Клуб на привържениците на Ботев Пловдив с позиция за срещата с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов:

Уважаеми Ботевисти,
Днес на стадион „Христо Ботев“ се състоя неформална среща между представители на всички формални и част от неформалните организации на привържениците на „Ботев“ Пловдив с лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов и кмета на Пловдив Костадин Димитров.
На нея бяха коментирани актуални въпроси, свързани с цялостното довършване на стадион „Христо Ботев“ с оглед допълнително отпуснатите от държавата средства в размер на над 33 милиона лева.
Ботевистите благодариха на Бойко Борисов за осигуреното финансиране, с което домът ни ще може да бъде окончателно завършен, като анонсираха създаването на Граждански съвет, който в симбиоза с кмета на Пловдив, както и с оторизирани от него професионалисти, ще дискутира обстойно всички детайли по довършването на стадион „Христо Ботев“, както и ще следи стриктно за целевото изразходване на предоставените средства. В Гражданския съвет ще бъдат привлечени архитекти, инженери, адвокати и други експерти, които ще имат основен ангажимент да подпомагат община Пловдив в управлението на проекта за довършването на стадион „Христо Ботев“ с всички необходими функционалности на помещения и оборудване, за да може клубът ни да ползва материална база на европейско ниво.
Лидерът на ГЕРБ изяви желание да посети мач на жълто-черните на Колежа и още веднъж повтори обещанието си, че на стадион „Христо Ботев“ ще се играе и финал за Суперкупата на Европа.
Бъдете будни!

15 КОМЕНТАРИ

  1. А язовеца следи действията на на плъховете в частиците на Сюлейман лаутлу в аналното отверстие на селският институт.

  2. 1
    3

    ЖЪЛТ цвят, е Лайна, гофна, дрисня, Кравешки лайна, пилешки лайна, какашки, блядски алкаши, наведени женички със розови бузки, обичат по 6 тека.

    • Цели три минути,три коментара от Станислава.

  3. 1
    1

    Пак жа одим по паланки.
    Този бляд жа на издуха.
    Столипиново жа плачат.
    Изгревбойс жа стане Изгрев мангал.

  4. Циганският стадион до маалата. Истанбулботевъспор.
    2
    2

    Най циганският цигански катун във БГ.

  5. 0
    1

    Тоест ще гепи дял от плячката…

  6. 1
    1

    Една част от парите според мен, трябва да се вложат в отопление на терена. Няма модерен стадион в Европа, без такава система!

    • 2
      2

      Изобщо не си прави устата за “модерен стадион в Европа “. Нямаш си и на представа колко стр далече. Само с шарения не става, селяци

      • 1
        1

        Бахахахах, циганина с недостроената касетка за домати от задния двор на Селското училище взе да дава акъл по архитектура, дейба вашто мами нещастно увиснало дейба…

  7. 3
    4

    ПУЛВИНАТА ПАРА НА ДИЛЯН ДРУГАТА ПУЛВИНА ДЕЛИМ ПО РАВНО

    • 1
      1

      Тъпак.Циганин.Стикс.Чикиджия,куроносител.

  8. 4
    5

    Пак искат да управляват Гиздачето ,Рашко,Стафунски ще пречат ще спъват работата а в това време онези мижитурки зад ВСИ тихомълком ще си строят и даже ще си издържат фалиралия отбор но там няма Гиздаци и други алчни боклуци жадни за власт

    • 5
      1

      Близнаците адвокати и Нежния не са съгласни с тва.

  9. 4
    2

    На стадиона красавец,
    ебем мангалите за здравец!

    Пловдивско хУйку за столипинските несретници.

Коментарите са затворени