Отборът на Ботев (Пловдив) тренира двуразово във вторник. Първото занимание отново протече във фитнеса, докато следобедната тренировка бе на терен.

Лошото време не притесни Душан Керкез и момчетата му, които се раздвижиха на един от помощните терени на базата в “Коматево”.

“Жълто-черните” тренират в пълен състав, след като към отбора се присъединиха Антоан Бароан и Красиан Колев.

На този етап ботевистите са пасивни на трансферния прозорец, като единствените нови играчи са каращите проби футболисти от есенния полусезон.

За днешния ден е предвидена една тренировка. Първата контрола е следващия уикенд срещу Марица (Пловдив).

3 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Написал си пълни глупости. Новият директор за момента спи. Цингата не го ебе за нищо, защото от 10 малки негърчета, все ще продаде 2-3. За 3 години колко бразилци дойдоха? Сега точно ще дойдат?
    Споменават се български имена. Виж там може да станат нещата.

    • 1
      1

      Виждам, че си по умен от долния. Ами напиши ти нещо, че и ние да те критикуваме и да ти кажем какъв тъпак си!

  2. 2
    2

    Сега е момента да се направят трансферите. Явно Бароан си заминава. Дали сега, или лятото все едно от гледна точка на подготвяния отбор за следващата футболна година. Ако се спечели купата, или ако искаме да имаме силен отбор , не можем да чакаме лятото, защото тогава много рано започват предварителните кръгове, респективно първенството и няма време за селекция, още по малко за обиграване на отбора. В предвид на афишираните високи цели от Зингаревич, сега трябва да се вземе заместник на Бароан, защото Секулич не е на ниво, сега трябва да се вземе централен защитник със силен ляв крак, сега трябва да се вземе халф, който да партнира на Попов. Сега трябва да се оттървем от безперспективните футболисти, които показаха, че не са за нашия отбор. Наистина ще е трудно, но не невъзможно! Най важното е че имаме добър треньор, който показа, че може. Той и новият директор трябва да убедят, че може да се спечели и от бразилци за които са дадени пари по подобие на Левски. Зингаревич все още е под влияние на разбиранията и съветите на онази бедна душица Изруда. Неговата философия да вземаш без пари африкански футболисти и след това да вземаш нещо отгоре трябва да бъде забравена и да се прави подобно нещо ,но на по високо ниво! Дай Боже да се случат нещата!

Коментарите са затворени