Сдружение ПФК Ботев използва официалния си сайт, за да се обърне с декларация към феновете на “жълто-черния” клуб.

Ето пълното съдържание на декларацията:

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

През последните години и месеци членове на Сдружение “ПФК Ботев“, включително и неговият председател Борис Гиздаков, неколкократно са ставали обект на вербални атаки, заплахи и закани за съдебни дела срещу тях. В последните часове отново станахме свидетели на нисш опит председателят на организацията да бъде сплашен, като потайно през нощта неизвестни засега лица са надраскали със спрей кафенето в сградата, в която живее.

Вандалската проява не блести с голяма оригиналност, но показва грозното лице на българската действителност – когато дадена част от обществото ни се стреми да гради и защитава дадена ценност, бива атакувана по всевъзможни начини от маргинални групи.

През последните години членове на Сдружението активно участват в процесите около строежа на нашия дом – Колежа. И сега, когато усилията ни започват да дават резултат, макар и с компромисно изпълнение на различни видове СМР, се проявяват и интересите на една клика, която очевидно желае да сложи ръка над стадиона.

Уважаеми Ботевисти, за пореден път заявяваме – възприемаме атаките срещу всеки един от нас като атака срещу всички! Няма да се предадем, защото нашата битка е чиста и безкористна. Искаме нещо съвсем просто и логично – Колежа да е на “Ботев“ и на никой друг! И вярваме, че ще го постигнем!

Сдружение “ПФК Ботев“

25 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  4

  Кой е този Гиздаков? Някакъв фактор ли е ? Какъв принос има към обществото, освен…..кафене ?
  Колко пари е дал за Ботев Пловдив?

 2. 4
  4

  Акцията е дело на камарата на оценителите- там Гиздака е председател! Ясно е написана – искат му оставката! Защо го свързваха с Ботев Пловдив- не мога да разбера! Явно се трупа популярност на гърба на най- обичания и титулуван пловдивски футболен отбор!

 3. 1
  2

  А ВА ДА КАЗВАТ КОЙ ЖЪ ДАВА КИФТЙЕТАТА УА ТЪЙ ГА СА КАРАТ НИЗНАМ ЗА КОЙ СЪМ ВЕЧИ

 4. 1
  6

  Ботев 1912 или 1917.
  Тракия 1967.
  Ботев 1989.
  ботевъ 2010.
  Хайде във КЕНЕФА, и мляскай гофна лайна, и малки човечета.

 5. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  4
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
  НАШЪТА РАБТА Е ДА СБИРЪМИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛУМИНИУМ!!! ДА ПУМАГЪМИ НА ПАРОВОЗА ДА ИМЪКНАТ НА НЕГУ УТ ЛАЙ НА ТЪ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ! НИЙ НЕМАМИ РАБТА Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ! ПУФ, ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

 6. 3
  11

  Всеки ден цирк и забавление с кривоглавите от родопската яка. Мислете за ново Ъ индианци, скоро пак ще ви закрият, Зингито знае как.

  • 6
   1

   Aхаха плешив урод, а в това време Крушарски е връчил по една лопата ма циганите и така ше изкарат целия подготвителен лагер,дейба спуканиге лилави капути.

 7. 4
  6

  Гиздака да не говори глупости, стадиона си е лично мой и на него вечно ще играе символа на Пловдив-БОТЕВ.

 8. 7
  6

  Товарищи сдруженци ,друзя, стига с тия измислени врагове за да си оправдавате съществуването си. Кога сте участвали активно в строежа му, нещо платихте ли или съм пропуснал. Стадиона е Общински. Вие къде се намирате там. При двама собственици Ботев се е борил да остане в групата. Вие си отговорете кои са те.

 9. 13
  5

  Гиздаков,да обясни как е възможно някаква клика да сложи ръка на стадиона,като той е общински,не е нито на клуба,нито на Зингаревич.Дали самият Гиздаков не си прави сам интригите,за да се направи на” жерва”И как може да хвърля вината на друг без доказателства.

  • 9
   1

   Кетъринга,там е разковниюето!На Ачо оборудването ще изгние в гаража!

 10. 6
  2

  Уважаеми сдруженци,проявява се само злобата и простотията на мургавите дебили от “Лаута”.Едно към едно като нашарените витрини на стадион “Христо Ботев”.Елементарно,Уотсън!
  !

  • 8
   1

   Какво пък общо да имат буферите пък с това? Стига глупости! Просто боклуците около любимия ни отбор не могат да си разделят баницата… Като цяло,трябва да ги изметем всички!!! За Ботев всичко,от Ботев нищо,нали май така беше?

   • 4
    1

    Извинявам се ,объркал съм самоличността си и цифрите.

  • 3
   7

   Та то всичко , което се случва на Източен 10 първо се случва с Локомотив Пловдив, нали затова ви казват папагали. Пак сте копирали от Нас!

    • 4
     7

     Ние сме Ботев 1912.
     Тракия 1967.
     Ботев 1989.
     ботевъ 2010. ХА сега манго мляскай ЛАЙНА.

     • Кюстендилски помияри предрешили се като фенове на ОФИЦИАЛНО ЗАКРИТ отбор нямат право да говорят по такива теми, ебана в главата гнисо.

    • 8
     4

     Тия от ПИМК всичко искат да вземат,то не бяха общински поръчки,влакови композиции,жилищни сгради и тн..Така е когато Ахмедчо и Дилянчо са зад теб.

Коментарите са затворени