Ботев (Пловдив) официално привлече в редиците си един от най-перспективните млади нападатели. “Жълто-черните” допълниха нападателната си мощ с 21-годишния офанзивен футболист и младежки национал на България – Георги Николов.
Нападателят парафира договор с “канарчетата” и още днес ще направи първата си тренировка под ръководството на Душан Керкез.
Георги Николов е роден на 5 юли 2002г. във Враца. Юноша e на Левски (София) и Лудогорец (Разград), а в кариерата си е играл и за състава на Ботев (Враца).
През 2022г. преминава в тима на Спортист (Своге). За престоя си във Втора Лига със Спортист той отбелязва 14 попадения в 34 изиграни двубоя. През лятото на 2023г., Георги Николов подписва с Хебър (Пазарджик).
След изиграни 16 двубоя през настоящата кампания на efbet Лига, Георги Николов има на сметката си 8 попадения и вече дели първото място в голмайсторската листа с новия си съотборник Антоан Бароан
Артур Платек, спортен директор на ПФК Ботев заяви: Георги Николов е млад играч, чието представяне в Хебър (Пазарджик) и в националния отбор на България до 21 г. ни заинтересува. Млад, агресивен тип нападател, който знае как да завършва атаките на отбора. Много се радвам, че този млад български играч идва в Ботев. Мисля, че това е правилното място, където той ще направи следващата стъпка в кариерата си, ще донесе радост на нашите фенове и ще развие уменията си. Георги, добре дошъл в „жълто-черното“ семейство!
ПФК Ботев (Пловдив) приветства Георги Николов с добре дошъл и му пожелава много успехи и трофеи с “жълто-черната” фланелка!

6 КОМЕНТАРИ

  1. Този им знае чалъма на циганите,направи им тройка с Хебър.Дръжте се кюстендилски м.нгали,Стикс да търси въжето!

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ ВЪРВИ НАПРЕД И НАГОРЕ, А НАЩТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ ПРУДАВЪТ ЛИ ПРУДАВЪТ!!! СЕРСЕТУ МЪ БУЛИ…………..УСВЕН ЯЗ ДА ЗАРЕЖЪ БАКЪРА И ДА СЪ ПУСНА ПУ ШОРТИ?!:))))))))))))))))) ПУФ, ПАФ!:)))))))

  3. 12
    1

    Стикс в момента си реже вените , едни взимат голмайстора на лигата , а други подаряват единственият нападател , който имат ! Да не си на мястото на Стикс-капута !

  4. 9
    1

    Жоро Пистолеро!

    Много майки ше разплаче пролетта .

  5. 5
    6

    ХА ХА Райнов ще донесе радост на феновете на ЛОКОТО

Коментарите са затворени