут и от тях зависи дали ще се махнат и ще играят другаде или ще тренират с Ботев II.

    Нека всички, които негодуват, че се пълним с негърчета да се замислят, кои играчи направиха трансфери от клуба – Току, Абдо (в Белгия), а сега и Ннади. Отделно вчера имаше интервю с поляк, който следи нашето първенство и той каза, че никой не му хваща окото с изключения на Бароан и Акере. Какво е общото между тях? Всички са млади момчета на 20 или малко над 20 и да – черни са. А сега се замислете, колко българи от цялата ППЛ са направили трансфери в Западна Европа напоследък? Даже суперзвездата ни Космонавта стигна до… Гърция.

  9. 17
    1

    малко по малко…
    крачка по крачка…
    леко по леко…
    стъпка по стъпка…
    едно по едно…
    бавно, но сигурно…
    вървим нагоре!

Коментарите са затворени