Оставането на вратаря Серджио Падт в Лудогорец през пролетния полусезон въобще не е сигурно. Нидерландецът завърши кампанията като титуляр, но само заради контузията на Симон Слуга. Серджио прави много лоша кампания до момента.

Той изгуби мястото си под рамката за сметка на хърватина. 33-годишният играч бе на терена едва в 3 двубоя в Първа лига. Любопитното обаче е, че не допусна нито един гол в тях – Етър (5:0), Левски (1:0) и ЦСКА – София (1:0). За сметка на това обаче именно Падт се черви в Дания, където имаше уникално слаби намеси и се наложи да вади 7 пъти топката от мрежата си срещу Нордселанд.

През есента вече излязоха информации, че Лудогорец е хвърлил око на Динко Хоркаш от Локомотив Пловдив и Хидайет Ханкич от Ботев (Пд). Последният стигна до националния отбор на Босна и Херцеговина.

Местните медии пък разкриха, че “орлите” вече са изпратили официална оферта за правата му, пише “Тема спорт”. От Ботев пък също признаха, че е много вероятно Ханкич да бъде продаден по време на зимната пауза.

36 КОМЕНТАРИ

  1. Изберети си за догодина вратар ,Крошарски ,Д .Христолов или Бонев ,локомотивски МЪРШИ

  2. Цената на Ханкич е 500 000 Евро, не са проблем за лудогорец да ги платят така, че да го купуват ,Кайзер чака….Защо да не си помогне клуба…

  3. 1
    3

    Димитър Христолов е на всеки домакински мач на Локомотив Пловдив. След мача феновете му правят място, за да може да излезе от стадиона по-бързо с колата си. Ръкопляскат му и му викат, че е НАЙ- ГОЛЕМИЯТ!

    Така че нека Димитър Христолов бди над всички.Едни кара да се усмихват, а други да проклинат, че са се родили, но никой не е безразличен към големияДимитър Христолов…

  4. 3
    9

    Искахме Хоркаш, но когато разбрахме, че не е рязан, веднага го зачеркнакме като вариант. За това се ориентирахме рязания афро-ислямския клуб от Коматево, където намерихме подходящия читак.

  5. 4
    10

    Да кълнеш децата на православен християнин, ето затова на ботевЪ се случват нещастие след нещастие. И ги очаква злина след злина

    • 3
      5

      Първо, няма как Селски, да си православен християнин. Второ, никой не ти кълне децата. Напротив! Просто Господ няма нищо общо с разни манипулации, на които се подлагат разни неверници! И когато сме свидетели на тежък, негативен краен резултат трябва да се сърдиш на себе си, а не на тези, които са ти казали да не вървиш срещу божиите подредби!

  6. 11
    2

    Локоцигания до шия.Кошмара тресе.През броени минути в сайта.Да ви еба майката локоциганска.

  7. 11
    1

    Ханкич за да го купят Лудогорец,трябва голяма сума да платят.Ханкич скоро подписа три годишен договор.Да ли ще им се дава голяма сума,едва ли.По вероятно е да бъде трансфериран в чужбина.

    • 5
      2

      Тоя ли е шамарен? Така и нищо не се разбра каква им е драмата…

    • 5
      3

      Тъпак двама са бити от бодигардовете.Станиславр,обеси се на крана.

  8. 4
    17

    1:0 Момчил Цветанов
    2:0 Диниш Алмейда
    3:0 Димитър Илиев
    4:0 Георги Минчев
    5:0 Кристиян Илич
    6:0 Николай николаев

    Ето я жълтата съдба да са на върха??? Върха на падението…

    • 17
      2

      Живейте с миналото,бъдещето е пред нас.

      • 1
        12

        За да си бултрас то ти задължително си лицемер. Тук през ден се пуска изрезка от вестник за някакво закриване от преди 20-30 години??? А сега , живейте си в миналото???

        • 7
          1

          Да ама тази изрезка от миналото оказва влияние и върху настоящето.Резултатът от даден мач е едно и е минало но закриването е друго.

        • 13
          1

          Велбъжд Пловдив от 6 място в Б група.Чрез указ на мафията със сменени седалищни органи.В новият отбор дори чистачката беше сменена.Кучка на мафията.Чугнете нета

        • Гейдружинка да дойде до дедовият ми,рано или късно ще ги заема.Със Нарича за ръчичка.

    • 17
      2

      Иначе кюстендилската епопея с прекръстеният Велбъжд помните ли я,или не ви отърва?

      • 2
        11

        Тихо ве сопотския , който е създаден през 2010

        • Хахахах мангал гурлив.Тея мантри от Шекерезада си ги запази за чавеата миризляк.Дай документ да видим кой е създаден 2010 бе лайнояд! Хахаха кюнец!

    • Ама Тодор Неделев ви ви го вкара до ташаците от ЦЕНТЪРА!

      • 2
        7

        И като го вкара кво ? Купа ли взехте кво направихте? Защото Ален ви го вкара с пета и взехме купата с мач срещу вас, а на теб най-голямата радост в живота ти е един гол от центъра хахаха

  9. 17
    3

    Най-забавното е ако продадем Ханко Брат на делиорманци а отмъкнем Динко в комплект с Джовани от циганите.
    Тея ше умрат от мъка човек…😂😂😂

    • Тая Пета и Бахурите са превърнали и мечтите ви в нереалност
      1
      9

      Ако в талисмана на Локомотив- Смърфа влезе Димитър Христолов и си свали маската пред бултрас в дербито, ето това ще е мъка ,мъка, мъка. И много смях за Нас, естествено.

      Поклон пред Димитър Христолов!

      • 6
        3

        И особено пред майката на близнаците му. От много смях да не поемат и те по пътя…

        • 4
          9

          Даже в затворите по цял свят имат уважение на децата. Педофилията е престъпление и в самия затвора. Само ботевистите гордо погребват деца…

          • 10
            3

            Колкото пъти името Димитър Христов е твой аргумент, толкова пъти ще се радваш на благопожелания и за теб и за Селския олигофрен!

      • 12
        3

        Прекръстеният Велбъжд Кюстендил как го приемате,със смях или…

        • 1
          7

          Тихо ве сопотския, който е зъдаден през 2010!!!!

  10. 2
    11

    “Ботев е бизнес проект!Аз гледам на футбола като бизнес.”

    В превод: Всичко в ботевЪ е на масата, продава се и ще се продава.

    Успех на Ханкич в новия му богат отбор от Лудогорието. И съветвам Божо и компания да си траят, за да няма пак бой!

  11. 11
    2

    Ей, този “Ботев” направо остана и без собственик и без футболисти! “Левски” с дългове за милиони! ЦСКА ще строи стадион, но нито проект има, нито строително разрешение! Собственика на несменяемия шампион, разнася наркотици по света като шоколадови бонбони! Но, журналята това не виждат! “Ботев”, та “Ботев”! Вчера без собственик, днес без вратар?

  12. 1
    14

    Лудогорец си е Лудогорец за ДЕСЕТИ ПЪТ в жълтата история.

    Но все пак царят на Лудогорец си е Лудогорец е тодор неделев. Кле се кле се във вярност на ботевЪ и избра парата на Делиормана.

    Това е истинската съдба на бултрас- на дъното в тинята!

Коментарите са затворени