Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив даде обширно интервю в Спортното шоу на Дарик. Той коментира актуалната ситуацията около футболистите на тима, към които има интерес, а освен това говори и за входящите трансфери на „смърфовете“.

„И двете са валидни (Локо Пд продава заради изтичащи договори и финансови проблеми). Имаме футболисти, на които изтичат договорите, трябва да намерим баланс да имаме конкурентноспособен отбор, трябва и в касата да влязат пари“, започна Павел Колев.

„Динко Хоркаш на този етап е футболист на Локомотив Пловдив, няма разговори за бъдещето му. Когато един футболист има договор с даден клуб, разговорите за трансфер винаги са тристранни, и самият футболист трябва да е доволен. Финансовите условия не са приоритет. По-важни са амбициите на клуба, той е играч, който е дал много на клуба, винаги е демонстрирал професионализъм. Той предпочете да изчака, за да види дали ще получи предложения от отбори, които се борят за евротурнирите, има интерес, в изчаквателна позиция сме. Няма официални предложения, няколко клуба опипват почвата. Звучи притеснително, но не за Локомотив Пловдив, а за българския футбол. Не можем да му предложим пари, каквито му предлагат изпадащи отбори от полската Екстракласа.“

„Бих бил радостен, ако съм фен на Локомотив Пловдив. Отборът е с малък бюджет, но е на добра изходна позиция да се бори за евротурнирите, ако не и нещо повече. Няма място за притеснение. Трябва да разберем къде се намираме. На първо място ще се опитаме да направим така, че да осъществим такъв трансфер. Ако не се случи, Динко Хрокаш се остане футболист на Локомотив Пловдив до лятото и ще трябва да заложим на решение дали да заложим на него, или да търсим заместник, а той да е подкрепа за един по-млад вратар. Няма да е лесно, но самият Хоркаш демонсттрира готовност да се съобрази с решението на клуба“, продължи той.

Не сме предлагали нов договор на Бабакар Дион. Ситуацията е същата, с разликата, че няма такъв интерес към него. Вероятността е да завърши сезона с екипа на Локомотив Пловдив, след което да премине в друг отбор. Имаме набелязани футболисти, работи се всеки ден по тяхното привличане и в най-скоро време ще обявим привличането на нови попълнения, продължаваме да търсим играчи, които да отговарят на изискванията на Александър Томаш. Има още време, в което може да се реагира. Няма Локомотив Пловдив да остане в този вид“, допълни Колев.

„С Евандро преговорите започнаха много отдавна, на този етап не сме ги продължили, Локомотив на този етап е зает с други неща. Хубаво е да си избистри цялостно концепцията какви цели ще гони в следващите две-три години. Заплатата на Евандро е такава, че внимателно трябва да се обмисли дали има смисъл да се предлага нов договор, защото това предполага и заплатата му да е различна. С Мартин Паскалев разговорите започнаха преди няколко месеца, не са пред финализиране. Може да се стигне до вариант, в който да откаже да преподпише. Няма да е първият, който е направил име в даден клуб и си тръгва без трансферна сума”, сподели още Павел Колев.

28 КОМЕНТАРИ

 1. Аз жълтите съм ги щибал и с Левски, сега ги работя с Локомотив.

 2. Никой не ще да стои гладен при Круши Може би само Депресията.Ама него го храни Кифлата му.

 3. Павката се е вкопчил в локуто ,като последно десет.Комсомолския боклук ,чака ротацията и милостта а Боко за някой лев.Този път е сгрешил коя фланелка да сложи.Сбогом черно – белите курви.

 4. Павка пускай всички останали на промоция. Шиткай ги по 10-20 хиляди еврака, ако се излъже някой. Трябва да се пълни сметката, че НАП гледа.

 5. Бих би бил радостен ако бях фен на Локомотив ама не съм фен съм на Уефски ,това е истината

 6. Крушата все натъкмява нещата да прави от пръдня боя и да шие кръпки с каквото му падне Донякъде имаше успех, обаче, след като играчи за три отбора се нагладуваха при него , се разчу и вече няма кандидати да се подлагат на унижението да чакат мизерните си пари с месеци няма . С кръпки и поразяваща уста не се гради съвременен отбор и бъдеще. Ако е пич и коректен ще търси човек , който наистина има възможност да издържа отбора, а не просто да му ползва името за символен капитал , за да печели позиции в бизнеса, игрите и поръчките .

 7. 8
  1

  Разногледият фъфляк деликатно им казал: Цигани, я си ебете майката!

 8. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  4
  1

  СЕКИ КОЙТУ СБИЧА КЛОАКУМУТИФФ, ДА СЪБИРЕ ДУПЪЛНИТИЛНУ ПУ 5 КИЛА ВЕЛПАПЕ, ИНО КИЛО БАКЪР И ДВЕ ТРИ КИЛА АЛЮМИН!!! ДА ПУМОГНИМ НА СТУЛЮПИНСКИТИ ПАНТЕРИ!!! ДА ПЛАТИМ ТОКЪ!!! ПУФ ПАФ, НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФЕ!!!:)))))))))))

 9. 3
  3

  Браво Колев. Трябват повече като тебе . За да се върнем там където ни е мястото

  • Асансьорът уверено тръгва надолу. Следваща спирка “Б” група.

 10. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  4
  1

  А БЕ И ЯЗ БЯХ БИЛ СЕРСЕТУ МИ КЛОАКОМОТИФФФ, АМА ТВА НА НИШТУ НИ ПРИЛИЧА!!!! СБИРАЙ БАКЪР, СБИРЪЙ АЛЮМИНИУМ, СБИРЪЙ ВЕЛПАПЕ И НАКРАЯ ЯРАК, ЧВОР!!!! Ф СТУЛЮПИНУУ СНЕ БЕСНИ!!! НЯМЪ ВАДИНИ ПАРОВОЗА!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))))

 11. 1
  8

  ЕВАХМЕ ЛИ БОТЕВЪ ВГЪЗЪ? ЕВАХМЕ! Значи всичко е ОК.

 12. 8
  1

  Даже и анонимникът Паскалев не желае да остане…

 13. 5
  8

  Локото си изиграха картите перфектно. Натрупаха точки с добри играчи, сега ги продават и покриват борчовете. С това изчистиха и отношенията между Крушарски и Сотков. Каквото и да стане, точките ще стигнат може би и за шестицата. После идва лятото, всичко почва отначало и я камилата, я камиларя.

 14. 11
  2

  А бе тоя майтап ли си прави? Отборът се разпродава? Взимат се пенсии? И всичко било ОК? А според Томаш ЛОКОТО е шампион? СМЯХ……………

  • 2
   9

   Един футболен отбор се състои от близо 20-25 човека и 11 титуляри! Локомотив продаде 2ма играчи с изтичащи договори и разкара ! Това разпродажба на отбор ли е ? Много сте жалки някои хора

 15. 9
  1

  Както е известно Динко Хоркаш и Бабакар Дион вече категорично отказа да сложат подписите си под нов договор

 16. 8
  2

  ХА ХА ХА Гладна мечка хора не играе

 17. 6
  6

  Браво. Видяхте ли жълтури.А Томаш каза че сме шампиони. Да си жив купоносителю Крушарски

 18. 11
  1

  Колко долно и подмолно изказване ! Тези футболисти (работници) не получават редовно мижавите си възнаграждения , за какво да искат да остават , пък и чак са обиждани, че си искат заплатите ! Крушарски ще държи отбора ни в будна кома !

 19. 13
  1

  Ахахаха Павката как се ебава с циганките не е истина.

Коментарите са затворени