Асеновец привлече шампион на България с отбора на Лудогорец и носител на купата на България със Славия София, а именно Славчо Шоколаров. Той обяви край на кариерата си преди дни, но явно след това е решил друго. Бившият футболист на Ботев Пд и редица други професионални отбори се разбра с ръководството на станимаклии и ще помогне на отбора през вторият полусезон в Югоизточната трета лига. С опита, който притежава футболиста несъмнено ще помогне много на младите момчета в отбора. Доскорошният футболист на Пирин Благоевград, освен футболист ще бъде и треньор в школата на клуба.
Другото ново попълнение е бившият юноша на клуба Стоян Славков, за когото вече ви информирахме.  Той се завръща след престой в отбора на Левски Карлово. През следващите се очакват още нови попълнения.


Асеновец (Асеновград) започва на 15 януари зимната си подготовка за пролетния полусезон на Югоизточната Трета лига. Тренировъчният процес ще се проведе на местната база. В хода му, отбора планира да изиграе пет приятелски срещи. Четири вече са осигурени.

Програмата за контролите:

 • 20 януари: Асеновец (Асеновград) – търси съперник
 • 27 януари: Асеновец (Асеновград) – ФК Свиленград (Свиленград)
 • 31 януари: Асеновец (Асеновград) – Атлетик (Куклен)
 • 3 февруари: Асеновец (Асеновград) – Секирово (Раковски)
 • 11 февруари: Асеновец (Асеновград) – Оборище (Панагюрище)

7 КОМЕНТАРИ

 1. Този акъл няма.толкова ли няма кой да му каже че там не е за ходене…!

 2. Този шоколара да му е честито .сигорно се е разбрал да играе за слава иначе за друго в станимъка и да са му обещали нещо ще е поредният използван и излаган..все пак успех и честито 🙂

 3. Петърчо разказа играта на първомай,на карлово как му се връзват на акъла.явно и те са на неговият акъл…

 4. Славчо толкова ли си глупав.!!! Язък ти кариерата

 5. Този човек незнае къде отива….там от кадето вс бягат…или са работници на кцм и играят за чест.

 6. Славчо го доведе лично Петър, очаквайте още много сериозни трансфери и инвестиции от бет компания

Коментарите са затворени