Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа интересни неща за високия 190 сантиметра аржентинец Роман Иваноф.

Централният защитник, играл за последно в Уракан, е искан от „черно-белите“.

„Момчето вече е тук. Снощи пристигна в България. Ще изкара пробен период и ако треньорът Александър Томаш го одобри, ще подпише договор“, разкри Крушарски.

„Роман е от български произход. Дядо му е българин. Човекът е емигрирал преди много години в Аржентина и е създал семейство там. Роман не знае български и за първи път идва в България.

В това момче има потенциал. Ако се докаже тук, защо да не стане български национал. Ще бъде задвижена процедура по издаването му на наш паспорт“, уточни бизнесменът.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Освен трите купи и среброто с шест бахура, при Крушарски Димитър Илиев стана ДВА пъти футболист номер ЕДНО на България.

    Освен с ВСИЧКИ ВЪН и МАХАЙТЕ СЕ, при Зинагаревич Тодор Неделев беше изгонен като куче и плака пред феновете от обида и болка.

    Само болни мозъци наричат единият клоун,а другият професионалист. НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрас!!!!

    • Тодор Неделев не е станал нито един път футболист номер 1 на България, но пък стана милионер е евро, Шампион, носител на купа и суперкупа на България.

      А колко пъти е бил шампион Димитър Илиев?

Коментарите са затворени