Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю в Спортното шоу на Дарик радио, в което се държа арогантно и отказа да отговори на редица въпроси, свързани с актуалната ситуация около „черно-белия“ клуб.

„Можете да ме представите като кандидат за Българския футболен съюз. Не виждам Локомотив да има проблеми, повечето проблеми ги създавате вие, като говорите. Аз се казвам Христо Крушарски и съм в Локомотив Пловдив от 8 години. Каквото е имало, няма да изчезне. Дали има пари или няма пари си го знаем само ние, и няма да го разбере никой друг вече. Какво искате сега? Да правим шоу ли?“, започна той.

„В Локомотив Пловдив положението е пивко и спокойно. Хората си почиват и чакат новия сезон да си свършат работата. Вие, левскарите в Дарик радио, май не знаете как се готвеше Левски преди години. Защо да ходим в Турция 4 дни да ни брули вятъра и да няма с кого да играем, че и да харчим едни пари? Каквото стане, ще го разберете като стане“, продължи Крушарски.

„В българското първенство не знам да има играчи, които да са направили такова впечатление, че някой да ги търси за да ги купи. Това си е въртеливо движение, което никой не може да спре. Всеки футболист си има договор. Футболистите са най-глезените в тази световна йерархия. Имат само права, задълженията им са единствено да играят.“

„От звездите, които минаха през Локомотив, къде играят? Азербайджан, леле майко. Нивото е Азербайджан, така ли да разбирам? Не знам някой да е търсил някой футболист в България. Ние само предлагаме, футболистите в България никой не ги търси. Аз спирам да предлагам футболисти от Локомотив Пловдив. Така да ги предлагат, да ги продаваме на кило, това вече свърши. Който иска да се връща, да се връща.”

“Има за мен оферти само. Айде да спрем дотук с информацията за Локомотив. Говорете си, аз вече спирам да говоря за Локомотив Пловдив“, завърши Христо Крушарски.

30 КОМЕНТАРИ

  1. До браво крушарски първо оправи му наклона мангусто кюстендилска и тогава ще питаш крушо дали имаш право на глас

    • Аз бях до последно при вас, братя жълти танганайци.
      При вас умрях със моят Любомир Ботев.

    • Ай Наздраве!
      Аз винаги съм го казвал и пак го казвам , само Наздраве! Пълни чаши ,и всички в нашия бар на Железничара в кв.Столипинова ! Сега вдигам пълна чаша и ви казвам Наздраве от бара ! Айде Локу ,моее Локуу ти си мояя гряххх

  2. Първо душ кабинките да направи на гей двойките да има къде да се подмивате по време на мачовете после ще бъде още по пиво докато му оправите наклона на дъртия пиян хуй и тогава ще имате право на глас

  3. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
    НАШЪТА РАБТА Е ДА СБИРЪМИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛУМИНИУМ!!! ДА ПУМАГЪМИ НА ПАРОВОЗА ДА ИМЪКНАТ НА НЕГУ УТ ЛАЙ НА ТЪ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ! НИЙ НЕМАМИ РАБТА Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ! ПУФ, ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

    • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

      ТАКА Е БРАТЕ ШАБАНЕ!!!! ЯЗ НАШТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ ГИ ПУДКАНВЪМ НАСЯКЪДЕ И ТУК И В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ!! ПУФ, ПАФ:)))

  4. 2
    8

    Интересно!?Жълтите идиоти защо коментират Локомотив!?Какво още ги сърби!?Това ли е причинта: 7:3,0:2,6:0 ?

    • 6
      1

      Абе вас да не ви е натиснала амнезията, че помните само тези резултати, а други изобщо не споменавате?

      • 2
        2

        Чакай ся историята е хубаво нещо няма спор! Колегата е споменал резултати също от далечното минало … но Локомотив припомни за тях и през 21 век… а ужким отбора на Пловдив кога? За пореден път с бюджет в пъти по-голям кога ще бъде оправдан?

        • 1
          2

          И припомням че като взехме 2те купи бяхме в същото положение като вас в старта на сезона че и по-зле … айде да ви видим до къде ще я докараате … или пак само балони ще се надуват

  5. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    4
    2

    ВЪН ТОА КРЪВУПИИЦ УТ КЛОАКУМУТИФФ!!! ДА ИДВЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА И ДА ВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФЪ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))

  6. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    3
    1

    ЕВЪЛЛАРКЪТА КРУШИ!!! НЯМА ДА ИМ КАЗВЪШ ЗА КОНДОФРЕЙ!!!:)))))))))

    • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
      3
      1

      И ДАНО НАЙ-ПОСЛИ ЗЕМИ АПАПИ УТ КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ И ТУРНУ МЪГУРЕЛИ!!!!……ДА СЪ ПУДСИЛИМ ДИМЕК!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))

  7. 9
    3

    Разбира се,на дъртата пияница му е пивко хагаха!!!

  8. 5
    2

    Журналистите са за това, да задават трудни въпроси, а кой и как ще отговаря е съвсем друга тема. Всеки може да си прави заключения за себе си от това интервю, а дали ще са верни тези заключения, времето ще покаже! Красота! Вяра! Борба! Весели празници и пивко настроение, както казва моя аскер аркадаш.

  9. 9
    2

    Хаха да им честит европеец. Няма аванта от Бойко и гнидата не знае какво да каже. Сега Миньоро или мангали. Жълто-черните от Перник взимали кинтите на циганите смях. Много поздрави от Колев и Пиргов

  10. 11
    3

    Слушах интервюто на живо по Дарик. Трудно се издържаше. Имаше реплика от Крушарски, че се е разбрал с Грънчаров за друго да се говори. Явно са го прилъгали журналистите от радиото.

    Звучеше много неадекватно и му беше неприятен всеки въпрос свързан с отбора на Локомотив – за пари, за лагер, за трансфери, за инвеститори. На нито един въпрос не отговори нормално, а само се дървеше като селски бек и отговаряше на въпросите с въпроси. Жалка история, която няма да завърши добре.

    Колкото по-бързо Локото намери адекватен собственик и се оттърве от този, толкова по-добре. Вече не може да се разчита на ББ да вкарва пари в бизнеса на Крушарски, които да се прехвърлят във футболния отбор. Единствения шанс за постъпления сега са конвертируемите играчи – Хоркаш, бразилците и негрите.

    • 5
      10

      Това са лакардии от близките родопски селса, моля задръжте си ги за вас и за Зингито, щото ви чакат тежки ремена. Може и ново Ъ пак да сложите.

      • 7
        4

        Може да чуеш интервюто, ако искаш, в сайта на Дарик и да си направиш сам изводи. Стига да можеш да мислиш.

        А кого го чакат тежки времена, скоро ще разберем.

        • 3
          2

          Koй да мисли, ве лилав? Брат ти Синан? А стига ве! Във “В” група ви е местото. Ай гиди!

      • 1
        1

        Ай Наздраве!
        Аз винаги съм го казвал и пак го казвам , само Наздраве! Пълни чаши ,и всички в нашия бар на Железничара в кв.Столипинова ! Сега вдигам пълна чаша и ви казвам Наздраве от бара ! Айде Локу ,моее Локуу ти си мояя гряххх

  11. 8
    5

    Ахахахахаххах, цигани, тоя ше ви ебе пичицата майна лилава

    • 6
      9

      Хахах направо ви е еба с 6 на нула и една пета ви затри за години напред, няма вече жълта сган хахаха

    • 3
      7

      А ВА ТОС НЪ ИБА НОГУ ЛОШУ ВГЪЗЪТ ВА СЪЗ ПИТАТА И ШИСТЯХТУ БАХУРА ВА

  12. 8
    12

    Браво на Крушата. Отново им сипа на всички. Ако не знаете как ги пердаши наред питайте индианците, за Петата и 6те бахура. Те още не могат да сядат хахаха

Коментарите са затворени