Четвъртият нов футболист, който пристигна в Ботев Пловдив, а именно нападателят Георги Николов, си избра номер. Той ще се състезава с номер на гърба 93. Футболистът лично си е избрал това число, научи PlovdivDerby.com. В социалните мрежи вече се завъртя фотос, на който се вижда как фотографите на Ботев Пд правят сесия на футболиста. Както вече ви информирахме контрактът на младият голаджия с канарчетата е за 3 години.

Въпреки, че това е четвъртият нов играч, който вече тренира с канарчетата, от клуба разкриват, че той не може да бъде обявен като четвърто ново попълнение. Причината е, че все още останалите трима не са подписали договори. Става въпрос за африканските играчи Нехемие Кинтунту, Ехиджу Укаки и Сирики Диабате. Африканците са близо до контракти с Ботев Пд, но такива все още не са подписани поради различни причини, които в момента се изчистват, като основната е, че пловдивчани нямат място за допълнителни бройки чужденци. Чака се разтрогването на договора на Думбуя, както и продажбите на Ханкич и Брахими.

Както вече ви информирахме и пети играч е близо до акостиране на Колежа. Това е съотборникът на Николов от Хебър вратарят Матвей Игонен. Привличането на Игонен пък може да се окаже ясен знак, че Хидайет Ханкич ще бъде продаден.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    БАХ МААМО ПАГ АНАЛНА ПРОКОБА 9-3=6, 6-6=0 ДЕМЕК ПАГ 6-0 МЪКАТА КРАЙ НЯМА СИЧКУ СЯ ПОФТАРЯ

  2. 2
    15

    Крайно време е БФС да ограничат броя на чернилките в отборите от А група. То не се издържа вече. Особено Зингаревич!

    • 7
      1

      Гледай си В група и няма да имаш напрежение. Там чернилки няма. Светът стана едно голямо село и хората си ходят, където си искат, а не където на такива екземпляри като теб им се иска.

      • Грешиш ужасно!В А областна пловдивска област има двама в отбора на Чернозем.

  3. 20
    1

    Добър ден,защо новините за ” Ботев” Пловдив имат многократно повече посетители от новините за циганското “Локо”?

  4. 2
    21

    Номера щял да е 6-0 ама от КПБПто му казали, че този номер е свещен и само Пимко можел да го носи и то на празник, като 15 Май. На празника жълтите юрдеци обикалят Колежа с патешко ходене, стъпвайки само на пети.

    • 16
      1

      Чичо Том Мангалски да си гледа буферите, че нещо ги няма напоследък. Кога ще вдигате купата на Столипиново?

  5. 2
    2

    Май номерът му е 83, а не 93. Чакаме официалните снимки.

  6. 9
    2

    Андрей, като си качил чужда папарашка снимка, не е лошо да напишеш чия е и от къде си я взел. Преди време постоянно се сърдеше, че ти копират статиите.. нали така беше?

  7. 16
    1

    Спрете се вече! Не издържам! Ше скоча от терасата вече! Стига с тея нови в Ботев!

    • 7
      1

      За да скочиш от терасата се искат топки. Дори и за тази на партера

  8. 8
    2

    Ботев Пловдив привлича млад защитник от Втора фенска лига!
    Значи можа да станат и повече от 4.

Коментарите са затворени