На 77 години почина един от легендарните играчи на Локомотив. Днес Тодор Иванов си отиде от този свят.

Играе за Локомотив (Пловдив) в периода 1971-1980 година. Има записани цели 237 мача (което му отрежда осмо място във вечната класация) и 35 гола за „черно-белите“. Вицешампион с Локомотив (1973), както и бронзов медалист (1974). Тодор Иванов има 10 изиграни срещи с „черно-белите“ в турнира на Купата на УЕФА и 1 отбелязан гол.

От ПФК Локомотив Пловдив изказаха своите най-искрени съболезнования на близките и приятелите на Тодор Иванов: Почивай в мир! Завинаги ще бъдеш един от нас!

Екипът на PlovdivDerby.com също изказва искрени съболезнования на близките на Тодор Иванов.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Гогато се появи Пехливанов във Тракия, ние между нас, си говорехме, ето го вторият Тошко Иванов. Онези години, имхме много добри футболисти от Пловдив.

    • Да,така беше.Ние ходехме на мачовете на
      наш’то Локо и ги поддържахме.Дори на гостуванията.Стикса ходил ли е на вражеско гостуване с влак в….Хасково.

  2. Мир на праха му.Съболезнованив на близки и приятели.Отиде си един голям футболист.Славно време,славни футболисти.Като деца влизахме с по големите да ги гледаме.Как да не гледаш Станчо,Стамболията,Бонев,Тошо и крила като Гочо,Курбана…..На дербитата се разделяхме пред стадиона.Трудно е сега за разбиране.Почивай в мир бат’ Тошо.

  3. Ботевист съм, но Тошо Иванов беше голям футболист, макар в онези години беше в сянката на Бонев, който беше супер-звездата….. Бог да го прости….

Коментарите са затворени