Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов бе избран за футболист номер 1 на клуба за изминаващата вече 2023 година. Попето бе удостоен с награда по време традиционното Коледно тържество.

По традиция на събитието присъстват ръководството, футболисти и служители на клуба, членовете на Сдружението, ветерани и официални гости, а тази година бяха поканени на тържеството и всички притежатели на Клубни карти „VIP” и „1912“.

Талантливият бранител на Ботев Пловдив – Атанас Чернев, пък бе удостоен с приза за най-проспериращ млад футболист за година за „канарчетата“.

Атанас Чернев бе удостоен с приза за най-проспериращ млад футболист за година за „канарчетата“

С почетен плакет бе награден и Петър Зехтински – капитан и лидер на силния отбора на Ботев от 80-те години. Носител на Купата на България през 1981, вицешампион 1986, първият футболист на Ботев подписал професионален договор в чужбина. 15 сезона бе част от ятото с близо 400 мача с жълто-черната фланелка, включително паметните победи над Барселона и Байерн Мюнхен.

26 КОМЕНТАРИ

  1. Годината почти измина а не отговорените въпроси остават 3:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво значи Ювентина?
    3.Как са се придвижили 40000 ултраси на пловдивското Юве до Ихтиман и обратно през 1983?
    Очаквам вашите аргументирани отговори хулигани,неаполитани ,членове на армии и всякакви съкращения….

  2. 2
    1

    Забавлявам се, четейки как някакви хора, коментират външния вид на Ивелин Попов. Абе, вие да не сте всички някакви манекени?.. сигурно.. но на винпром… На Ивелин ще му го преместите в другия крачол с мнението… нито сте му на парите, нито на футбола, нито на фолкпевиците.

    • 2
      2

      То тва не са “някакви” хора, тва е Станислав Мърков, когото всички знаем как изглежда-плешив окаяник с рядка козя брадичка.
      В сравнение с него Попето е на Брад Пит по-красивия брат.

      • 2
        3

        Не е само Мърков, има и негови последователи хумористи. Те са си секта – Свидетелите на Стикса.

  3. 3
    4

    Избраха го щот много хуу пее: Шибай жълтите! Шибай жълтите! П.С. Промоцията на хита бе през 2023, есента. Две седмици преди Ушко Номер 2 да облече наакания жълт екип, така хубаво опят в песента му!

    • Абе той е футболист и днеска го има, утре го няма , а вие си избрахте “почетен президент”, който каза, че сте мангали и обърна специално внимание на майките ви!

  4. 6
    1

    Напълно логичен избор. И аз гласувах за Ивелин Попов. За проспериращ млад футболист се колебаех между Акере и Чернев, и двамата заслужават приза с играта си.
    Да си пожелаем още по-успешна 2024-та и заслужено участие в ЕКТ, най-добре като носители на КУПАТА ! САМО БОТЕВ !

  5. 11
    2

    За тия които не са разбрали: “Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов бе избран за футболист номер 1 на клуба за изминаващата вече 2023 година.”
    И сега! За тия които не са осмислили тая новина да поясня:Ивелин Попов е избран за футболист номер 1 на Ботев за 2023 година. Не е избран за футболист №1 на Локомотив! Никой не ви пречи и вие от пловдивското Локо също да си изберете някой който според вас заслужава и може да бъде №1 на вашият клуб. Никой не ви отнема това право нито пък ще ви се меси в избора. Но плюейки по избора на Ботев вие всъщност показвате само своята……….слабост!

    • 3
      7

      Кой ви се бърка в селския избор??? Коментира се единствено селянина, който избрахте, Ушко Втори.

    • Ибаа и пряазниците, само пиене дееба ,ай Наздраве от бар-Железничара в мойту Столипинова ,Наздраве и всички фенове на мойту Локу нека идват и да си пием до зории айдеееее

  6. 2
    1

    Форумни талибани, хулигани и биячи, хайде спрете се за една седмица.
    Коледа е! Бъдете смирени поне за малко.

  7. 5
    1

    Плашипутарник, не се напрягай много да не ти се пръсне маясъла, беззъб травестит. Митко Талибана ми е съсед. Зима е, да не стане така да се подхлъзне и да падне лошо. Лилави олигофрени, който вади нож, от нож умира.

    • 1
      4

      А не не, има по точно изказване, когато става дума за пловдивски футбол…който метална тръба вади , от метална тръба умира!!!

      Нещо неясно???

    • 2
      2

      Е айде глупости сега,кво ти е направил Митко, който,всъщност е свястно момче, че да го отнася за малоумните писаници на някакъв ебан в главата плешив шебек дето тва да сере тука му е единствената социална изява в окаяния живот.
      Та той дори на мачове не ходи тоя плъх.

  8. 2
    6

    КОЙ НЪ ИБА НАЙ НОГУ НЕГУ ЗБРАХМИ

  9. 5
    5

    Ма той много грозен ма, кък жа заспат дяцата?

  10. 16
    2

    Ивелин преобрази отбора. Шапки долу! А дано има отново повод да сложи ръка на ухото с жълто черното рае на Джамията.

  11. 2
    18

    Лицето с Ушо ивелин попов го чакаме с жълтия парцал на сърцето, на стадион Локомотив, за да разбере какво го чака след провокацията със синята фланелка. В син цвят му се размина на Ушото само с цял мач псувни.

    Сега, с жълтия цвят на гърдите, ще види какво му е на десподов на Армията. Всичко , което може, ще лети към празната глава на лицето ивелин попов…

    • 11
      1

      Ти си един болен, псуващ идиот! Един от многото нещастници, живеещи за да мразят! Истинските локомотивци “умряха” още през 2004. Останахте, присадените на столипиновска, циганска слива кюстендилски наркомани, обладани от нищо неозначаващата 1926 година.

      • 1
        3

        Казвам истината, която във вашия случай е обидна, но не отправям псувни никога!!!

        • 3
          1

          Казваш, ама устата ти вони, беззъба маймуно с лилави венци!

    • 3
      1

      Кого чакаш бе, плешив шебек, ти на мачове не ходиш, даже ваште ги е гнус от тебе и не те пускат на Джесика, кого лъжеш?

    • 4
      1

      Ивелин Попов ще се трогне от вашите псувни? Той да ви уши-е!!! Пък вие си псувайте. Как е иначе хавата? Ракетчика и кАдемчето разделиха ли коледната баница? Тока платен ли е? МиньорО върнаха ли си заема?

Коментарите са затворени