Локомотив (Пловдив) е близо до това да продаде трети свой футболист в Азербайджан. Става въпрос за нападателя Алфа Конте, към когото има интерес от борещия се за евротурнирите Нефтчи Баку.

Информацията е на “Azeri Sport“ и все още не е официално потвърдена от двата клуба. Тимът от Баку е замесен в борбата за топ 3 и планира да направи няколко ключови входящи трансфера, като един от тях трябва да бъде конкретно на Алфа Конте. Очаква се Нефтчи да привлече нападателя за символичната за Азербайджан трансферна сума от 150 хиляди евро.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Синволична за Азерите ,но не и за локото

  2. 7
    1

    Добре бе, вие нормални ли сте въобще? На първа страница пльоснати две идентични новини- за някъв младеж дето щял да се спасява от циганията в братски Азербайджан, баси майката и важното, все едно мравояда Крушарски е забременял…

  3. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! …..ТО АЗЪРБАЖАН Е КАТУ КОНДОФРЕЙ!!……….МЛОГУ НАШИ АПАПИ СА ТАМ!!!! НА ДУБРО МЯСТУ УТЮВЪТ!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      1
      1

      ДА АМА МИРИШИ НА БАТАЛЯСВЪНИ НА УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ??? НЯМА КАК ДА ИЗВАДИМ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФА??

      • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

        ПУНЕ ША ИМА ЛИ ГРЕС СЛЕД ТИА ПРУДАЖБИ???……..АЗЕРИТИ ИМАЛИ МЛОГУ НЕФТ!!…………..ДА ДАВЪТ НА НЕГУ НЕКУЙ ДРУГ САНДЪК, ЧИ ОЩИ БУЛЯТ ГЬОТУВИТИ УТ ПУСЛЕДНИТИ МАЧУВИ!!!

  4. 3
    1

    Госпдин Крушарски знае какво прави. Той е велик. Целувам ти ръка купоносителю

    • Рано или късно ще заеба гейдружинката Те ще ми дават наклон дедовия.И преди съм взимал ненужници.А сега ми натрапиха и кюстендилски.Детектора ще покаже кой кой е.

  5. Вай Алла на негу на нея то тувъ пара за семки и другото звиздъ Сената в усурнайста дивизия на негу на нея

Коментарите са затворени