Кметът на Пловдив – Костадин Димитров, отговори на журналистически въпроси на брифинг, провел се тази сутрин в Община “Пловдив”.

Един от въпросите към градоначалника бе свързан със стадион “Локомотив” и строежът на “черно-белия” дом.

Ето какво заяви Костадин Димитров по темата:

“За стадион “Локомотив” имахме среща миналата седмица с феновете. Ясно чухме тяхното желание за това да имаме колкото се може по-скоро пускане на обществена поръчка. Знаете, че тя беше жалена и има необходимост от нова. Ние също ясно заявихме финансовата помощ, която получаваме от държавата – 41 млн. лева. Тук може би ще преминем на една обществена поръчка отново, с оглед на това да няма санкции от МРБ или друга инстанция. В диалог сме с общността, знаем там какви са изискванията – ландшафт и завършването на едната трибуна и започване на централната трибуна. Ще продължим да имаме тесен диалог, ще гледаме проектите тези дни с инж. Пашов – вече са при нас и в най-скоро време ще имаме обществена поръчка.”

13 КОМЕНТАРИ

 1. Локомотивски Мърши,все пак съм Ботевис ,а и те са ме избрали за кмет ,така че неучаквайте да бързам за две каруци хора ,имате на тоя етап предостатъчно

 2. 2
  0

  ФЕНОВЕТЕ СА ЧЕСТИ И СПРАВЕДЛИВИ . ИСКАТ РЕВИЗИЯ НА ИЗРАЗХОДВАНИТЕ СРЕДСТВА ДО МОМЕНТА . И ОТЧЕТ ЗА В БЪДЕЩЕ .ИЛИ ЩЕ ВАДИМ КАРУЦИТЕ ПО КРЪСТОВИЩЕТО .
  ЛОКУ АКБАР

 3. 1
  9

  Коце ти какъв долен мазен мангал си!

  • 3
   8

   Стоян канара каза редовно да се епилираме и да мажем дивия с куромела та да вляват по айляк 6-те бахура ва да тейба и стрямската мастия дейба.

 4. 7
  1

  ФЕНОВЕТЕ СА ЧЕСТИ И СПРАВЕДЛИВИ . ИСКАТ РЕВИЗИЯ НА ИЗРАЗХОДВАНИТЕ СРЕДСТВА ДО МОМЕНТА . И ОТЧЕТ ЗА В БЪДЕЩЕ .

 5. 2
  12

  Жълтите мангали, пак мляскат мляскат ЛАЙНА и малки човечета.

 6. 13
  2

  Дано да фалирате до тогава и да не ви завършат стадиона никога.

 7. 5
  4

  ФЕНОВЕТЕ СА ЧЕСТИ И СПРАВЕДЛИВИ . ИСКАТ РЕВИЗИЯ НА ИЗРАЗХОДВАНИТЕ СРЕДСТВА ДО МОМЕНТА . И ОТЧЕТ ЗА ВБЪДЕЩЕ .

  • 9
   1

   Честен циганин няма. Има мръсни и гнусни мангали фенове на циганското локо.

Коментарите са затворени