Поредният играч от състава на Локомотив (Пловдив) и Александър Томаш, който е свързван с трансфер, е Алфа Конте. Той е спряган за трансфер в азербайджанския Нефтчи Баку.

„Azeri Sport“ пише, че Нефтчи иска да се подсили с нов нападател и е набелязал футболиста на “смърфовете”.

Тимът от Баку е замесен в борбата за топ 3 и иска на всяка цена да си гарантира участие в европейските клубни турнири, така че планира да направи няколко ключови входящи трансфера, а един от тях трябва да бъде на Конте. Още повече, че Нефтчи се очаква да привлече нападателя за символичната за Азербайджан трансферна сума от 150 хиляди евро.

Припомняме, че през лятото пловдивчани продадоха Матеус Да Силва и Пиер Зебли на отбори в Азербайджан.

9 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    1
    1

    ТАКА Е КЪТ НИ СЪ ПУДСИЛВЪМИ С АПАПИ УТ КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ И ТУРНУ МЪГУРЕЛИ!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))

  2. 1
    0

    Госпдин Крушарски знае какво прави. Той е велик. Целувам ти ръка купоносителю…

  3. 0
    1

    Ай сиктир от измишльотини! Значи не го даваме на Левски за 400 000€ но ще го дадем в Азербайджан за 150 000€! Стига глупости!

  4. 1
    2

    Футболистите на ЛОКОТО са желани по цял свят. И то благодарение на господин Крушарски. Да си жив купоносителю…

    • Куродържателят с поредната свирка към куроносителят.Тъпак,така ви се отслабва отбора,не ти ли влиза в полираният мозък.Жалкар,ти си вреден дори за своите.Миналите успехи се дължат на треньора и футболистите,които изпълняваха указанията.Влезе ли нещо между двете уши в празното ппространство.Гнидо ти амбицира бултрасите в друг сайт за избора на символ на Пловдив Аз вече бях избрал тепетата.

  5. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

    Е това е проблема на всички български отбори без Лудогорец,но те постоянно играят в Европа..,Собственика на всеки отбор чака прозорец и продава всяка новоизлюпена звезда.

Коментарите са затворени