Появи се пореден клуб, който има интерес към голмайстора на Ботев Пловдив Антоан Бароан. Този път става въпрос за полския шампион Ракув Ченстохова. Местни медии твърдят, че таранът е попаднал в радара на тима, който зимува на четвърто място във временното класиране на Екстракласата.

Представянето на отбора е незадоволително, предвид факта, че спечели титлата през миналия сезон.

Бароан прикова вниманието към себе си, след като вкара 8 гола в 12 мача в Първа лига през есента. Така той зимува на върха при голмайсторите в първенството, делейки първата позиция с Георги Николов от Хебър.

Ситуацията с Бароан се следи и от испанския Лас Палмас. Договорът на французина с Ботев е до края на сезона.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Ей туй нашту мангале отсякъде гу искат. И секи вика : ” а ти гу земи, а ти гу семи , чи неб шъ върши повичи работа..
    ” А бе аркадаш ний вече над изпадащите ли сме ?

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
    НАШЪТА РАБТА Е ДА СБИРЪМИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛУМИНИУМ!!! ДА ПУМАГЪМИ НА ПАРОВОЗА ДА ИМЪКНАТ НА НЕГУ УТ ЛАЙ НА ТЪ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ! НИЙ НЕМАМИ РАБТА Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ! ПУФ, ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

  3. Всяка работа върви ръка за ръка с отговорности . Брато

  4. 2
    7

    Тоя руския спасител няма ли нещо да вземе или пак само търси на кой да пробута някой от неговите да вземе жълти стотинки. Все пак е милиардер човека ха ха ха.

    • 2
      1

      Браво, пич. Нивото ти е похвално щом трансфери в Белгия от по 1 милион евро са жълти стотинки за теб.

      • Не е въпроса в парите а в това че само търси да продава. Не знам дали си спомняш докъде доведе това миналия сезон а и дори този. С тази политика борба за спасение най много.

  5. 1
    4

    ЕЙЙЙЙ ИЗТРЕЗНЯХТЕ ЛИ БЕ НЕГОДНИЦИ .
    НАЙ НА КРАЯ ДА СЕ СЕТИТЕ ДА ПУСНЕТЕ НЕЩО В ТОЯ САЙТ . 5 ДНИ САМО КЪРКАНЕ И ПЪРДЕЖИ . БАХТИ И МЪРЗЕЛИТЕ . И ТОВА МИ БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ

    • Всеки има нужда от почивка. Има и други сайтове брато. Или пъпа ти е хвърлен тука

Коментарите са затворени