Александър Томаш, Павел Колев и Илко Пиргов дадоха съвместна пресконференция преди първата тренировка на Локо Пд за годината. Ето какво заяви изпълнителният директор на черно-белите:

“Честита нова година! Нямам встъпително слово, очаквам вашите въпроси. Доста неща се промениха след поседната ни среща /Изявлението на Герена след мача с Левски/. Има промяна в собствеността. Сега чисто стратегически клуба е в момента на преформулиране на целите и стратегиите си. Промени се случват дори в момента. Приоритет пред Локо Пд ще е да се заздрави състоянието на клуба и на отбора. Това под някаква форма ще се отрази на отбора, а нашата задача е да се отрази положително.

Предстои общо събрание, на което ще изберат нов изпълнителен директор и нов управителен съвет. Нашата цел, на нас тримата, е заздравяването на клуба да не се отрази на отбора. Остават 30 дни от активния трансферен прозорец. много неща могат да се случат. Може да има разговори с отделни футболисти за техните заплати. Едва ли обаче ще настъпи голяма промяна в бюджета. Така или иначе ние в топ 6 сме на последните места по бюджет. Банковата сметка на клуба е една и тя много отдавана е със запор от НАП. На финалната права сме да се справим с този проблем, предполагам е въпрос на дни! Не, нямаме притеснения за лицензирането. Сериозен проблем с това нямаме. Ние трябва да погасяваме задълженията си към държавата и да посрещаме нуждите си, за да не се получават ситуации, в които сме длъжници. Не сме решили проблема с ползването на всички помещения на стадион Локомотив. Към момента нямаме разрешение на този проблем. Има становище на правния отдел на общината, което се чака и след това ще разговаряме, как да нанесем промени в настоящото споразумение. Там трябва да се включи и Южната трибуна, защото тя не фигурира в него. Хоркаш и Евандро имат договори с клуба. Хоркаш мисля, че е тук, а Евандро се прибира утре и ще тренира от сряда. Към Динко има сериозен интерес, но дали нещата ще се развият, е въпрос на време. За Евандро няма нищо конкретно. Договорът на Мендоса изтече, той няма бъдеще в Локомотив. С Милош сме водили доста разговори. Неговия договор е до декември 2024. Неговата позиция и нашата е ясна, за момента нямаме допирна точка, не е изключено да намерим такава. С лагера ситуацията е изключително простичка. Не сме единствения клуб от Първа лига, който ще се готви в България. Томаш и Пиргов искаха такъв лагер, но преценихме, че не можем да си го позволим в момента.
С футболисти, които не искат да преподпиша ще се процедираме гъвкаво. С някои от тях просто ще чакаме да им изтече договора. Забрана да играят няма, но ще има стратегически решения, да се намерят дългосрочни изпълнители за определени позиции. Ще залагаме на играчи, които имат дългосрочни разговори с нас. Малко крайна е позицията на Крушарски, че ще хващат гората или ще сядат на пейката. Няма да е чак толкова крайно, но ще търсим заместници на тези с изтичащи договори. Това обаче трудно ще стане, ако тези, които ще са заместници, не играят. ”

Пиргов: Условията тук няма да са перфектно, но всичко си зависи от нас!

Томаш: Целта е шампиони! Исках лагер в чужбина! Райнов ще подпише! Спазвам политиката на клуба

19 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    СИЧКИТИ АПАПИ ИДНО И СЪШТУ ХОРТУВТИ!!!! ДА СЪ СТЪБИЛИЗИРЪЛ ПАРОВОЗА??? КАК ДА СТАНИ КЪТ Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУ В НА ТА??? ПЪЛИН КЕНЦ СНЕ! ДА ИДВЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА НЪ СТЪБИЛИЗИРЪТ!!! АМАН УТ ПУМАЦИ, ШУШЛЯЦИ И СЯКВИ ДУРУГИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!!

  2. До анонимния пидал много голям бабаит си на голям бабаит се правиш дай си телефонния номер и и веднага се връщам в българия да еба и наркомани долен

  3. 5
    2

    ТЕ В СЕЛОТО НЕ ГО ИСКАТ, ТОЙ ЗА ПОПСКАТА ДЪЩЕРЯ ПИТА! ЩЯЛ ДА СТАВА ШАМПИОН? КЛОУН! СМЕШНИК! ГЛАДЪТ Е ПО СИЛЕН ОТ ТОКА! ПОЧВАЙТЕ ДА ПРОДАВАТЕ МАЧОВЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ГРУПАТА, ГЛУПАК!

  4. 6
    3

    МАМИЧКАТА ВИ ДЕЙБА ГНУСНА В ЧЕРВАТА ДЕЙБА !!
    ЖАЛКИ КЮСТЕНДИЛСКИ МАНГАЛИ . ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ САМО ПАРАЗИТИРАНЕ !
    НА САПУН ДО ЕДИН !!! АМЕБИ АНОНИМНИ

    • 2
      5

      Стоян канара каза да си трайками и да се радваме на петата и 6-те бахура ва да тейба и стрямския салкъм дейба.

    • 1
      5

      Боли, а? 2019-та….6-те залъка….кофти е като се събудиш и се сетиш…дееева и нещастния живот.

    • 1
      5

      Копеле мръсно кажи къде и да ти направя среща с Тоско помак гнусен,ето заради такива изроди като теб ще продължаваме да ви пръскаме тиквите по поляните

  5. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ИЛИ НЯМА НИКВИ НУВИНИ, ИЛИ ИДНА СЛЕД ДУРУГА ПО КОФТИ!!! И КУКЛИНЦИ ВЕЧИ НИ ШТЪТ ПРИ НАЗИ!!! ЕМ МАЛКУ МАНГИ ДАВАЛИ, ЕМ ПУ 3-4 МЕСИЦИ НИ ГИ ДАВЪТ??? НЕМА ВАДИНИ ПАРОВОЗА УТ КИРЕЧЯ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

  6. Тоско циганският бандит. братовчеда на Сандакана.
    1
    7

    Зингата кога ще вземе три купи и сребро, футболист на годината. Ние сме от 1912 или 1917. до ден днешен, нямаме един футболист на годината. А, лайна можем да ядем всяка година. ХА сега да гълтам малки човечета.

    • Въпреки че това са интересни новини Трите основни въпроса са все още без отговор
      1.Станало ли е нещо през 1926?
      2.Какво означава Ювентина?
      3.Как са се предвижили 40000 души през 1983 до Ихтиман ?
      Дерзайте фантазьори дерзайте хулигани😂

  7. 2
    6

    Братя Мангасари, хайде да си гледаме нашият жълт кенеф, и спокойно да си мляскаме гофната и лайната, няма смисъл да се катерим по ХУЯ на КРУШАРСКИ, той го доказа със финала, шест тека, три купи, сребро, футболист на годината два пъти, ние кога.

  8. 10
    1

    Локото няма да вземе лиценз за новия сезон. Трябва да са изрядни към 31.1.2024, а това е почти невъзможно.

  9. 8
    1

    АМИ КАТО Е ЗАПОРИРАНА В “Б” ОКРЪЖНА . КЮСТЕНДИЛСКИ АНОНИМНИ ТАРИКАТИ . ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА МИЛИОНИТЕ ЗА ДЖАМИЯТА . НАЛИ ТОВА ИСКАТЕ ?? ЧЕСТНОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ ?
    ИЛИ

    • 1
      8

      Абе помак грозен сума ти и милиони откраднахте заради ламариненото стадионче тръгнал за прозрачност да ми говори

  10. 10
    4

    17.02.24 Арда – Локо Пд 5:1
    24.02.24 Локо Пд – Хебър 3:3
    02.03.24 Крумовград – Локо Пд 4:0
    Който играй -пичели !

    • 1
      4

      Помак продавай каруцата и залагай

  11. Колев, майната и на сметката. Важното е Кеша да е на лице!

Коментарите са затворени