Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш категорично е отказал трансфер в Полша. Това разкри един от агентите на хърватския страж.

“Офертата не удовлетворява играча в спортно отношение. Клубът, който има интерес към Хоркаш, няма амбиции за Топ 4 в полското първенство, а това не отговаря на неговите амбиции”, категоричен бе пред “Тема спорт” мениджърът.

Офертата към Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2023 година е от 12-ия във временното подреждане Видзев Лодз. Точно това е накарало вратарят да откаже този трансфер въпреки добрите финансови условия, които са му били предложени, както и сериозната трансферна сума, която трябваше да приберат на “Лаута”.

При това положение той е решил да изпълни докрай договора си със смърфовете, който изтича през лятото и след това да напусне като свободен агент. Хоркаш обаче е категоричен, че няма да приеме предложението да удължи контракта си и е готов да понесе последствията от това, твърди още “Тема спорт”. Имаше опция тази зима да се търси нов страж, но засега тя пропада.

Припомняме, че преди време собственикът на Локомотив Христо Крушарски се закани, че няма да бъде благосклонен към тези състезатели, които не желаят да се обвържат дългосрочно с клуба. “Който не преподпише – хваща гората или сяда на пейката”, заяви тогава бизнесменът.

По този начин под угрозата да попаднат под ударите на собственика на клуба са освен Динко Хоркаш, още Евандро, Бабакар Дион и Мартин Паскалев. Четиримата са с контракти до лятото. Евандро е желан от клуб от Китай.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Тодор Неделев завинаги ще се запомни не с това, че е милионер в евро или шамлион на България, а с това, че е единствения футболист в света, който е вкарвал голове от центъра и в двете врати на стадиона на градския противник. Това никой друг футболист в нито една лига не го е постигал никога!

    И в двете врати, от центъра! Разбра ли Станиславе? Това е Тодор Неделев.

  2. Крушареца рязко е изтрезнял след новината от Хоркаш.

  3. 4
    2

    Пияния селянин може само да му пръдне на кура на Хорхаш. Има закони, има правила, които дори посраните комунистически олигофрени като Крушата трябва да спазват. И накрая: в тоз прекрасен ден КУР на мангалите от мен!

    • Освен трите купи и среброто с шест бахура, при Крушарски Димитър Илиев стана ДВА пъти футболист номер ЕДНО на България.

      Освен с ВСИЧКИ ВЪН и МАХАЙТЕ СЕ, при Зинагаревич Тодор Неделев беше изгонен като куче и плака пред феновете от обида и болка.

      Само болни мозъци наричат единият клоун,а другият професионалист. НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрас!!!!

      • Колко пъти е ставал шампион прехваления Димитър Илиев? Тодор Неделев също е носител на купа и суперкупа, но е ставал и шампион на България, което няма да се случи никога в кариерата на Брадата.

        • 2
          2

          Хахаха шампион , но с Ботев ли е ставал бе тъпак, че се радваш толкова ?

          • Факт е че единия обичаше клуба си и феновете !А другия гледаше прасета и постояно си презнаваше гласно,феновете на локо са цигани.Кюстендилци мангали прости ,обречени сте във катуна да живуркате злочести.

          • То и Брадата е станал с преоблечения Велбъжд, но явно това не е прблем за вас. Локото умря в Б група.

        • Димитър Илиев е признат от цяла България, Тодор Неделев с нищо няма да го запомнят българите. Димитър Илиев е в историята, записа два пъти името си със златни букви!

          Митко и Тошко са като Бонев и Чико, единият носител на признанието най- добър в България, а другият останал си с мечтите да го споходи тази награда.

          • Златни букви. Смешен сектант. В тази класация, в която Брадата стана номер 1, няма нито един истински футболист, който да играе в някакъв добър отбор в Европа. Просто избраха един от всичките невзрачни футболисти, защото нямаше звезди.

            Ако тази класация се правеше по времето на Стоичков, на Бербатов, то прехваления Митко нямаше да влезе и в топ 50.

            Вземи напиши и колко гола има прехваления Митко Брадата за националния отбор на България и колко има Неделев?

            Значи великия Митко не е ставал никога шампион на България и има по-малко голове от Неделев. Смяяях! Смешен сектант, отивай и си изпълни малоумното обещание. Скоро фалитът на Локото ще ти закрие маловажния живот завинаги и ще млъкнеш с всичките си простотии.

          • 4
            2

            Чико – шампион на България.

            Зума – никога не е ставал, псува ви на цигани.

Коментарите са затворени