Новият любимец на “бултрасите” Ивелин Попов ще играе в Ботев Пловдив и през сезон 2024/2025 година, съобщава BgDerby.com.

Договорът на техничаря с “жълто-черните” е за една година. Така контракта на Попето изтича на 15 август 2024. BgDerby.com разбра от сигурни източници, че футболиста има опция за удължаване на договора с още година. Единственото условие е Ивелин Попов да изиграе определн брой мачове. Откакто играча облче фланелката на пловдивчани е неизменен титуляр и лидер в състава на треньора Душан Керкез. Така, че ако Попето е жив и здрав контракта му автоматично ще бъде удължен с още една година.

25 КОМЕНТАРИ

  1. Да не пропусна-да ви еба майката кюстендилски мангали миризливи!

  2. 2
    2

    Хей тролове, подлоги, пачаври, къде са българите, къде са бразилците? С колко черни ще играем? С 6, 7, или 8? Това Ботев ли е? Делиорманци нямат толкова чернилки. Папазов ще помирише ли терен? Или някое друго българче? Къде е Работов? От националния във В група? Къде е Тошко? Защо го изгониха? Радвате се на Ивелин. Добре, ама не трябваше ли двамата да играят? Изруда не можа да понесе, че го боготворяхме и го изрита. Вие къде бяхте? Слагайте минуси и утре наведени с протегната ръчичка си вземете милостинята. Мърши, не народ!

  3. 2
    10

    Каква гавра? Сменяме курса, ще селектираме само българи, ще направим силен отбор! И накрая кво? Негри, негри и пак негри! А подлогите го защитават. Няма един отрицателен коментар. Стикс им бил виновен. Май е верна поговорката: сто долара са си сто долара, и преди и сега! Наведохте се, отворите бузите малки, жълти п…ти. Нищо не става от вас.

  4. 18

    Не ви чувам. Слабо се чувате мангали, ако може малко по-силно.

  5. 15

    Абре локомотивски мърши вие колко черни имахте тая година ???

  6. 3
    19

    Ботев е отбора на негрите, притежаван от един евреин!

    • 9
      1

      Стикс истинският българин,истинска майна.Квадратогла,плешив,грозен нисък.Живее в Тракия,пазач в училище, педофил сред средношколци.Доста секс наведен,за да стане злобен

  7. 19

    “Локо е отбора на малцинствата.”
    “Когато Локо играе, Столипиново опустява.”

  8. 4
    15

    ЧИСТИТ БАНГО ВАСИЛ ИВЕЛИНЕ ДА СИ ЖИФ И ЗДРАФ И СИ4КУТУ КАНАР С ТЕБИ!!!!!

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      КРУШИ, КАК НИ ГУ ЗЪБИВЪШ НА НАЗИ КВАДРАТНИТИ КАФИ ДУ МЪНЕРКИТЕ!!! ША ТЪ СМЕНЙЪМИ ШТОТ И ГРЕС НИ ДАВЪШ И БОЛКЪТА Я ГУЛЯМУ!!? ДА ИДВЪТ АНАДОЛЦИТИ, НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ДА НЪ СПЪСЯВЪТ НА НЕГУ!??… ДА ВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФЪ, ПУФ ПАФ?:))))

  9. 5
    18

    Ей тоя циганин си намери циганията! Момчета,не ме наливайте,просто циганина Ивелин си дойде на мястото, при Столипиновските цигани. Не виждам кое от двете не е вярно!

    • Стикс малоумно копеле,плод на бултраска оргия

  10. 12

    Току що прочетох в Гонг, че нашия “любимец” Изруда си е намерил работа като …помощник! Ха, ХА, ХА! Какво стана “създателю”? Що така? Къде ти е самочувствието? Мърша с мършите!!!!

  11. 6
    19

    Вече на Ботев ще викат не жълто черни, а черните в жълто. Не знам как ще изглеждаме, ако трябва да излезем в черния екип? Ами, ако спре тока, тогава как ще ги намерим нашите? Боже, Боже, какво доживях!

    • 5
      1

      Ти, къде живееш, бе, доживялия? Ходиш ли по улиците? Влизал ли си в средно училище? Обикаляш ли детските и младежки отбори? С тоя “матрял” (по думите на любимия ви вожд Тиквата) какво можеш да постигнеш?

  12. 2
    24

    Дали ще му се играе само с тъмнокожи бегачи? Много се съмнявам!

  13. 5
    28

    Нормално е, мангал да играе за мангалски отбор

Коментарите са затворени