Ботев (Пловдив) оповести начина, по който ще бъде отбелязана 176-годишнина от рождението на клубния патрон Христо Ботев.

Ето какво написаха от “жълто-черния” клуб:

Уважаеми Ботевисти,

На 6 януари ще отбележим тържествено 176-годишнината от рождението на нашия патрон – Христо Ботев.

Ето каква е и официалната програма за празничния ден:

В 08:00 часа от стадион “Христо Ботев“ ще потегли организираната от Фондация “Жълто и Черно” екскурзия до Калофер. Към същата ще се присъединят десетки деца и треньори от ДЮШ на Клуба, множество ученици, преподаватели и директори от Хуманитарната гимназия “Св.св. Кирил и Методий“, Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване “Христо Ботев“, както и представители на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“.

В 11:30 часа в Калофер ще започне официалната церемония по честване 176 години от рождението на Христо Ботев, на която стотици “жълто-черни“ сърца ще покажат своята признателност и обич към великия българин.

В 13:15 часа, в Цар Симеоновата градина на Пловдив, пред делото на Безсмъртния ще сведат глави и футболистите от представителния мъжки отбор на ПФК “Ботев“, както и неговото спортно-техническо и административно ръководство.

В 15:00 часа пред паметника на Христо Ботев на клубния стадион ще се състои и последното за деня събитие по отдаване на почит към патрона ни. Завръщащите се от Калофер ботевисти, както и всички привърженици на “Ботев“, желаещи да присъстват на събитието, ще могат да поднесат своите венци и цветя, а слово за живота и делото на Ботев ще произнесе Димитър Минев – директор на Народна библиотека “Иван Вазов“.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    Стоян канара и Гатьо жа са пуснат в рекътъ със спасителни жилетки ва да гоейба.

    • Абе едни ги пускаха в реката в реката до Говедарци да хващат кьоркефал на бъркане, но кои бяха?

  2. Шъ ги дава майка ти като се върне от магистралата!!!Мангал кюстендилски.

  3. Яж му главата бе,мангал миризлив!
    Саде Локуту догодина в Б група!

  4. 1
    9

    КИФТЙЕТА ЖЪ ИМА ЛЕ УА И КЪДЯ ЖЪ ГИ ДАВАТИ

Коментарите са затворени