Ботев Пловдив си осигури подписа на младия нападател на Хебър Георги Николов! Според източници на PlovdivDerby.com утре голаджията ще премине медицински прегледи и ще парафира своя договор с канарчетата. Преговорите за футболиста продължават вече много дълго време, като първата медия, която разкри за готвения трансфер бе BgDerby.com. Още на 28 ноември миналата година колегите от националния футболен сайт информираха читателите си за готвения трансфер /ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК/. В последствие медията на няколко пъти информира за течащите преговори.

PlovdivDerby.com провери по свои канали и информацията публикува днес в БЛИЦ, че с Николов към Колежа ще тръгне в стража на Хебър Матвей Игонен. Нашите източници твърдят, че и този трансфер е на 90% финализиран.

Причината Георги Николов и мениджирът му да изберат Ботев Пд е условията за развитие на младите играчи, които канарчетата предлагат.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Жъ гу гляват дъл мож поеме 6 бахура от раз.

  2. СТОЙЧО ГЕНА СПЕРМОЯДА И СТИКСЪ СЕ ГЪРЧАТ В ПОТ ЦЯЛА НОЩ НЕ СА СПАЛИ ТЕЗИ ПОМИЯРИ🤣😂😂🤣😂😂😂😂
    САМО ТАК МАМА ВИ ДЕЙБА И АМЕБИТЕ!

  3. 1
    11

    Кога три купи, бронз, сребро, два пъти футболист на годината, 7:3-6:0-0:1.Жълти жени Наведени на АГАТА.

    • 4
      1

      Две купи и бронз стигат ли?

      Добрите новини тепърва идват за Ботев, а сбиротъка от задния двор на селското училище бавно и постепенно заминава в посока село Намайкасипутино.

  4. 10

    уш се разпадахме, никой не искал при нас, само африканци били сме взимали, а накрая –
    300К за Николов ,а Георги Минчев с договор бе подарен на АЕК

  5. СТИКСЪ ОБИЧА ДА ПРАВИ ФЕДЕРОСИ НА СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА . ПОСЛЕ И ДВАМАТА НА СКОБАТА ДА ЛАПАТ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА .

  6. 2
    13

    Трябваше да има смирение към мъртвите, а жълтите погребват с ракия за удоволствие жив човек.

    Само ме правите известен, рискът, който съм поел, за да ви казвам истината бултра$$$ е голям. Красивото е, че ако се срещнем, няма да видите страх в очите ми…

    • 13
      1

      Ей мухльо жалък,знаем те много добре кой си и от къде си ,един пробит циганин който работи в магазин на мобилен оператор,снимаха те пред общината с едно синьо якенце … не ми е останало време от разни ангажименти но края им се вижда и в най скоро време ще се срещнем след теб ще се видя и с гошето от пд24 “пловдивския любимец” ще ви шибам като за последно …. вярвай ми ще се гавря така с теб ,че ти е бедна фантазията …. хвали се още пред колежките “как насираш жълтите в нета” !

      • 2
        8

        Недей, недей , ще биете невинен човек! Знаете кой съм,е не ти, постарал съм се, но нека не страдат невинни, ЯВНО ИЗДАВАШ НЯКОЯ ЗАСАДА КЪМ ЛАУТА АРМИ???

        НЕ МИ ПУКА ОТ бултрас, красиво е , стотици “батки” страдат от един човек, който ги гаври с думи…Смея се постоянно с вас жълтите и така вече ДЕСЕТ години.:):):)

        • 8
          2

          Ти не можеш да си представиш ние колко се забавляваме с малоумията ти, тука е като на зоопарк. Гледаш някъв мизерен лилав шебек как си бърка с космат пръст в червения гъз и после го облизва.

          Гнусно но и доста забавно.

    • 7
      1

      Никой не ти е виновен че собствената ти майка иска да се отърве от тебе бе галош.
      Честно казано разбирам я жената, то тва да имаш такъв син е някъв срам неимоверен.

  7. 15
    1

    Добър вечер, с тъга ви инфоемирам че Станислав почина току що. Получи инфаркт.

    Заповядайте в петък всички на Рогошко шосе да се почерпим. Ракията е от мен.

    • 12
      2

      Голям тъпан е , лошото е , че е завистлив и лош човек , но нека е жив , за да види възхода на Гранда Ботев Пловдив ! В Ботев Пловдив се работи изключително професионално и отговорно , и резултатите ще дойдат !

  8. 3
    23

    човек ще си каже че ще взимат Бензема хахаха

    • И майка ти не е кой знае какво,но печели на магистралата!

  9. 15
    2

    Да изчакаме снимка с фланелката на Ботев и тогава да си честитим.

  10. 18

    Чудесно!
    Нннн’здрави Круши, води лилавите мастии към “Ъ” група!

    • 1
      18

      Абе то и на финала ни водише към Б група ама кво става?

Коментарите са затворени