Футболистът на Лудогорец Тодор Неделев продължава зимната си ваканция със своята половинка Анита Терзийска в Дубай.

ЦЯЛАТА НОВИНА И ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК>>>

11 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  2

  Добре, наистина ли смятате че е важно да ни информирате къде точно Аналита харчи парите на Тошето ? 🙂

 2. Тошо пулиглотът знай немски и австрийски знай да фирга кючеци до сабахлям удри Тоше един първак за Ботевъ врътни 1 кючек

 3. 4
  4

  Кой го боли кура къде бил Тодор или кифлата анита… Само да внимава чехльо и да чисти скамейката в делиормана.Ботев има лидер какъвто Тодор не е бил никога. Мангалите искараха луд късмет бяха се окопали не минаха центъра уплашилисе от стадиона пълен смях и ттреньорски смехорий. От тук на татък това ви чака

 4. 4
  7

  Избрах парата, а и Лудогорец си е Лудогорец!

  • 4
   3

   Да избереш някой отбор е възможно само ако и той те Избере! Митко кога и къде и Кой ще го избере? Да ме извинява момчето, ама вие го поставяте в тази ситуация.

   • 4
    8

    Всеки поне малко себе си уважаващ човек,няма и не може да сравнява Митко,с това недорузомение,от селски произход!Митко е като Айнщайн пред белоземския дюс.

   • 3
    7

    Митко го избра не някакъв селски клуб от Делиормана за дълбока резерва! Димитър Илиев покори ЦЯЛА България и е два пъти футболист номер едно на България!!!

    • 6
     1

     Да да знаем как стана играч на България. То и Бойко стана веднъж. Най интересното е че като най – добър не го взимаха в национала. Веднъж му се отвори парашута и затри отбора. Да не говорим че навремето му биха дузпата в ЦСКА и се озова в Монтана.

    • Покори цяла България с носенето на куфарите на националите! И с депресията си!

Коментарите са затворени