Ботев (Пловдив) осъществи силен изходящ трансфер. “Жълто-черните” трансферираха един от младите и перспективни играчи в състава си, който е и младежки национал на Нигерия до 20 години – Точукву Ннади.

Ннади ще се присъедини към редиците на белгийския тим Зулте Варегем.

Халфът се присъедини към Ботев през лятото на 2021 година. С “канарчетата” той записа 61 мача на сметката си (вкл. двубои и за дублиращия отбор), асистира на 3 пъти и отбеляза 1 попадение.

ПФК Ботев Пловдив благодари на Точукву Ннади за професионализма и му пожелава много успехи в бъдещите му професионални планове!

19 КОМЕНТАРИ

  1. Тук еди си пише, после си отговаря, самонавива се, плюе комшиите! Дали някой му плаща, или е просто един тъпак? Е, пак е по добре да се пише на български, отколкото на цигански език! Ако започне да пише логични и верни неща, ще е супер!

  2. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

    Уж талант,но не успял.Вижда се новата визия.Продавай когато му е времето.За тези пари се купуват нови таланти.Времето е съдник.

  3. Срахотна сделка за този куц негър. 1 500 000 български лева. Това е сумата. Около 750 000 евро. Добра цена за футболист, който дори треньора на Голямо Конаре във В група няма да го пусне титуляр.
    При кюстендилци Циганската звезда Джовани беше продаден за по малко пари.

  4. Само минавам да пратя по здрав на станислав Мърков,гумената кукла на Ерол Париж Париж вечна обич и любов ,карайте е все така.Пловдивският Ненужник,Пришълец,от Черешовата градина на Родината кара жителите на Отечеството да се развеселяват.Петички,бахури,куроносител са класика в жанра.Жал ми е за феновете на наш,то Локо,съжалявам истинските майни.

  5. 5
    1

    В Зулте Варегем продадохме и А.Траоре за 900к €. Отбор от 2-ра белгийска лига. Сигурно ще е свързан по някакъв начин със Зимната. Трансфермаркт още не знаят сумата, но сигурно ще е над 2м €. Отбор от 2-ра лига в Белгия да вади такива суми не знам…Иначе съм доволен, имаме много халфове и Нади не беше много впечатляващ.

  6. 2
    3

    Супер 4 млн.€ плюс процент от следваш трансвер . Това за Ботев е супер .

    • 3
      3

      Как 4 милиона бе човек, тея верно ли са се навили са платят толкова? Вижда ми се абсурдно.

  7. 12
    2

    Зингаревич е някакъв гений. Как ги шитка един по един и всички отиват в Западна Европа. С Ннади или без него, нашият отбор няма да усети разлика.

    Обаче яко хваща оферта като кажеш, че момчето е нигерийски национал… а ние си го знаем Ннади…

    • 12
      1

      Мноу ясно,че така ще напишеш като си плод на кръвосмешение м/у майка ти и брат ти !

    • 14
      2

      Ахахахаха, продаваме един, купуваме четирима-отбора се разпада.
      Столипинци продават педесеичетири мангала и взимат един пенсионер и ше стават шампоани.
      Майка ви дейба малоумна…

    • 7
      1

      Кое е разпадане,да продадеш резерва ли?Разпадане е вашето че продадохте трима от най добрите ви футболисти,за да закърпите бюджета до лятото.Ние продадохме един,а до тука са двама нови подписали

    • 9
      1

      Станислав пазач в училище.Тансфер в Столюпиново кога?.Обеси се.

    • Имаш ли си бегла представа колко злобата ти осветлява тъпотията,станиславе.Не си само грозен и самотен чикиджия.

  8. 9
    3

    Прекрасни новини, няма такава муха без глава измислена.
    Но кой знае пък, може само на нашия отбор да не пасва и да се разкрие в Белгия. Само успехи му пожелаваме.

Коментарите са затворени