Централния нападател на Хебър Георги Николов на 99 % е играч на Ботев Пловдив.

Това разкри за BgDerby.com агента на футболиста Мирчо Димитров.

“Георги Николов е сигурно ново попълнение на Ботев Пловдив. Минава медицински тестове и на обед подписваме. След многото спекулации напоследък ще кажа истината. Наистина…

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

58 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    А ние взехме Мартин Райнов Супер МУ ХАААААААА

  2. 11

    СТОЙЧО ГЕНА СПЕРМОЯДА И СТИКСЪ СЕ ГЪРЧАТ В ПОТ ЦЯЛА НОЩ НЕ СА СПАЛИ ТЕЗИ ПОМИЯРИ🤣😂😂🤣😂😂😂😂
    САМО ТАК МАМА ВИ ДЕЙБА И АМЕБИТЕ

  3. Малко информация от финансовите отчети на Лудогорец, които са публични и могат да се видят от всеки в търговския регистър

    2017 – печалба +258 хиляди лева
    2018 – печалба +226 хиляди лева
    2019 – загуба -6 милиона лева
    2020 – загуба -4 милиона лева
    2021 – загуба -3 милиона лева
    2022 – печалба +78 хиляди лева

    Към 31.12.2022 година Лудогорец има акумулирана загуба от в размер на 8.5 милиона лева при положение, че два пъти влиза в групите ШЛ и играе непрекъснато групи в евротурнирите. Собственият му капитал е отрицателен – минус 5 милиона лева.

    Толкова за самоиздържането на хегемона.

      • Излишно е и няма отношение към разговора. Който иска, може да си отвори търговския регистър и да си види.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      7
      1

      Приходите са в семейните фирми,футболът е параван,за държавни поръчки.Навсвкъде в България е така.Жалко,но факт.

  4. ХА ХА Смешни играчи. Томаш ще направи ЛОКОТо шампион. Той обеща

  5. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    13

    Труд,себераздаване,за да разкриеш докрай потенциалът си.Идваш в голям клуб,свсепризната публика.Ще усетиш силата на любовта.Успех.Нагоре и напред.

    • 18

      Публиката ви е призната за индианска. Доказателствата са много. Тарторите на бултрас допуснаха събарянето на цял стадион и това доведе до БЕЗДОМИЕТО в Коматево ДЕСЕТ ГОДИНИ. Когато си индианец, не можеш да го скриеш. Да си ботевист е равно на това да си глупак. Доказан факт!!!

      • 14

        Не обиждай, да не се наложи да търсиш защита! 10 години бяхме в Коматево заради Толупа Крадец и доказана Тиква – Бойко Методиев Борисов! Този същия, на който дължите това, че сте живи!

        • 12

          Няма нищо вярно в думите ти. Локомотив Пловдив бутна една трибуна, Левски бутна една трибуна, тези клубове си играеха на стадионите в първенството и европейските турнири. Само феновете на ботевЪ СЪБОРИХА ЦЯЛ СТАДИОН И ДЕСЕТ ГОДИНИ БЯХА БЕЗДОМНИ В Коматево!!! Доказана индианщина…

          А Локомотив е жив заради верните му фенове. Бойко Борисов помага благодарение на привържениците на Пловдивския любимец.

          • Антифеновете на Ботев, които наричаш фенове на Локо не са бутали нищо – стадионът сам си падна…

      • Индианците са оставили някаква култура,дали са нещо на света,а жълтата сган е дала само простащина и сеир за феновете на пловдивския любимец..Аааа и един Димитър Христолов

      • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
        10

        Циганин плешив.Нашата история се предава от поколение на поколения.Вашата се създава чрез Интернет.Чрез лъжи,измислици,наричания и самонаричания.Ти станиславе и Ерол сте срам за всеки фенове.Дори истинските локомотивци го признават.Действието има равно на него противодействие,пазачо неориентиран.

  6. 1
    12

    Алоооо, като чета че ботевъ са били винаги във тройката, я покажи годините че съм по забравил, нали съм видял ботевъ като шампион

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      10

      Стикс или Ерол,първосигнално буферняци,защитници на ракиджийницата.Олигофенове.

    • Ало-о-о Анадола като следиш полумесеца всичко избирателно си забравил… Питай Зеки Байрам на по една баклава от тези на Зулума и той ще ти каже всичко… 1912

  7. 17

    Георги , ти идваш отбор който е религия ,дано приемеш жълто -,черния цвят , като задължение за борба.Оттсм ще разбереж любовта на жълто – черните фенове. Ботев е магия и дано е разбереш.

  8. 15

    ГЕОРГИ запомни тук силно обичат истинските мъже и те са идоли за много години Пожелава ти да станеш легенда на нашия велик клуб.

  9. 13

    Добре дошъл Георги Николов на стадион Ботев ти ще попиташ истинската любов на феновете на един велик клуб. Изборът ти е правилен и от теб зависи дс станеш легенда на БОТЕВ.Благодаряти , че избра БОТЕВ пред всички други. Тук ще усетиш любовта на феновете.Успех момче.

    • И на втория мач без гол,ще усети освиркванията и псувните.

  10. 14
    1

    Страхотна новина! Вярвам, че Керкез ще му дава шансове и дано момчето се наложи и развие потенциала си. Ако нещата казани в интервюто са истина и Николов наистина е искал трансфер само в Ботев то това означава, че в бъдеще той би могъл да стане ботевист в червата и да види истинската магия в жълто и черно!
    Успех Жоре!

  11. 12
    1

    Отборът е в серия от 10 мача без загуба. От както дойдоха Керкез и Попов нещата тръгнаха в добра посока. Дайте шанс на момчетата, трудно е да се гради нещо, лесното е да се критикува.

    Зингаревич добър лош има желание да превърне клуба в печеливш продукт. Това е добре не само за него, но и за нас. Печалбите се реинвестират и това прави клуба по-силен и така се постигат желаните резултати. А и един самоиздържащ се клуб не зависи по никакъв начин от настроението на собственика си. Другото го видяхме.. ако само се наливат милиони без възвращаемост накрая става като с ЦСКА и Локо София, които фалираха, Левски са на ръба, Лудогорец в момента, в който Домусчиев му писне и те отиват в историята, виждате 1948 и те приключват, Берое, Пирин, че даже и Локомотив.

    • Лудогорец се самоиздържат отдавна. Вярно е че е благодарение на началната инвестиция и на мениджърския гений на Домусчиев, но е факт че те от трансфери, реклами и телевизионни права в Европа са МНООООООГО напред с парите и вече не е необходимо Кирил да се бърка от другите си бизнеси да финансира клуба.

      • Погледни им отчетите в търговския регистър и ще се изненадаш. Въобще не се самоиздържат. Налива се яко от другите бизнеси, които са супер печеливши.. най-вече лекарствата. Замислял ли си се, какво точно им рекламират на Хювефарма? Просто няма как да се наливат пари по друг начин.

        • Далеч не е вярно.С парите от Европа и трансфери ,посещаемост и реклами не може в България да вържеш бюджета си.Виж,ако държавата,директно или индиректно ти помага е друг въпрос.

  12. 1
    10

    Радвам се, че пишат нормални хора. Няма цигански език, няма и простотии. Казвате 7 човека за 10 години отишли в ЦСКА и Левски. А колко останаха? А колко искаха да дойдат? Стоичков на колене се е молил на Виден Апостолов да го вземе в Ботев! Половината локомотивци мечтаеш също за Ботев. Що се отнася за младите момчета, които отидоха и се върнаха в България, трябва да кажа, че освен родители, мениджъри и треньори, ги лъжеха и собственици, управители и директорите на клубове, защото всички са комисионери! Нека кажем, че някои от тези момчета не са пловдивчани и те по принцип са гурбетчии. Нека видим и лошия пример с Тошко. Защото, ако Изруда беше лош човек, то къде е мозъка на Зингаревич? Не на последно място трябва да споменем народопсихологията на простия българин. Всички давай акъл: заминавам в чужбина по бързо! Хората на запад точици баницата 200, 300 години и само теб чакат да се наредиш на масата! Знаете ли какво ми каза един капиталист 90 г.? Ако те наема на работа, трябва да заработиш твоята заплата и още 2 за мен! Тук, обаче говорим за друго. Зингаревич иска да спечели пари, но не мисли нито за отбор, нито за публика! Ако той направи голям отбор, ще продава скъпо. Да кажем така: той търгува със стоки за 1 лв. Бързооборотни! Само последните дни сърби и хървати продадоха футболисти за десетки милиони! А ние за 100000. Ндади не може да спре топката, не може да я ритне, главата му куха, не може да се наложи в Ботев, няма 1 голям мач, пари ще вземеш! Зингаревич е пишман бизнесмен, пишман собственик! Но страха на бедните ни фенове, че може да дойде някой по лош, ги кара да му целуват краката и ръцете!

    • 10

      Аз продължавам да не разбирам кво точно искаш да докажеш освен че не харесваш Зингаревич, което вече разбрахме.
      По-долу ти обясних че дори в годините за които говориш ПАК не сме играли само с наши юноши.
      Не си доволен че взимаме момчета от Африка. Взимаме Николов-ти пак си недоволен.

      То няма угодия, еби му майката.

      • Човекът не харесва капитализма като цяло и Зингаревич в частност. А и се усеща една носталгия по младостта… което време е безвъзвратно отминало, а светът сега е съвсем друг.

  13. 12

    Момчета, нашите деца не знаят какво е да нямаш. Истината е, че те са презадоволени, а това ги лишава от стремеж към постигане на каквито и да е цели. От такива деца няма как да станат добри футболисти. Затова ще гледаме негърчета като Акере, които драпат с всички сили да се измъкнат от мизерията, в която е минало детството им.

    Като бяхме на 15-16 години си спомням, че непрекъснато ритахме топка. Стига да имахме. Слагаш чантите за греди, делиш се и започва мачът.

    Сега екипи, скъпи маратонки, изкуствена тревна настилка, хубави топки… само че с един час тренировка дневно и без желание няма никакъв шанс да стане. Трябва да обичаш много да играеш играта, а не да го правиш, защото баща ти има мечти.

    • Абсолютен факт, сега всичко им е наготово. Тея не знаят кво е сам са си направиш жилка, калам, лък, въдица, не могат да играят на джамини, мач само по телевизията гледат, чакай ти да стане футболист от тва.

      • 11

        Ние родителите сме виновни. Плейстейшън, айфон, безжични слушалки, маркови дрехи… стане на 18 и тате му купува кола, апартамент му купили родителите, теглили кредит… е той за какво да се бори, за какво да мечтае? Няма за какво. И в същото време днес вали дъжд и е студено и майката не го пука да излиза, за да не настине…

        • Каква е разликата от преди и сега ?
          Както преди така и сега по заможните родители са копували и са глезели децата си !Защо така ви се е набила няква картина в главата,просто днешните деца не стават за футбол.Виж да кажеш , че преди години имаше спортни паралелки, всяка сряда се играеха мачове с други училища ,голямото междучасие та и малкото сме ходили да ритаме или друг вид спорт.А сега в голямото и малкото се редят на опашките за цигари и дюнери, кибичат пред училищата да пушат.Като се сетя,че едно време още в детската градина,задължително бе да си изберем вид спорт и ходихме по състезания ,сега вече това го няма !Таа помисли дали родителите са виновни или системата ни е такава вече

          • 5
            1

            Сега младите хора имат други приоритети. А най-вече всички имат телефони и са зомбирани от тях. Иначе и ние пушехме, но се криехме, а сега се пуши най-спокойно пред училището.

          • Разликата е, че тогава бяха много малко разглезените отрочета на богаташи, а такива глезотии като телефони, избор от 100 вида екипировка и обувки, зяведения и чалга – навсякъде просто нямаше. Имаше карти, шах, учене и футбол или някакъв друг вид спорт. И тогава и сега за да станеш велик в нещо трябва да инвестираш цялото си време и енергия. Ето например Стикс – инвестира цялото си време и енергия да пише глупости в PD и е постигнал нещо – станал е велик идиот!

  14. 1
    7

    Жълти убийци, кога казвате майка ми ме е погребала???

    Всичките мръсотии в душата ще си кажете, заел съм се с вас от 10 години. Сега се берат плодовете…

    • 4
      1

      Тя каза в петък да заповядаме, щяла да черпи че се е отървала от тебе, урод плешив.

  15. 1
    3

    Я чакайте малко да я проверим тая теория за отбора на Ботев от 80те дето бил съставен от наши юноши. Аз оня отбор го знам наизуст:

    1. Димитър Вичев-юноша на Чирпан, след това играл в Берое преди Ботев.

    2. Трифон Пачев- мисля че е наш юноша не съм сигурен

    3. Митко Младенов-също

    4. Иван Кочев – юноша на Марица

    5. Панчо Раков – юноша на Марица

    6. Марин Бакалов-най-нашто момче от всички наши момчета

    7. Коцето Костадинов- наш юноша

    8 Гошо Георгиев – Марица

    9. Антим Пехливанов-Горубсо Мадан

    10. Петър Зехтински – наше момче

    11. Атанас Пашев- Хебър Пазарджик

    И са кво стана с легендата че всички били от нашта школа?

    Деба тъпаците…

    • Миналото няма да се върне. Да живеем в настоящето и да гледаме напред. Даже и Аякс вече не играят само с техни момчета. А в същото време нашите деца искат да са програмисти, а не футболисти…

      • Ма аз тва казвам бе, че и в легендарните ни години НИКОГА не сме играли само с наши момчета.

        • Много се дразня като започне някой с желанието за наши юноши. Ама то ако има материал като Чернев веднага ще го вкарат в първия отбор. Но няма, Ботев 2 миналата година изпадна от Б група. Гледахме мачове Уме Емануел беше като Марадона спрямо другите, а той не е нещо извънземно като футболист.

          И другото.. да налагаме българи. Вижте националите, ами те правят равен с Гибралтар. Отборите в ППЛ, които играят с българи са в долната част от класирането. Ние там ли искаме да сме?

    • Тъп буфер,имената Спас Джевизов,Сашо Иванов,Георги Славков,Митко Аргиров,Славчо Хорозов,Наскоро Маринов,Благо Блангев,Пики Юруков,Васко Василев и т.н.говорят ли ти нещо?На кой отбор са юноши?

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      Всичко е ваше циганско.Половината ваши са юноши на Марица,палячо,плешив.Мръсна циганска сган.

  16. Осемдесетте години няма как да се върнат , но наистина бяха добри времена за ” Ботев” и за всички фенове които посещавахме стария “Христо Ботев” !
    Сега времената са други и децата са други и футболът е вече друг , но това не пречи да мечтаем някой ден отново “гръбнакът” на първия отбор да е съставен от собствени юноши …
    Няма как да няма таланти в школата и дано все пак им се даде шанс да заиграят в първия състав и да им се радваме и да ги подкрепяме !
    Това си пожелавам през новата година да ни се случи…

    • 2
      1

      Що да не се върнат? Не можем всяка година да се борим за тройката ли? И що не?

      Знаеш ли колко ми пука дали ше е с наши юноши или с такива от Пазарджик, Литва, Босна, Франция, Нигерия или Гвинея-Бисау? Точно николко.

      Манчестър Сити да не би да играе само с англичани?

  17. 11

    “ Георги Николов искаше единствено и само трансфер в Ботев Пловдив”

    Ето такива момчета искам да виждам с жълтата фланелка.

  18. Да сравняваш футбола от осемдесетте със сегашния, си е голяма заблуда.Нищо не е като онези времена.Тогава имаше безброй първенства ,/пионерски,средвошколски и още много други където изникваха много млади футболисти.Сегашните за съжаление имат по интересни занимания,там е проблема а не че нямало да помиришат мъжкия отбор…

  19. 3
    12

    Подлогите са безкрайно доволни! След 3 негъра, Ботев е на път да трансферира един българин. Невиждано, невероятно, фантастично ! Направо се разтопиха. Все едно са ударили 6 от тотото. Това е най големия успех в живота им! Питат за мен. Къде е онова мръкнало? Тук съм. И съм БОТЕВИСТ преди да сте се пръкнали на този свят. И съм виждал Ботев шампион. И съм бил свидетел на създаването на всяка една звезда. Всички сте чели за отбора от осемдесетте години, но не сте им се радвали. Софийските грандове искаха всеки наш футболист. Малцина предадоха Ботев. Веднага Ботев вадеше ново момче от школата, или от близки нам отбори от Б група. Цяла България се възхищаваше на играта на отбора. Цяла България знаеше имената на футболистите ни. А сега? Не само, че не ги знаем ние, ами не можем и да ги изговаряме! Тогава всяка година бяхме в тройката, а сега се борим да не изпаднем. От целия отбор имаме 1,2 наши рожби. Поколенията били лоши. Ами кой луд ще си чупи краката до 18 години като знае, че няма да помирише мъжкия отбор? Проблема е наистина в поколенията, но не във футболистите, а във вас! Защото вие не знаете какво е родолюбие, Пловдив, Ботев, камо ли да знаете стихотворенията му, или тези на Вазов! Всъщност знаете ли кой е Вазов, или едно негово произведение? Не бе, не да го рецитирате, питам за едно заглавие?

    • 2
      1

      Малцина предадоха Ботев казваш…я чакай да видим…Славков, Гошо Георгиев, Бакалов,Хвойнев, Коце Видолов, Митко Младенов…

      Ходи се скрий някъде че ставаш смешен…

    • И като ги знам, какво? На 67 ще заритам топката или какво? Помниш ли, какво е казал придружаващия “слухар” на Тошо Диев когато са го канили да остане в Бразилия: Рецитирай ” Аз съм българче”. Днешните, нито ще рецитират, нито ще ги канят. Шопов, Илиев, Добрев от 16 годишни им завъртяха главите и менажери и тъпи родители. Отидоха като аслани и се върнаха като насрани. В такива ли да инвестираш. Не! Ако, агента на това момче от Хебър е искрен, това е за уважение.

      • Само искам да спомена че Наско Пашев дойде от Пазарджик, с което мисля приключваме темата 🙂

        НАСКО ПАШЕВ пак повтарям…от тва по-голяма легенда на Ботев-здраве му кажи…

        • Пашев е юноша на Левски, но ние го направихме футболист. Гецата също, Панчо също, Вичев също! Ние не сме взели готов изявен футболист от никъде!

Коментарите са затворени