Ботев (Пловдив) започна подготовка за пролетния полусезон с 27 футболисти. Наставникът Душан Керкез изведе на първа тренировка “канарчетата” днес следобед, като заниманието пропусна голмайсторът на тима Антоан Бароан, който има лек физически проблем. Аут от старта на подготовката бяха и Красиан Колев и Антоан Конте. Първият е с вирус, а вторият е с националния си отбор, като се готви за участието на Гвинея на Купата на Африка.

От друга страна към щаба на тима се присъединява нов треньор – Милован Сикимич, който ще помага на наставника Керкез.

“Нямаме нито едно ново попълнение. Знам, че това ви интересува, но на този етап нямаме нови футболити. Бароан и Йонас Тамм няма да тренират няколко дни заради стари контузии. Краси Колев е болен. Имахме няколко играчи на проби, но те имат проблеми с визите и затова не са се присъединили към нас. Ако направи някой транфер може да вземем нови играчи. Спекулираше се с много имена, но това не отговаря на истината.
Доволен съм от програмата, която сме направили за подготовка. Мисля, че ще се подготвим добре физически и тактически”, заяви Керкез.

В днешното занимание се включийа 22 полеви футболисти и 4-ма вратари. Наравно с останалите тренира Мохамед Брахими, който пропусна есенния полусезон заради контузия.

34 КОМЕНТАРИ

  1. ПАК БИЗДЕЙСТВЪТИ! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ И НИ СЪ ПРАЙТИ НА БОТЕВИСТИ!! БИГОМ, ЧИ НЕМА МАНГИ И ФУЛИРЪМИ!!! КОНДОФРЕЙ НА ЗУВЕ, ПУФ ПАФ!!:)))

  2. 1
    3

    Първо беше, че трансферният прозорец отваря на 1.02., после нямали визи и най накрая не искали да съобщават имената и го играели умрели лисици! Всичко това, ако не е смешно ще е тъжно! Можеш ли да вземеш визи без да подадеш документи с имена и т.н.? Не. Кога вземаш нов- преди подготовката, или след нея? Кой не получава визи- само занзибарци! Явно бразилци няма да дойдат, т.е. няма да има КАЧЕСТВО. А няма ли качество, няма и надграждаме. 10 мача без загуба- и колко точки взехме? На кое място сме в групата? Ще атакуваме купата! Ами другите, дето са преди нас, сигурно ще ни лягат, А? Изобщо тук има един адвокат на Зингито, дето не става. Но: във всички случай е по добър от онези дето пишат на цигански!

    • 1
      1

      Чакай, чакай…тва че сме на това място в групата по никой начин не е вина на Керкез, за обяснения се обърни към онова недоразумение Генчев.
      От тези които са преди нас в класирането вече сгънахме Арда като гост, пролетта предстоят мачове с големите и малките свини, Делиормана и Въх Мурйету. От тея поне два отбора ше го отнесат яко,останалите мишки с изключение на Славия в София изобщо не ги броя за живи.
      С голяма вероятност ше влезем в шестицата, Брахими се връща, са ше видим кой евентуално ше продадем и ше видим кво що.

      И аз искам да вземем Холанд, Мбапето и трима-четирма Едер Милитаота в защита ама няма. Явно тоя сезон са го отписали за първенството и сега гледаме за купата, шансовете не са лоши.

      С други думи-спокойно и без паника.

      • 1
        1

        Тези приказки са за лайкучката. Разбирам, че си много запален фен с розови очила. Този период отдавна съм го минал. Колко такива съм ги слушал и то не само във футбола. Светлото бъдеще ми е ясно. Най важното за него е, че то никога не идва за нас. И преди и сега то се случва на други. Е понякога и те плачат, но в живота пълно щастие няма.

        • Ама няма грижи бе, като си недоволен сядаш и пишеш един мейл който почва с “Уважаеми Г-н Домусчиев…” и след това излагаш вижданията си за развитието на клуба при новия собственик, бахти мрънкалата…

    • АСАНЕ, ПУНКТУВИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ СА УТОРИНИ!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!! НИ СЪ ПРАЙ НА АБДАЛ!:))) ТАМ ША ПРАЙШ ТРАНСФЕРИТИ!:))))

  3. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    А НАШТИ ПЕЛЕТА КУГА ША ПОЧВЪТ??….ИЛИ ПЕСТИМ ЗА ТОК, БОБ И ЛЕШТА?……….

  4. 4
    6

    Жълтокожи цигани, гълтате ли или плюете?

  5. 10
    1

    Спокойно пичое, без паника, в момента по-важното е да запазим състава и леко да надградим в защита може би.
    Керкез не е глупак, ше нагласи нещата по възможно най-чудесен начин.

  6. 6
    1

    Стикс е плешив мутант.Скрит зад анонимност се опитва да сее раздори.Не му се връзвайте на болното копеле.

    • Никой не му се вързва на болното копеле

  7. 11
    1

    Не критикувайте за момента клуба. Реално има вече двама нови футболисти – Китундо и… Брахими, който се връща след кунтузия.

    Изчакайте малко и ще има и още нови. Какво искате? Керкез да ви каже с кого преговарят, за да ни се пречи ли? Правилно го играе умряла лисица. И аз да бях, щях да кажа, че няма нищо. Ето, обявиха на всички, че искаме деветката на Хебър Николов и веднага започнаха мръсните номера.

    • 3
      8

      Какво искаме ли? Ами ето това: Отборът има нужда от нови попълнения.Особено в защита и това е належащо! Вероятно ще има нужда и от нови за постовете на които се очаква да има изходящи трансфери. Естествено е,че трансферите трябва да са строго конфиденциални , но те по принцип трябва да стават преди да е започнал подготвителният период за да има с какво треньорът да започне да се готви и да надгражда отбора. Т.е. трябва да му се осигури някакъв комфорт в работата. Иначе как да стане??? С пожелания ли??!
      Много ли искаме?? А, и шефовете в Ботев нали все искат винаги да подкрепяме отбора??? Ако продължат така да я карат феновете съвсем ще се разбягат. Казвам това с болка! Не с ирония… Казвам го защото ме боли за Ботев! И защото тази агония вече продължава доста дълго.

      • 9
        1

        Отборът е в поредица от 10 мача без загуба, не е продаден нито един футболист. Хайде мислете вече! Трансфери, та трансфери! Един наистина добър централен защитник да вземат и толкова. В момента нямаме място за чужденци. Ако продават някого, тогава да се мисли за покупки. И ако може Думбуя и Джаспър да си хващат пътя, за да може да се освободи място.

        Колкото до феновете… пичове, ако искате идвайте на стадиона. Глорихънтъри не му трябват на нашия отбор! Повтарям – отборът е в серия от 10 мача без загуба!

        • 10 мача без загуба? И не празнуваме? Хммм. Мангалите празнуваха 9 този сезон. Аз си мислих че на 9 се празнува🤔🤔🤔

  8. 4
    11

    МАЙ ЩЕ Е ПОРЕДНАТА БЕЗПЛОДНА ПОДГОТОВКА

  9. 1
    9

    А, ква стана тя? Татко ша ми купе колело, ама друг път!? Интерестно, кво прави директора в Южна Америка? Или някой пак лъже?

    • Кой лъже? Кой кво ти е обещал и те е излъгал?

  10. 4
    8

    Керкез: ““Нямаме нито едно ново попълнение.”
    Добре!!!
    Какво тогава прави по-дяволите Адам Платек в Ботев?? За какво му плащат заплата?! Ами,че той и предшественикът му беше подобен. Подготовката започва , а той няма нито един нов трансфер при положение,че защитата е като “скъсана мрежа”! Като бент който почти нищо не спира?!Изговориха се един куп общи фрази за стадиона,за детският и женския футбол! За музей и още куп дивотии но за първия отбор нищо конкретно не се каза, освен някакви мъгляви и хипотетични обещания за някакво, обозримо светло бъдеще, ….. Навярно отвъд хоризонта.

  11. 2
    10

    Бароан има качества за Локомотив. Изтича му договорът и е добре Томаш да го вземе без пари. Идеално пасва на политиката на клуба, а и за Бароан ще е чест да играе за любимеца на Пловдив.

    САМО ЛОКО

    • 10
      1

      Училищен плъх,мечтател.Жалко човекоподобно

    • 6
      1

      Бароан в Локото! Ти тотално си се смахнал! Мечтите са безплатни!

      Абе, какви неща взимате бе хлаута харми? Кажете и на нас! Отборът ви фалира, вие се пукате от лафове.

      • 2
        6

        Аха, значи признавате, че сте откачалки. Бароан в Локо е същото като Хоркаш в ботевЪ, за което писахте! На глупостта се отвръща с глупост, само така глупаците разбират какво им се казва!!!

        • Кога е писано, че Хоркаш ще идва в Ботев? Нямаш, какво да кажеш и си измисляш. Имаме си супер вратар – Ханкич, имаме и отлична резерва – Кайзер. Вратари точно не ни трябват.

          Хоркаш, ако не отиде сега в Полша, лятото се маха и ако не отиде в Лудогорец, ще замине на запад.

          Тотално си се смахнал, Станиславе! Този предстоящ фалит те е докарал до това да пишеш глупости.

    • Единствения входящ трансфер който Ювентина ще направи е Станислав Мърков на поста шантонерка в поза Гъ.

Коментарите са затворени