Локомотив (Пловдив) е на крачка от продажбата на голямата си звезда Джовани. Бразилецът е пред договор с отбор от азиатска държава, след като за него са пристигнали две оферти – от Китай и Тайланд. Най-вероятно обаче той ще пътува за Китай, защото условията са по-добри.

Двата клуба почти са постигнали споразумение, а след Нова година Джовани трябва да лети за медицински прегледи.

Според непотвърдена информация Локото ще прибере над 300 000 долара от сделката. Заплатата на футболиста ще е три пъти по-голяма от тази, която взима на “Лаута”, твърди Блиц.

“Сделката е почти готова. Остава футболистът да мине прегледи. Той в момента е в родината си Бразилия и оттам ще лети за въпросното място – Китай. Договорът му изтичаше през идното лято и за нас е добър вариант, че сега го продаваме”, коментира пред сайта източник от Локомотив Пловдив.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Аз и цял Пловдив вярва на господин Крушарски. Той ще направи ЛОКОТО шампион. Да си жив купоносителю. Целувам ти ръка ….

  2. Пари НЕМа? Всичко на сергията? А МИТѝО И ТОЙ..

  3. Изключително глупава трансферна политика на Локомотив. Това момче струва над милион, ако не му изтичаше договора. Сега мениджъра му ще извие ръцете на Павел Колев и клубът ще се задоволи с 100-200 хиляди долара. Дано поне да дойдат навреме парите, за да се платят заплатите.

  4. Аз, Джовани Барабани мнго сбъркал, не иска игрее пред 200 манго, те по-черни от мен и чичо Игнасио! Не иска пее Написаля с молив….., обаче Митко Талибана бие по главата и вика- ти пее….Затова се маха Джовани Барабани!Отива в Китай яде ориз поне и хора бели!

  5. 1
    5

    Хората искат да купуват таланти от Локомотив. Никон не удка Тошо Мекицата…

    • Никой не иска да купи дупето ти пазачи Толкова си гнусен

    • Талант от Локомотив.Тотално си изтрещял.За кач пара,мангал

  6. 7
    1

    Да взима и маймуната Стикс,но да изчака докато квадрата с полиран мозък си задоволи страстите с Ботев.По темата.Така не се надгражда.

Коментарите са затворени