Силно желаният от редица клубове голмайстор на Хебър и младежкия национален отбор Георги Николов преминава в Ботев (Пловдив). БЛИЦ разбра от сигурни източници, че сделката между тима от Пазарджик и “канарчетата” е почти финализирана и 21-годишният таран ще заиграе на “Колежа”.

Медията ни разбра също, че Ботев привлича и още един от Хебър – вратарят Матвей Игонен. Естонският страж изнесе силни мачове за тима на Любослав Пенев и привлече вниманието на “жълто-черните”.

Ботев (Пловдив) ще плати на Хебър за двамата играчи над 500 хиляди лева.

11 КОМЕНТАРИ

  1. Ако е вярно Попето ще го направи голмайстор и него вместо тъпото Бароанче.

  2. 2
    1

    Николов не никак лош състезател , но му трябва още много работа ! Ако иска да се развие трябва да остане в България , може да не играе при нас , но ако излезе навън сега , ще приключи на 70% с футбола ! Нашите момчета вървят почти 4-5 години назад от развитието си спрямо, същите в Западна Европа ! Ако дойде е добре дошъл , Бароан ме дразни последно време и се взе много на сериозно…Гошо Николов спокойно може да стане голмайстор на лигата с Ботев и Ивелин Попов дад гърба си !

  3. Унгарците дават 350 000 евра само за единия и ме съмнява да дойдат и двамата при нас за 500 000 лв

    • Ти пък от къде разбра, колко дават унгарците? Да ни би да се чуваш по телефона с тях? Пишат се всякакви спекулации.

  4. 12

    Новината е недействителна, за да дойде Николов трябва да живее в Африка и да е черен до лилав.

    • Лошо ли ти стана от новината? В Африка живеят и бели хора, не само черни до лилави.

    • Действителна е новината. Обичам да плякам плешиви цигански педали. Знам къде си. Чакай ме!

  5. 5
    3

    Къде е онова мрънкало дето Зингаревич все не може да му угоди?

  6. Ако стане това с Ннади ще е чудесно- крайно неориентиран футболист, което е решаващо за футболист на неговата позиция.Иначе физика и желание има- но датам!

  7. Интересни трансфери от Хебър към нас. Явно Ханкич ще бъде продаден, след като взимаме Игонен, който направи добро впечатление в последния мач в Пловдив. Днес се заговори за това, че Ннади ще замине за Белгия. Очакваме и да видим, какво ще се случи с Бароан.

Коментарите са затворени