Ръководството на Хебър (Пазарджик) засега отказва да продаде на Ботев (Пд) тарана си и голмайстор на тима Георги Николов. Причината е в малкото пари, които “жълто-черните” предлагат за голаджията, който е сред лидерите в Първа лига по отбелязани попадения.

Според различни информации, Ботев предлага трансферната сума да се плати на два пъти, с което от Пазарджик не са съгласни.

Както е известно, Николов е искан от “канарчетата”, но има и сериозна оферта от ФК ЦСКА 1948. Предложението на тима от Бистрица включва и бърза продажба в чуждестранен клуб и последващи бонуси за Хебър. Самият футболист е изкушаван от Ботев (Пд) със сериозна сума на ръка при подписване на договор.

Очаква се развитие на казуса с Николов да има в близките дни, но почти сигурно е, че нападателят няма да играе в Хебър през пролетния сезон, пише “Мач Телеграф”. Клубът от Пазарджик се нуждае от средства и ще продаде най-добрия си футболист почти на 100 процента.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    PD не си правят труда дори да препечатат последните новини за Ботев! В Пловдивнюз е съобщено за нов централен защитник, който е играл в контролата с Марица. Това идва да покаже, че продължаваме с привличането на негри, а приказките за привличането на качествени състезатели са прах в очите ни. Зингаревич утре ще каже ние искахме българи, искахме бразилци, но те не пожелаха да дойдат. Знам, че подлогите му сега ще започнат с минуси, но това е действителността. Ако се гради по силен отбор, сега е момента( преди началото на подготовката) за сериозна селекция! Трябват ни 1,2 максимум 3 качествени футболисти за атакуване на първата шестица и особено купата. Без такива футболисти, няма победи, няма пълен стадион! Разбира се трябва и изходящи трансфери, особено от по тъмните футболисти!

    • Ами като знаеш, че ще ти слагат миниси за глупостите ти, защо ги пишеш бе аланколо?

  2. ЯЗ КЪТ РОМ КЛОАКОМОТИФЕЦ УТ СТУЛЮПИНУ СЪМ ПРИТИСНЕН ЗА НАШИА КЛОАКОМОТИФФ!!! ПРОСТУ НИ МИ СЪ ЧИТЪТ НУВИНИТИ ЗА ЛЮБИМЕЦА НА РОМИТИ!!!! ЗАТУЙ СЪМ ТУК ПРИ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, ЧИ ИНЪЧИ ША РИТНА БАКЪРА УТ НЕРВИ……………..ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))))

  3. 4
    11

    Фремад Амагер в 3 та лига на Дания, Рединг в 3 та дивизия на Англия.
    Ботев 2 и той е в 3 та лига на България.
    Това е след управлението на болшевика..

    • Циганин, вашия втори катун в коя група е? В същата, но мангалът не го ебе, интересува го само Ботев. Болшевики са вашите сайбии – Малък Тошко е внук на Т.Живков и е реален собственик, а не говедарския клоун, сложен отпред. Нашият е евреин, а вашия – болшевик.

      • 1
        9

        Евреите избиват хиляди жени и деца в Газа и ти се гордееш, че убиец ти е собственик!???

        Малък Тошко не се различава от Васил Терзиев, кметът на софия.

        • Олигри, и как реши, че ако в Газа избиват хиляди невинни, то всеки евреин по света е убиец. Ами по твоята извратена логика заради Хитлер всеки немец също трябва да е убиец, заради атомните бомби в Хирошима и Нагасаки, всеки янки също трябва да е убиец. Бахта в гения! А за книгите, левият ми пантоф е с по-високо IQ от твоята мургава особа, шушумиго! Книгата, която в момента чета, ти не можеш правилно да й произнесеш заглавието!

          • 2
            5

            Нима можеш да четеш? Използвам твоята логика, Малък тошко бил болшевик, хайде научи се първо да четеш, за мислене надали е възможно. Но четенето е началото.

    • Ботев 2 е в трета лига, защото е по-евтино да е там. При аматьорите са всички втори отбори без числото 2 и Лудогорец 2.

      Нито Рединг, нито Амагер са фалирали. Нищо не пречи на някой инвеститор да ги купи и развива.

  4. 1
    1

    Ако наште наистина са предложили 50 000 евро, нормално е да откажат.

    • Колко да предложат? Толкова струват българските таланти. Тях трудно можеш да ги продадеш след това в нормален клуб в западна Европа.

      • Е що? Виж Наско Илиев например как го продадохме в Италия за някви там пари не знам колко беше.

  5. 10
    2

    Миризливи цигани от Лайнута, платете си тока, и тогава си отваряйте беззъбите усти!

    • 2
      6

      Нали имаш най- модерните лампи в България? Марш на Източен 10 с порция от шест щафети бахур и една пета, да кажеш по- добре ли влизат с модерните прожектори!!!????

  6. 2
    8

    Стоян канара ще прибави към офертата и едросмляна лютеница от тазгодишната реколта ва да гоейба.

  7. 3
    16

    Не искам в Ботев! Не мога да ям по шест бахура на едно ядене, не мога да се конкурирам с лакоми индианци, гризящи някаква Пета от 2019. Нямат наяждане!

    • 1
      1

      Спокойно, няма да дойде в Ботев, в Локото ще дойде. Ще катери Еверест с Крушарски, ама отгоре-надолу.

  8. 9
    1

    Николов ще дойде само ако Секулич или Бароан освободят място.

  9. 14
    1

    СТИКС… Стига си срамил ЛОКОТо с твойте простотии… Ще се върна и ще ти дърпам ушите

  10. 2
    12

    Помаците давали 7 лв на две вноски и един коч

    • 15
      3

      И майка ти дават, но нея никой не я иска, дъртата брантия.

  11. 6
    11

    А, ко стана? Пак греда! Ако погледнете миналата година как беше с трансферите, ще видите повторение на историята. Зингито кожата си мени, но нрава не! Същите приказки за светло бъдеще и накрая нищо. Само да не се разпродаде отбора отново точно преди началото на сезона, защото ще стане копи пейст!

    • 11
      1

      Всички коментари са на педито СТИКС…Кротко,педи. Целувай ръка на Крушата и дерзай

      • 2
        10

        А вие целувайте кура на Зингаревич глупаци !!! Назови ми един клуб, който да не е фалирал след негово управление !

        • 12
          1

          Назови един клуб, който да е фалирал, манго?

Коментарите са затворени