Юношата на ЦСКА и бивш футболист на армейците Бойко Величков, който в момента, освен че е анализатор, развива и собствена академия, се съгласи да коментира пред “Тема Спорт” състоянието на червените, плюсовете и минусите в играта им, както и какво трябва да сторят в Борисовата градина, за да опитат да спечелят шампионската титла.

Ето какво заяви Величков по темите с Християн Петров и Христо Крушарски:

Нестор Ел Маестро не може да се оплаче от липса на защитници, но количеството прави ли качество? Има ли някой, който да те впечатлява?

– Да, Християн Петров. Той е светлият лъч и примерът, че не е задължително футболистът да бъде от чужбина, за да вдигне класата на отбора. Християн имаше късмета, че играчите на неговата позиция или не бяха убедителни, или бяха контузени, но той получи шанс и доверие и ги използва по най-добрия начин.

Преди няколко дни Христо Крушарски обяви, че се кандидатира за президент на БФС и дори показа програмата си, в която има някои, меко казано, странни идеи. Как ще ги коментираш?

– Ще кажа само, че е крайно време да започнем да гледаме сериозно на футбола в България. Аз мога да коментирам само една програма, защото съм запознат само с нея. Нямам време да се занимавам с несериозни неща. Ако искаме да постигнем нещо, то трябва да изчистим от футбола несериозното отношение, както и несериозното и пошло говорене и изказ…

16 КОМЕНТАРИ

    • Стиксчо, тебе редовно те опъват на Скобата

  1. 15

    Мен много хора ме нападат, но Крушарски не може да падне !
    Крушарски се е вързал здраво за газовата бутилка в палатката на втори базов лагер. Тук много духа и ако не се вържа, може да излетя като градоносна ракета. Все още чакам Чаво с ракията, дано не се е изгубил някъде по пътеките на Еверест и дано снежния човек Йети не го е намерил и да му вземе ракията. Ох, какви ли не мисли ми минават през празната глава напоследък. Но това е защото все още не ми е доставена ракията. Мислех да поръчам доставка със Спиди на адрес, ама като не знам кой адрес точно да дам ?!В Пловдив е ясно- задния двор на ВСИ, ама на Еверест ?! Ако пиша “Палатката на втори базов”, то тук палатки много има, ще вземат да объркат палатката. А отиде ли ракията, по-добре режа вените. Нулев шанс да стигна върха!
    Между другото, апапи, аз Локото почти сигурно го заебавам скоро, но чакам мангизите от ТВ правата за новия сезон и каквото мога да продам. Ясно е че сметките са запорирани, но там Павката Колев и Илко да се оправят. Илко оглежда млади таланти, щото Павката не може да гледа. Мене гледа, тебе вижда, и то без да е пил !
    Абе, настроението е пивко, само пара да има !
    Поздрави – ваш бай Христо от Еверест.

    п.с. ако случайно загина тук на Еверест, кажете на моите да кръстят една трубина поне на мен. Може вместо Бесика, трибната да е Крушика. Така де, бесите колко са дали на Локото, и аз колко съм дал, не може да се сравнява ! Е, повече съм взел, но така сме учени комсомолските скеретари.
    А, чакай, че някакъв човек се задава в далечината, крачи към мен….целия увит в шушляци. Чавооооо, ти ли си бе ?? Чавоооооооо…..
    А , не бил Чаво. Алфа Конте дошъл тук да иска пари за хот-дог, моля ви се, бил гладен. Ай сиктир бе ! Ще зема да се върна и да играе сопата вече, тва на нищо не прилича, не ме оставят на мира тея моите.

    • 1
      0

      Върхът на Еверест се издигаше пред Крушарски като непокорен трон, а той, вързан здраво за газовата бутилка, се чувстваше като смелият покорител на тези височини. Скъсаните шушляци на вятъра разнасяха звуци на приключение, а пътеките към върха бяха тайна лабиринт, чакащ да бъде преодолян.

      “Обичам да те мразя”, силен вътрешен глас съсипваше мозъчните клетки на Крушарски. В моменти като този, имитацията на оргазъм не беше достатъчна. Сърцето му биеше в ритъма на приключението, а чакането за Чаво и ракията беше като ваканция за мислите му.

      Със заплетени мисли за Локото и ТВ правата, Крушарски се усмихваше на върха на света. Хладната ракия му лекуваше душата, а във въздуха се усещаше мирисът на победа и екстремен адреналин.

      Но внезапно, мъж с шушляци се появи в далечината. “Чаво?” – мислеше си Крушарски, но изведнъж гласът беше разпознат. Алфа Конте – гладен и налагащ се с искане за хот-дог. “Ай сиктир бе!” – отговори Крушарски, чувайки в себе си гръм от насмешка. Нищо не можеше да помрачи настроението му. Той вече беше във възторг от върха и плановете си за новия сезон на Локото.

      С това, Крушарски се завърна към своите размисли и разгърналите се пред него възможности. Еверест го приемаше като свой смел покорител, а Крушика вече беше новата звезда в този върховен спектакъл.

    • 10
      2

      За някой, май наистина беше края? Дори в Кюстендил спомените ще го топлят. Пък и Тиквата има други дертове.

  2. 5
    5

    Сменяй дилъра момче. С всяко твое изказване си личи че главата ти тропа и то много,ама страшно много.

    • 5
      8

      Давам му на момчето бахури, пети и печати с името Димитър Христолов. Каква е диагнозата, г-н психиатър???

      • 12
        2

        Е Тоя бахур ви стига-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся?

  3. 9
    18

    Самото изказване на анализатора е несериозно. Няма как да знаеш само една програма и да даваш оценки на друга програма като несериозна.

    Крушарски е постигнал повече от бойко величков!
    Крушарски е постигнал повече от Зингаревич!
    Крушарски е постигнал повече от Радо Кошински!
    Крушарски е постигнал повече от Самуилов!
    Крушарски е постигнал повече от Чандъров!
    Крушарски е постигнал повече от Цветан Василев!
    Крушарски е постигнал повече от Димитър Христолов!
    Крушарски е постигнал повече от брокерите!
    КРУШАРСКИ Е ПОСТИГНАЛ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ВОДИЛ БОТЕВ!

    • 13
      8

      Само едно не успя да постигне Крушарски-да те забремени, плешива путко, но продължавайте да опитвате де…

      • 14
        3

        На втори базов лагер съм. До върха остава малко. Чавдар тръгна вчера сутринта от първи базов с ракията и туршията. Дано дойде навреме,че без гориво не мога да тръгна към върха. Иначе настроението е пивко, но е малко мразовито. Има много лед, а няма в какво да го сложа. Ужас !
        А Локото аз рано или късно ги заебавам

    • 9
      2

      Постигнал е с прекръстеният Велбъжд Кюстендил, с Локи какво е постигнал?

    • Крушо, великия да вземе да направи едно игрище за децата от школата. На това на, което в момента тренират и играят мачове всички набори е меко казано зле! Толкова контузии на деца станаха там. Този българския футбол щял да оправя, а едно изкуствено игрище не може да оправи/направи, смешник!

    • И майка ти и дъщеричката ти е ебал нали,а жена ти е на скобата,не вярвам да е изтрезнял да може да иде до там.Но ти ще му я закараш,тъкмо да опъне и теб,циганино гнусен!

Коментарите са затворени