Клуб на привържениците на Ботев Пловдив с позиция за срещата с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов:

Уважаеми Ботевисти,
Днес на стадион „Христо Ботев“ се състоя неформална среща между представители на всички формални и част от неформалните организации на привържениците на „Ботев“ Пловдив с лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов и кмета на Пловдив Костадин Димитров.
На нея бяха коментирани актуални въпроси, свързани с цялостното довършване на стадион „Христо Ботев“ с оглед допълнително отпуснатите от държавата средства в размер на над 33 милиона лева.
Ботевистите благодариха на Бойко Борисов за осигуреното финансиране, с което домът ни ще може да бъде окончателно завършен, като анонсираха създаването на Граждански съвет, който в симбиоза с кмета на Пловдив, както и с оторизирани от него професионалисти, ще дискутира обстойно всички детайли по довършването на стадион „Христо Ботев“, както и ще следи стриктно за целевото изразходване на предоставените средства. В Гражданския съвет ще бъдат привлечени архитекти, инженери, адвокати и други експерти, които ще имат основен ангажимент да подпомагат община Пловдив в управлението на проекта за довършването на стадион „Христо Ботев“ с всички необходими функционалности на помещения и оборудване, за да може клубът ни да ползва материална база на европейско ниво.
Лидерът на ГЕРБ изяви желание да посети мач на жълто-черните на Колежа и още веднъж повтори обещанието си, че на стадион „Христо Ботев“ ще се играе и финал за Суперкупата на Европа.
Бъдете будни!

15 КОМЕНТАРИ

 1. А язовеца следи действията на на плъховете в частиците на Сюлейман лаутлу в аналното отверстие на селският институт.

 2. 1
  3

  ЖЪЛТ цвят, е Лайна, гофна, дрисня, Кравешки лайна, пилешки лайна, какашки, блядски алкаши, наведени женички със розови бузки, обичат по 6 тека.

  • Цели три минути,три коментара от Станислава.

 3. 1
  1

  Пак жа одим по паланки.
  Този бляд жа на издуха.
  Столипиново жа плачат.
  Изгревбойс жа стане Изгрев мангал.

 4. Циганският стадион до маалата. Истанбулботевъспор.
  2
  2

  Най циганският цигански катун във БГ.

 5. 0
  1

  Тоест ще гепи дял от плячката…

 6. 1
  1

  Една част от парите според мен, трябва да се вложат в отопление на терена. Няма модерен стадион в Европа, без такава система!

  • 2
   2

   Изобщо не си прави устата за “модерен стадион в Европа “. Нямаш си и на представа колко стр далече. Само с шарения не става, селяци

   • 1
    1

    Бахахахах, циганина с недостроената касетка за домати от задния двор на Селското училище взе да дава акъл по архитектура, дейба вашто мами нещастно увиснало дейба…

 7. 3
  4

  ПУЛВИНАТА ПАРА НА ДИЛЯН ДРУГАТА ПУЛВИНА ДЕЛИМ ПО РАВНО

  • 1
   1

   Тъпак.Циганин.Стикс.Чикиджия,куроносител.

 8. 4
  5

  Пак искат да управляват Гиздачето ,Рашко,Стафунски ще пречат ще спъват работата а в това време онези мижитурки зад ВСИ тихомълком ще си строят и даже ще си издържат фалиралия отбор но там няма Гиздаци и други алчни боклуци жадни за власт

  • 5
   1

   Близнаците адвокати и Нежния не са съгласни с тва.

 9. 4
  2

  На стадиона красавец,
  ебем мангалите за здравец!

  Пловдивско хУйку за столипинските несретници.

Коментарите са затворени