Уважаеми ботевисти,

легендарният нападател на Ботев Йордан Кичеков има нужда от нашата помощ и подкрепа. Играчът, който е носител на балканската купа с канарчетата, се нужда е от подмяна на тазобедрена става, но не може да събере нужната сума от 6000 лв.

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив обявява дарителска кампания на своята банкова сметка, за да подпомогнем една легенда

Чрез банков превод по сметката на КПБП:
IBAN: BG11UNCR70001522124939
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Сдружение КПБП

Основание: За Йордан Кичеков

Вижте по-малко

8 КОМЕНТАРИ

  1. Легендарният нападател го изгонихте като мръсно коте от АФД-то и затова на 08.09.1974 г.на стадион 9-и септември (вече като футболист на Локомотив )ви вкара два гола при разгрома със 7:3 !!!

  2. 1
    5

    Легендата на ботевЪ Динко- Чико е най- известен с употребата на алкохол от сутри до вечер. Пияндето започваше в 06:00 сутринта с ракията вместо кафе. Пияница от класа.

    Този легендарен нападател по- малко ли пие от Чико, или е същото пропаднало пиянде ка Динко???…

    • 2
      2

      Ей, жалко педерастче, да ти разкажа ли с кой локомотивец, може би трезвеник, е баджанак Кичека?

      • 1
        2

        Аз да съм искал разрешение от вас, за да се заяждам???Не! Ако има какво да кажеш го казваш, независимо от последиците, ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е НАД ВСИЧКО…

  3. 9
    1

    А когато играеше в Локото и ни вкара 4 гола помниш ли? Сега Локото да събират пари! Тогава Чико така се ядоса, че изрита топката в гъза му!

  4. Михаил Карушков, Димитър Танков, Иван Глухчев, Виден Апостолов, Вангел Делев, Димчо Апостолов, Георги Попов, Динко Дерменджиев, Йордан Кичеков, Христофор Маринов, Георги Убинов.
    Някога беше така – Играчите ги запомняш! Сега, докато ги научиш и въртележката с комисионните от трансфери води едни, изхвърля други – парата да се върти.
    А, на Кичека, много здраве и успех.

Коментарите са затворени