Локомотив Пловдив започна годината с продажбата на трима основни футболисти. От „Лаута“ трансферираха в чужбина един от най-ярките футболисти  – Джовани, нападателя Георги Минчев и Алфа Конте. Изпълнителният директор Павел Колев пък обясни, че сметките на клуба са запорирани от НАП. По всички важни въпроси „Тема Спорт“ се свърза със собственика на смърфовете Христо Крушарски, който е и един от кандидатите за президент на футболния съюз. Откриваме колоритния президент в Аржентина, където има завод за производство на ракети против градушка.

„На театър не съм ходил от половин година, но ходя на цирк. Сами може да се сетите кой е. Това, което правим с футбола, е цирк, пълен цирк. Всеки коментира, говори, но никой нищо не подема. Единият това върши, друг онова говори, третият пиян-залян. Търсим само кусури, а никой не поема да дръпне въжето и да тръгне корабът. Няколко от моите колеги ме попитаха мога ли да казвам „не“. Аз мога да го казвам и да стоя зад думите си. Четох един анализатор да дава мнение. Не прочел програмата ми за БФС, защото нямал време. Но дава оценка за човека. От такива, които са тръгнали „под наем“, аз акъл не вземам. Аз съм от хората, които се борят, за да постигнат целта си. Имам цел в живота ми и досега съм постигнал всичко. И в бизнеса, и в спорта. Знаете ли какво казал един, след като партизаните победили на 9 септември? Началникът го питал: „Какво искаш да работиш?“. И другият отговорил: „Искам да ме назначиш да намирам „маану“. За футболния съюз съм приготвил интересни неща“, заяви Крушарски.

“Tema sport”

10 КОМЕНТАРИ

  1. Бездарието не е цирк! Бездарието е фашизъм! А, ти, Крушарски си пълен боклук. Нали ти е ясно, че ако излезе на яве онзи запис, в който с Борисов, Здр. Димитров и Ст.Тодоров разпределяте “баницата”, естествнено без да засягате шампионата и “Лудогорец”, БГ футбола ще бъде “замразен” поне за пет пълни години във всички турнири на УЕФА? А, ти до живот ще си лишен от правото да управляваш или притежаваш футболен клуб? Естествено, че никой няма интерес от това и затова всички мълчат като женски полови органи. Било, каквото било, бития – бит и прочие, но си затвори устата и не се прави на честен. Защото си отрепка! Долна отрепка!

  2. Ей смешник, спри да бръщолевиш постоянно глупости, ами направи едно игрище, децата от школата да имат къде да тренират и играят!!! Единственото такова за всички набори от школата в момента е опасно за здравето на всички!!!

  3. ПЪЛЕН ЦИРК Е ТОВА ОТБОРИ С БЛОКИРАНИ СМЕТКИ И КУП ЗАДЪЛЖЕНИЯ ДА СЪЩЕСТВУВАТ

  4. 1
    1

    Браво господин Крушарски Ти си велик Ти изгони сребролюбците начело с Камбуров от Локото Целувам ти ръка

    • 1
      2

      Циркаджия ама голям!!!От,,циркаджийските “му номера Локомотив Пд има вицешампионска титла ,две купи и една супер купа,шест големи салама в задниците на епилираната ,жълта сган !ТОВА СА ФАКТИТЕ !Вие какво имате,а!?

      • Ей, ама наистина си най-тъпия коментиращ. Хайде обясни, какво е “вицешампионска титла”?? Калъфката на титлата може би? 🙂 🙂 🙂

        Кажи си сребърни медали и следващия път няма да ти се смее целия сайт.

        Ние имаме бронзови медали, купа и суперкупа.

  5. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    4
    1

    ЕВЪЛЛАРКЪТА ШУШЛЯК!!! ГУЛЯМ СИ!:)))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ!:))))))))))

Коментарите са затворени