Днес на стадион “Христо Ботев” бе връчена голямата коледна награда от клубната томбола за притежателите на клубни карти “VIP & 1912″ – Citroen C3!

Административният директор на “канарчетата” Радостин Кишишев лично връчи ключовете на печелившия и му предаде автомобила.

Ето и първите думи на късметлията пред официалния сайт на клуба:

“Изключително съм щастлив от спечелената награда. Буквално в последния ден поръчах VIP карта през клубния сайт. Няма друг клуб в България, който да проявява толкова голяма социална ангажираност, в такива мащаби, към своите фенове. С това се различаваме от всички останали отбори и се радвам, че клубът се развива успешно. Пожелавам на всички фенове да подкрепят безрезервно отбора на Пловдив и съм сигурен, че големите успехи ще дойдат съвсем скоро.”

25 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  3

  КЪДЯ ДАВЪТ КУЛИТИ ВА БРАТЯ КЪНАРЙЕ И ВИНЕТКА ИМА ЛЕ ЩОТ КУ НЯМА БАХ Я Ф КУЛЪТА АЙ КЪНАРЙЕЕ НА КОЧ БАЙРЯМА ЖЪ ПУЧЕРПЯ ВА

 2. 2
  3

  Лесно се раздават крадени народни пари…

 3. Спокойно църни мангусти! За банго васил аз ще подаря на един от вас каруца.Може и магаре да има към каруцата ако стикс продължи да си играе с новогодишните ми топчаци.

 4. 5
  2

  Богатите може да подаряват ,бедните НЕ

  • 3
   8

   Като сте богати защо ви строят стадион с народни пари?

  • Кило бакър и две тенеке,води ли се за армаган.

 5. 3
  4

  Ботев е подарил черно-бял автомобил – каква ирония между ц*ганския и т*рския отбор

 6. 4
  9

  Вече и за футбол на малки вратички не ставам. Добре, че лъжата е моят свят. Измамих Майнц 05 като малък, а свършил с футбола преметнах и Лудогорец. Парите ме обичат и аз тях, докато плача пред феновете в Коматево смятах новата заплата.

  ЛУДОГОРЕЦ СИ Е ЛУДОГОРЕЦ

  • 7
   1

   За разлика от камбуроглу,който каза,че цска си е цска Тошко не е казвал подобно нещо за лудогорец! Иначе Шенсой ви го каза че сте педали,зулума че сте цигани и че ще ви ебе майката…същото ви го каза и камбура де,крушата че сте гей бандити и прочие…
   Весело посрещане на новата година стикс! И недей бъркай по казаните за да се нахраниш! Само кажи в кой кош спиш и ще ти донеса голяма торба с храна,а и цигари за да не обираш фасовете.

 7. 3
  11

  … след него клубът на Гиздака за 100 000, а сега и клуб Citroen C3!

  Там където е парата, там са и феновете на ботевЪ

  • 11
   3

   Плешива маймуно, ти изобщо разбра ли за кво са онея 100 бона или само си чешеш тука червеното дупи?

   • 4
    6

    Аха, имаш отговор за клуб 100 000, но не споменаваш нищо за клуб 500 и клуб Citroen C3???

    • Станиславчо,вие клуб лаутоглу сте плебеи,бедняци,създадени от нас за да ни слугувате.Ибрици чакащи с насълзени очички за коричка сух хляб,кучета дръгливи и въшливи.
     Затова си роден да си роб на жълтите!

     • 3
      7

      ахаахххахахахаахаххаххха е баси и слугите… стадион за КУПА, СТАДИОН, СПОРТЕН КОМПЛЕКС, ОЩЕ ДВЕ КУПИ, ДВА ПЪТИ ФУТБОЛИСТ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ, ШЕСТ БАХУРА, СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ, Тотнъм, Копенхаген, Страсбург.

     • 1
      3

      Няма как да сменя дилъра т.е.майка ти…мноу е дашна и ее за жълти стинки пичке.

   • 9
    2

    Те годината си на раждане още не са разбрали,ти искаш толкова сложни за тях неща да разберат.

  • 8
   2

   Станиславе,мръсна курво,семейство,приятели,развлечения нямаш ли,или си садо-мазо.Грозна,квадратно тикво и за свирки не ставаш.Ти си срам за човешкият вид.Първосигнална маймуна

    • А брат ти е спукал кондома докати е лашкал майка ти и си се пръкнал ти кюнец 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Коментарите са затворени