Нападателят на Ботев Пловдив Антоан Бароан е спряган за трансфер в доста отбори по света.

Един от водачите в голмайсторската листа в Efbet лига е с договор при пловдивчани до лятото на 2024 г. Желаещите отбори, които искат да привлекат французина не са малко. Ръководството на Ботев, вече е отхвърлило три сериозни оферти за 23-годишния футболист, научи BgDerby.com.

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

14 КОМЕНТАРИ

  1. Пълен нагляр!
    Не случайно Генчев,го беше изкарал от отбора!

  2. Нека да,честитим празника на нашите съграждани.Нали и тях искат да ги броят за хора.Честит Банго Васил буфери.Нека разпадането продължи през цялата година.

  3. 2
    1

    Тази мърда, ако отиде в едно от топ първенствата, само ще ходи на тренировки за здраве и дори няма да е в групата за мачовете! Той в нашето убито първенство в 60 мин. едва ходи, та някой ще го търпи там. Хайде да си събира чукалата и метла! От както е дошъл има претенции и създава проблеми.

  4. 9
    7

    Отново истината лъсна! Зингаревич лъжеше, лъже и ще продължи да ни лъже. До сега са дошли 3 негъра, които трябва да натрупат мачове и да бъдат продадени. Българите за които се говореше си намират други отбори и заминават. Преди часове съобщиха за Николов, че заминава в Унгария. Футболистът от Пирин не може да дойде, защото вече е играл за 2 отбора. Приказките, че нашият директор е в Южна Америка не се потвърждават, защото няма докаран футболист от там. Бароан иска да напусне като свободен агент и никой не може да му повлияе. Привлечените негри играят по крилата, а нашите проблеми са в центъра на защитата в средата на терена и заместник на Бароан. С 2 думи отбора няма да бъде подсилен и нито през купата, нито през тройката можем да се класираме за Евротурнирите. Мечтите за силен отбор няма да се сбъднат с този собственик. Вложените пари от държавата за нов стадион ще бъдат ползвани от един изпечен мошеник. Нещо повече, той дори не развива български футболисти, защото няма как при 10 млади негри, които не могат топката да ритат, да бъдат налагани момчета от школата. Нашите футболисти имат завишени изисквания, за разлика от черните роби! Сега троловете на Зингаревич и подлогите му могат да слагат минуси, да пишат тъпите си коментари, или да пишат на цигански език. Това, обаче не ще промени действителността, още повече, когато видим 11 тъмнокожи футболисти в жълти фланелки. Крайно време е истинските Ботевисти да дадем отпор на този стиснат руски евреин!

  5. Не ща повече при тези гейове, писна ми от жълти педали.

    • А Аз искам у ЛѝОКОТо и при кифлата

  6. 3
    1

    Съвсем спокойно може да играе в долните нива на първа лига на Испания и Франция.За Англия не става.

  7. 10

    ИскЪм ф Локуто, че имат джамия и ша мога да са мола ф нея. Килимчи си имам 😂😂😂

  8. 8
    8

    Много нагъл негър. Не стига, че некадърен, ами и с претенции. Махайте тая черна гнида.

  9. 7
    1

    И аз искам в топ5 отборите на Европа, ама те не са чували за мен!

Коментарите са затворени