Дублиращият отбор на Ботев се събра на клубната база за първа тренировка за новата 2024-а година.

Старши треньорът Илиян Гаров ще може да разчита на група от 17 полеви футболисти. Играчите Константин Павлов, Костадин Татаров, Велиян Видолов, Димитър Папазов, Ивайло Видев, Емил Найденов и вратарите Стефан Смъркалев, Дениз Русев и Христиан Божков се готвят с представителния отбор на “жълто-черните”.

Днешното занимание протече изцяло във фитнеса. Младите ботевисти направиха своите първи тестове и продължиха със силови упражнения. През тази седмица те ще се готвят по веднъж на ден с изключение на сряда за когато са предвидени двуразови тренировки.

Първата проверка на втория ни тим е на 20 януари срещу състава на Спартак (Пловдив).

4 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Те за това падат, защото се страхуват и от времето. Я да ги опънат голи до кръста да бягат и да се каляват, а не да се бъзикат около уредите на топло. Иска се воля, мъжество, борбеност, женчовци! Нищо няма да стане от вас!

    • Нищо лично към момчетата от този отбор, но някога влязох в казармата на трети октомври. Нямам спомен на физзарядка, за следващите две години, да съм бил с блуза или дори потник, а винаги гол до кръста. Е, тогава целта беше да станем мъже, а не футболисти.

      • Момчета, със сина ми ходихме на ръгби един път. На него му направи впечатление, че никой не се превива от болка при всеки сблъсък, а веднага скача и застава в линията на игра, а в ръгбито сблъсъци колкото искаш и кой от кой по-брутални. Един път само остана едно момче на земята, но след това се наложи да го сменят, защото май беше извадил рамо. Футболистите така ги учат от малки и затова стават такива мъже.

Коментарите са затворени