Най-коментираният футболист на Ботев (Пловдив) по време на зимната пауза – Антоан Бароан, поднови тренировъчни занимания.

Французинът се присъедини към “канарчетата” на по-късен етап, след като пропусна първите тренировки на тима. Вчера “жълто-черните” се готвеха във фитнеса на базата в Коматево заради лошото време, а и поради отсъствието на старши треньора Душан Керкез, който снощи се завърна от Кипър, където бе за сръбската Коледа. На този етап бъдещето на Бароан не е ясно. Договорът на нападателя изтича през лятото, а информациите за интерес към него от чужбина не спират. На този етап французинът отказва да удължи контракта си. На 19 януари е първата контрола на Ботев, а съперник ще е Марица (Пловдив). “Канарчетата” още нямат нито едно ново попълнение през зимната пауза, пише “Мач Телеграф”.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Буферите по Източен вече не минават, че очите им се насълзяват от бижуто на Пловдив. Бароан голмайстор, струва колкото трима ваши. Няма значение дали остава или заминава. Бегом в Говедарци!

    • 1
      7

      Жълти мишки лапащи черни пишки поне това го можете

  2. 8
    2

    Абе, тоз Николов да не е новия Гунди, че да сме преритали за него? Най добре е да се вземе бразилец от типа на Жоао Пауло! Ние отбор за победи ли ще правим, или ще обиграваме левскари?

  3. 2
    3

    Умно момче разбрало е че няма кинти а само помпане на балони.

    • 7
      1

      То пък в Хебър вали златен дъжд. Никой освен Ботев не е подал оферта за Николов, така че изборът му не е труден.

  4. 7
    19

    Ново 20! Николов не идва, Бароан не иска. Нещо да ви напомня началото на миналия сезон? Защо Генчев не пускаше Бароан? Дали защото пак са го натиска ли за нов договор, а накрая изкараха Генчев виновен? Зингито се мисли за най големия тарикат, но хората не са балъци. Сега остава да започнем пак със загуби и да сменим треньора. Този път май ще сменяме собственика!

    • 17

      Бароан е ясно от една година, че няма да преподпише. Още ли има изненадани? Колкото до Николов – има още 20 дни до края на трансферния прозорец, просто Хебър искат да изкарат повече пари и изчакват. Ние до лятото нямаме проблем с нападателите, след това трябва да се мисли. В момента е добре да се наблегне над защитата, защото отзад има много какво да се желае.

    • Смени си мозъка!Новият да е с повече гънки…

      • 1
        2

        Анонимен излиза на всеки, който го мързи да впише нещо в поле “Име” и го оставя свободно. При положение, че няма регистрация в сайта, то е безсмислено да си пишеш “Име”. Ако Андрей сложи регистрация, ще му падне трафика и така си стои.

    • 13
      3

      Щял да ходи при бразилчито в Китай….или при другите трима които си тръгват от”Кашона”.

Коментарите са затворени