ПФК Локомотив Пловдив ще има изцяло нов Съвет на директорите! Това ще стане на 21 февруари, когато ще се проведе общо събрание на акционерите. Сбирката е с начален час 13.00 и ще се състои в заседателната зала на стадион “Локомотив”.

Управленското тяло на черно-белите отново ще се състои от трима души, като прави впечатление присъствието в Съвета на директорите на Димитър Палазов, който е директор на детско-юношеската школа на клуба.

Дневният ред на Общото събрание е:

1. Приемане на одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2022 г.; Проект за решение – Общото събрание на акционерите приема одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2022 г.;

2. Избор на регистриран одитор за 2024г.; Проект за решение – Общото събрание на акционерите приема решение за избор на регистриран одитор за 2024г.;

3. Приемане на доклад за дейността на дружеството за 2022 г.; Проект за решение – Общото събрание на акционерите приема доклада за дейността на дружеството за 2022 г.;

4. Освобождаване като член на Съвета на директорите на Адам Живков Сотков. Проект за решение: Освобождава Адам Живков Сотков като член на Съвета на директорите.

5. Освобождаване като член на Съвета на директорите на Румен Василев Руйчев. Проект за решение: Освобождава Румен Василев Руйчев като член на Съвета на директорите.

6. Освобождаване като член на Съвета на директорите Лъчезар Димитров Вълканов. Проект за решение: Освобождава Лъчезар Димитров Вълканов като член на Съвета на директорите.

7. Приемане като нов член на Съвета на директорите на Венко Любомиров Рахталиев с мандат 2 (две) години, считано от датата на публикуване в Търговския Регистър, на мястото на освободения Адам Живков Сотков.

8. Приемане като нов член на Съвета на директорите на Димитър Радков Палазов с мандат 2 (две) години, считано от датата на публикуване в Търговския Регистър, на мястото на освободения Румен Василев Руйчев.

9. Приемане Като нов член на Съвета на директорите на Антон Антонов Спасов с мандат 2 (две) години, считано от датата на публикуване в Търговския Регистър, на мястото на освободения Лъчезар Димитров Вълканов.

10. Освобождаване от отговорност на членовете на съвета на директорите за 2022г. и 202Зг.

При липса на кворум на основание чл. 227, ал. 3 ТЗ, във връзка с чл.22,ал.2 от Устава на Дружеството, Общото събрание ще се проведе на 05.03.2024 г. в 13.00 часа, на същото място и при същия дневен ред.

Plovdiv24.bg

11 КОМЕНТАРИ

 1. Как няма да се нареди палаза Ами той е лакей лизач подмазвач но не и разбирач

 2. И 11 точка Обявяване на Фалит ,на кратко казано

 3. А КВАРТИРИ ЩЕ ИМАТ ЛИ Ф КОНДОФРЕЙ??? ША ТРЕБЕ ДА СБИРЪМИ ДУПЪЛНИТИЛНО ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ ЗА КУМАНДИРОФКИ!!! КОФТИ….

 4. 5
  3

  Супер… Томаш каза че ще сме шампиони..

 5. 3
  10

  Жълта курво,епилирана ,ходл ли си на училище!?Бяга ти граматиката!На кой ли от жълтурската олигофрения му е ясен правописа!?

  • 10

   Преброих четири пунктуационни и една правописна грешка в написаното от теб.

   • Така ли? Абе аз казвам кое е правилно и кое не е!
    Аз съм даскал и да ти кажа,че ние локумутифъв сме първия отбор в света и сме играли на олимпийските игри в Ром.Ром ако не знаеш е днешен Рим и ние сме потомци на ромляните т.е римляните!

 6. 7
  1

  Мангали мой казах ви трябва да правите свирки на жълтите за пари защото ние пари нямаме

Коментарите са затворени