Техническият директор на Ботев (Пловдив) – Радостин Кишишев заяви, че не се отрича от думите си, казани по адрес на БФС. Заради негово изказване във вторник Дисциплинарната комисия към футболната централа го одруса с 3 хиляди лева.

Думите на Кишишев бяха: “Само ЦСКА взе официално позиция срещу Футболния съюз, всички останали си мълчим, защото сме зависими! БФС може да те мачка както си иска. Всеки се страхува – пращат ти съдии, налагат ти глоби, наказания, каквито си искаш“.

А формулировката на Дисципа за наказанието е следната: “По сезиране на КЕФ (б.р. – Комисията по етика и феърплей) за нанесени обиди в средствата за масова информация, ДК наказва Радостин Кишишев – административен директор на Ботев Пловдив, с глоба в размер на 3000 лева“.

“Не желая да си коментирам глобата, защото ще стане после глоба на глобата, като ремонт на ремонта. Ама поне да бяха показали смелост да ми приложат точката от наредбата. Моят случай е за финансова санкция от 6 хиляди лева. Обаче понеже над 5 хиляди могат да се обжалват, са ме намалили наполовина.”

“Иначе е ясно, че няма как да се отричам от думите си или от част от тях. Очаквах, че като се върна във футбола, ще е интересно и това е част от играта“, заяви Кишишев пред “Тема Спорт“.

1 КОМЕНТАР

  1. Ето, това е тема за дебат между интелигентни футболни запалянковци.Кишишев каза истината и кърлежите от БФС показаха за пореден път как се издържат.Паразити!

Коментарите са затворени