Изпълнителният директор на Ботев Алексей Киричек говори за амбициите и плановете на клуба през идващата 2024 година. Той изброи най-важните приоритети пред отбора за догодина.

За клуба едно от най-важните направления е развитието на детско-юношеската школа и работата с децата. „Децата – това е бъдещето на Ботев, бъдещето на нашия клуб“, категоричен бе Киричек. Той уточни, че са направени големи инвестиции в академията и това ще продължи.

През изминалата година бе открито футболно училище, любителска академия за децата, които искат да играят футбол. Година по-късно 10 от тях са част от професионалната академия.

“Започнахме развитието на футбола за девойки. Вече имаме два отбора, които тренират и се състезават”, обясни още той.

В плановете е и развитието на стадиона. Той още се строи, но по план би трябвало козирката и фасадата да бъдат завършени до месец май. Клубът също планира да направи инвестиции, като т.нар. „скайбокс“, който е инвестиция на клуба. Такава е и системата за турникети, които вече са монтирани на стадиона. Предвижда се и грандиозно откриване на вече готовия стадион.

Планира се и откриването на музей на Ботев Пловдив.

Ще продължи развитието и на т.нар. Matchday Experience, който ще бъде допълнен с още дейности, чрез които феновете да почувстват тръпката от предстояшите срещи. „Ние се надяваме, че стадионът ще бъде наш дом не само в дните, когато има мачове, но и в останалите дни. Много деца вече проведоха рождените си дни тук“, уточни още Киричек.

Много важно за клуба е и взаимодействието с бизнеса. „Искаме тук да създадем платформа, с помощта на която компаниите да се развиват, да направим Ботев площадка за взаимодействие с бизнеса“, каза още Киричек.

През изминалата година започна и издаването на клубни карти. Алексей Киричек обясни, че целта им не е да се събират пари, а привържениците да получат максимална изгода от общуването с Ботев и партньорите на тима, да се възползват от намаления и бонуси, да реализират съвместни инициативи. За собствениците на детски карти може да се организират и големи събития. „За нас тази карта е инструмент за взаимодействие с феновете, а не инструмент за получаване на пари за издръжката на клуба“, категоричен е Киричек.

Относно Ботев биткойните, Киричек обясни, че клубът иска да е пръв в това отношение не само в България. Според него биткойн технологията има бъдеще и ще направи всичко възможно да помага на бизнеса да опознае биткойните и възможностите, които те предлагат.

Ще се работи и за развитие на социалните дейности. „Искаме стадионът да стане безопасен, за да може всички да са сигурни, че посещението на футболен мач на Ботев е сигурно. „Семейства, идвайте с децата си, заемайки местата си и се наслаждавайте на футбола“, призова Киричек.

Ботев провежда и съвместни инициативи с благотворителната фондация „Нощ на ангелите“, чието лого стои на фланелките на Ботев.

Ще продължи и взаимодействието с учбните заведения и с детските градини. „Имаме договор с радио и ще можем да озвучаваме тези инициативи“, уточни Киричек.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Какво става с ТРАНСФЕРИТЕ? Нещо не се получават! От другите сайтове научаваме за гредите. До кога? Друг е въпроса, ЧЕ НЕ виждаме КАЧЕСТВО, отговарящо на изявленията на Зингаревич! С пенсионери БЪЛГАРИ едва ли ще вдигнем нивото на отбора. Едва ли ще направим и големи ТРАНСФЕРИ от които ще спечели собственика. Не знам какъв е проблема, НО трябва да се работи денонощно с Колев. Той е една от златните кокошки. Николов, ако искаше да играе за Ботев, досега трябваше да е престанал. С това синьо сърце, едва ли ще заиграе при нас, а и да заиграе, едното му око все ще е към Левски. Крайно време е да видим бразилец в Ботев. Без бразилец няма красота! Няма импровизация. Ако БАРОАН си замине, трябва да дойде кариока. Нека си спомним Жоао Паоло и Виана! Футболисти, които дърпаха отбора напред и след това бяха продадени! Чакаме. На новите им трябва време за обиграване в отбора. Иначе всичко ще бъде приказки за СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!

  2. 1
    3

    Станиславе,ще еба майка,ще я изкаеам от гроба и съм сигурен,че ще се пръкне нещо по-добро,а теб и червеите няма да искат да те ядат като те вкарам да ториш цветята!

  3. 1
    2

    Изпълнителният директор на Футболен клуб Ботев, Алексей Киричек, обръща внимание на амбициите и плановете на клуба за 2024 година в интервю. Подчертава важността на развитието на детско-юношеската школа и инвестициите в академията. Засилва фокуса върху футбола за девойки и постиженията в тази насока.

    Относно инфраструктурата, разкрива планове за разширение на стадиона и инвестиции в “скайбокс” и турникети. Подчертава значението на Matchday Experience и стремежа да създаде платформа за взаимодействие с бизнеса. Отбелязва успешното въвеждане на клубни карти с фокус върху ползите за феновете, а не на събиране на средства.

    Изразява амбицията на клуба да бъде пионер в приемането на биткойн и акцентира върху бъдещите възможности, които технологията предоставя. Засилва ангажимента за социални дейности и сигурност на стадиона, като насърчава семействата да се радват на футбола. Обръща внимание на сътрудничеството с благотворителна фондация и взаимодействието с учебни заведения и детски градини. Въвежда радио като средство за озвучаване на инициативите.

    Общо взето, ръководителят на Ботев представя цялостна стратегия за развитие на клуба във всички аспекти – от футболната академия и инфраструктурното развитие до социалната отговорност и тесните връзки с общността.

  4. 2
    1

    Някои психопати задават няколко реда и после сами пишат за тях.Все едни и същи индивиди с вечно повтарящи се фрази, скрити зад анонимност.

    • 4
      1

      Индивида е един.Една плешива вечно ебана циганка,бедна мишка помашка стикс се нарича и жълти курояе обича

  5. 2
    6

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ И ПИДАЛЙЕ ЯСНО Е ЧИ НА ЧАКАТ ОЩИ БАХУРИ И ПЕТИ ВГЪЗЪТ МА НИЙ И ТУЙ ЖЪ ПОНИСЕМ ЗА ДА ИМА ПЕПСИ И КИФТЙЕ НА КОЛЕЖА АЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ И ВАЗЕЛИНА Е ЗДРАВЕ

    • 7
      1

      Погледнете коментарите,особено тези писани през минута.Станислае Мърков,пазач в тракийско училище..Грозен плешив плъх.Самотен психопат.Все бахури,петички,шестички,носители са му в четвъртитата глава.Обеси го на крана,ако го видиш в Тракия.

  6. 5
    7

    Като направите отбор, който да бие и първите 6, ще започнем да идваме!

  7. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
    6
    4

    И НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ СИ МИСЛИФМИ, ЧИ ША СТАВЪМИ ШАМПУАНИ ПЪК ТЯ КВА СТАНА??? ПАРОВОЗА ДУ КУМИНЯ Ф ГУФНА, РАЗПРУДАВЪТ СИЧКУ, НЕМА ПЛАТА ЗА АПАПИТИ, НЕМА ДАЖИ ГРЕС ЗА РАСПРАНИТИ НИ ГЬТУВИ!!!??? И?! МАЙ НИ ПРИДСТУИ….КОНДОФРЕЙ?!!:))) ПУФ, ПАФ!:))

  8. 5
    9

    На Стоян канара му предстои да изпърди петата през устата и да издруса 6-те бахура пред смесения магазин в Стряма ва да гоейба.

  9. 6
    11

    1.Чакат смъртта на Димитър Христолов, за да пикаят и акат на гроба му.(оскверняване на гроб)

    2. Дебнат и следват клетви за смърт към Стикс, на неговия гроб също щели да пикаят.(поредна заплаха с оскверняване на гроб).

    3. Заплашват живота на стотици жени и деца с изстрелване на сигнални ракети. За справка, от такава ракета днес е починал гръцки полицай.(за бултрас детето е просто поредната случайна жертва на ексцесии)

    4. Отказване на бой с Лаута Арми и дебнене с метални тръби на кой където сварят.(В Солун си замина един от засади, но те поука нямат)

    5. Нови опорки в жълто от типа на стадион за купа. Сега ще е Зингаревич ни съветва, не ни малтретира.

    6.Да спрем до сакралното число 6-0, за да забравят бултрас униженията от Пловдивския любимец, ще има много ракия и наркотици…

    • 6
      2

      Младеж, кви хапове пиеш бре майка му стара!?
      Вярно е, че всички като теб са отпадъци от работническата класа и по добре няма да става, но вие освен презрение, друго вече не предизвиквате! Жалка картинка…

      • Ясно,ясно, ти си под номер шест в списъка, голям морал след злоупотреба с алкохол и наркотици…

    • Станиславчо, а тебе мойто плешиво момченце 24 те чака същото като 23та-ше се криеш по дупките, ше мишкуваш като плъх, няма да ходиш на мачове щото някой ше те познае и ше ти скъса плешивата кратуна от чимбери и ше сереш тука във форума.
      Да ти сера на животеца безсмислен.

  10. 9
    3

    Феновете на фалшивият отбор са се организирали да пишат в темата на БОТЕВ ПД. Празници… какво да правят, след като ракетчика ги взе отново и им оправи заплатите, плати им тока, разпродаде им по-читавите футбалери и т.н. те пак за БОТЕВ ПД. пишат! КОЛКО МЪКА ИМА В СЪРЦАТА МАНГАЛСКИ….ОТБОР ОТ ПРИСЕЛНИЦИ, С НАЙ-СРАМНАТА ИСТОРИЯ В БГ футбола. МЪКА, МЪКА, МЪКА…

  11. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    8
    2

    Правилна,европейска насока.Футбола е соционален феномен за милиони хора.За едни бизнес,за феновете любов.Така се прави не само вече на запад.С такава стратегия,упоритост и постоянство успехите сами ще дойдат,стига да има средства,но това е друга тема.В Лудогорец вече са го разбрали.В Б група конкурент им беше Брестник.Къде са едните,къде са другите.

    • 5
      1

      Абсолютно вярно, НО, Лудогорец почнаха да си строят стадиона едва чак след като направиха суперотбор.

      Не ме разбирай погрешно, нищо против ръководството нямам, обаче тея изказвания на Киричек ли е къв е, е все едно аз да ти построя хотел на първа линия на морето, да ти го обзаведа и да те питам-кажи сега брат, ква е нашта стратегия да станем Топ 3 хотел в тая част на страната и ти да почнеш да ми разказваш как ше правим школа за камериерки и предучилищна за хотелски мениджъри и за цветята дето ше посадиш в градината.
      Аз тея неща и сам мога да си ги направя, тебе те питам кои големи звезди ше пеят в казиното, кои боксови мачове за световната титла ше се играят в нашия хотел-е тея неща искам да ми кажеш, не кво ше стане след 10 години.

      Ние 10 години чакахме, искам да знам какво правим СЕГА когато имаме всичко като условия. Щото алъш вериш с футболисти и Крушарски знае да прави, аз искам собственик като Домусчиев-като се биеш в гърдите че си милиардер-слагаш милионите на масата и купуваме истински играчи, за истински отбор, не да ми обясняват тинтири минтири…

      • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
        3
        2

        Разбирам.Но това е друга бира,на национално ниво.Гледах първият мач на лудите горяни срещу съгражданите на морето,едвам се добраха до хикса със съдийски аванти.Погледни УС на Лудогорец .8 човека,главният мениджър бразилец,позната фигура.Всичките професионалисти.Даже на Газдева сина и е в УС на ЦСКА1948 и бизнесмен.Футбола е бизнес,мениджмънт и проекция.Всичко е навързано,дори с държавата На Герена правят кабрио и усвояват средства за ремонти на улици в големите градове.Виж УС на БФС и ще разбереш че няма пловдивско лоби.Интересни хора,и собственици на клубове.Да не говорим защо братята не взеха ЦСКА,а се забиха в градче с 30000 жители.Преместиха фармацевтиката,поеха търговският флот на България и са хегемон в първенството.За плебеите купата.Пуска се переодично.ШЛ е пазара.Любовта на хората прави един отбор голям

      • 3
        1

        ЛУДОГОРЕЦ КАТО СА СУПЕР ОТБОР ЗА 12 ГОДИНИ КОЛКО ФУТБОЛИСТИ ДАДОХА НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НИТО ЕДИН СЪС ТАЗИ СУПЕР МОДЕРНА АКАДЕМИЯ ЗА МИЛИОНИ ТИ ДА НЕ ИЗКАРАШ ЕДНО ПИЛЕНЦЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ АПРО ПО ВТОРИЯ ОТБОР Е НА ПРЕДПОСЛЕДНО МЯСТО ВЪВ Б ГРУПА ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ АКАДЕМИИТЕ ДА РАБОТЯТ ПО СЪЩЕСТВО И ДА ВАДЯТ СОБСТВЕНИ РОЖБИ НИТО ЛУДОГОРЕЦ НИТО ЛЕВСКИ НИТО ЦСКА НИТО БОТЕВ НИТО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ЩЕ НИ НАКАРАТ ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ СЪС НАЦИОНАЛНИЯ СИ ОТБОР КОЙТО ВЪВ МОМЕНТА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ ВЪВ ИЗТРЕВАЛКА НА КОЙТО ИСКА

        • 4
          3

          Чичо с големите букви, да ти задам друг въпрос-Числата, Морето и останалите които дават футболисти за националния колко пъти станаха шампиони за последните 12 години?
          Аз съм съгласен че националния е важен обаче отбора който гледам всяка седмица се казва БОТЕВ ПД и тва е единствения отбор за който ми пука.
          Тъй че…

  12. 3
    11

    Какво ли ще се сложи в музея на ботевЪ в периода 1999-2012 години??? Да припомним: Локомотив става шампион, а тогава все още Ботев изпада в Б група! Ботев пада с 3:0 от Локомотив, а на следващия ден на Димитър Христолов се раждат тризнаци!

    Въпреки срамните години с Димитър Христолов, бултрасите приемат подкупи, за да не го закачат и срамните години за Ботев продължават.

    Футболистите на Ботев възтановяват след тренировка с боб чорба и зелена ябълка. Рейсът на Ботев е арестуван на границата за неплатени сметки.

    Вече не Ботев , а ботевЪ става аматьорски футболен клуб и се състезава във В група. Целта е вземане на купата на България, но ботевЪ отпада в първи кръг на турнира, отстранен от Димитровград насред Източен 10.

    Самозабравилите се бултараси САМИ си събарят целият стадион и стават бездомници в Коматево????

    Като добавим Петата и Бахурите. Музеят на ботевЪ трябва да е по примера на габровци-Музей дом на хумора, иронията и сатирата.Бих добавил и ГАВРАТА със самия Ботев и ботевЪ…

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
      6
      2

      Много си увреден.Потърси бързо спешна помощ.Или кран.

    • 7
      1

      Станиславе лилава маймуно, чий го търсиш в теми където хората културно си обсъждат отбора?
      Маматидеба плешив удушеняк.

    • И след всичко черно което си изброил идва един финал в София в ко
      йто става за пореден път ясно кой с каква публика разполага.Петнадесет хиляди ботевисти срещу пет хиляди за другия отбор.Пловдив отново показа кой е неговия отбор.

      • 2
        4

        Ти си неграмотен,комплексиран,ккъсоглед жълт нещастник! ДА беше ходил на училище поне до трети клас, та да се научиш да броиш,а не да повтаряш в несвяст измишльотините на селските пропагандатори!

        • 3
          1

          Коле, кво правиш в нашта тема тийба майката циганска,м?

    • 4
      0

      Ако вие направите музей,на първо место трябва да сложите държавният вестник с който Локо е отписан от всякъде ,и решението с което Велбъжд става Локо!И запомни-локо Пловдив никога не е ставал шампион и тях подобни,няма и да стане!!Пък тия бахори се ги заврете там,знаете къде!То това е великото постижение на прекръстеният навлек от Кюстендил!Иначе петте рязани от Арда не са ви впечатлили,нормално!

    • 6
      1

      Прост си като галош!До 1934 година в правописа се използва окончанието Ъ!!Ако локо е 1926 г,бе трябвало да са казва ЛокомотивЪ!!Мъ на проС мангал какво да обясняваш?

  13. 11
    7

    Всичко това е много хубаво разбира се, но всичко споменато касае поддръжката и мениджмънта на една инвестиция на общината и на държавата България-нещо в което вие сладури, при цялото ми уважение нямате НИКАКЪВ принос.
    От вас аз искам да чуя неща около първия отбор-трансферна политика, цели, амбиции и прочее, това е което на вас като собственици би трябвало да ви е основната задача.
    Детските отбори и момичешките тимове няма да докарат хора на стадиона, тва което ще пълни Христо Ботев е брутално изнасилване наред на говеда, прасета, делиорманци, цигани и прочее сбиротъци.

    Та, в тая насока кво правим?

    • 7
      8

      Пъ.Съ.- също така моля отбележете че това НЕ Е вашия клуб, това е НАШИЯ клуб. Ние сме били тук мноооооого преди вас и ще бъдем мнооооого след като си заминете за Русия, Полша и откъдето другаде сте дошли.

      Така де, може да реагирам прекалено ма ме дразни когато някой дошъл от майната си почне да ми говори за нашия клуб, все едно е бил на стадиона кога Пашата ебеше наред, Пехливана скачаше по три метра нагоре, а Гошо Георгиев можеше да прекара топката през крачола на комар, бахти…

      • 6
        4

        Има хора, които помнят Чико, Тумби, Гунди, Ненов, Микито…………….и нямат твоето самочувствие. Просто защото са възпитани така!! Но хората ги уважават повече от теб, бъди сигурен!!! Никой не може да каже на детето си, внучето си, на което и да е дете: Това не е твоят отбор!!! Все някога си изрекъл за първи път : МОЯТ ОТБОР!!!!! И никой няма право да ти каже: НЕ, ТОВА НЕ Е ТВОЯТ ОТБОР!!!! Или иначе казано, Канарчо, не се прави на велик!

        • 6
          6

          Ти тъп ли си или си просто прекалил със сливовицата по Коледа?
          Имам предвид ръководството, не феновете, имам превдид сякви там руснаци поляци и прочее-Господ здраве да им дава разбира се дотогава докогато работят за НАШИЯ отбор.

          • ТИ СИ МЛОГУ ПРОЗД БЕ АБИ!??? НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОЛЯК, РУСНАК ФРАНЦУЗИН!! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ИГРАЧ, ЗАПАЛЯНКУ ИЛИ ШЕФ!!! ПРИЕМИШ ЛИ УТБОРЪ ЗА ТВОЙ, ЗНАЧИ Е ТВОЙ!!! НИЙ С ВЪЛЧУ СНЕ УТ ПАРОВОЗА, НО ТОЙ Е Ф СЕРСЕТУ!!! ТАКА Е ЗА ЕТЪР, ЦЕЦИКАТУ….. ТАКА Е И ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!…НАПРИМИР АКУ ПОПЕТО КАЖИ, МОЯ УТБОР, ИЛИ БАЛТАНА….??? ЗНАЧИ ТОВА Е ТЕХНИЯ ОТБОР!!!

          • Фекале, когато въпросния Киречек направи з БОТЕВ ПД толкова колкото с направили БАЛТАНАТА-КАПИТАНАТА и Попето, тогава ше ми вика че тва бил неговия клуб, анадъмо?

          • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

            ХАСАНЕ ХАНОНИМЕН, СЕКИ МОЖИ ДА СИ ВИКА КВОТУ ИСКА, ДИМУКРАЦИА!!!! ТОЧНО ТИ СИ ГУСИН НИКУЙ!!! И НИШТУ НИ МОИШ ДА ВИКАШ!!! ТИ МОЙШ И НА МЕН ДА МИ КАЙШ, ЧИ НЯМЪМ ПРАВУ ДА СЪМ КЛОАКОМОТИФ, АМА ЯЗ НИ ТЪ БРЪСНЪ ЗА СЛИВЪ И СЪМ СИ СТУЛЮПИНИЦ!!! ИНТИГРИРЪЙ СЪ И ЧИТИ ЗА ДИМУКРАЦИАТА!!!:)))))))))))

    • 4
      1

      Ами спираме ст Локомотив,те даже и тока не си плащат!

Коментарите са затворени