Спартак си върна юноша на клуба. Цветелин Петров отново е футболист на “гладиаторите”. Петров е юноша на Спартак, играл е за Сокол Марково и Саяна.

Именно Цветелин Петров вкара важно попадение при победата на Саяна над Спартак (Пд) в шампионатния мач по между им.

Халфът е роден през 2003 г. и е 4-тото ново попълнение. Към отбора вече се присъединиха Сами Мехмедов, Пламен Цончев и Теодор Митрев. От клуба оново не дават информация кои са освободените футболисти и дали има такива, които ще преминат във втория тим, състезаващ се в областната група, каквито слухове витаят.

Междувременно бургаският втородивизионен Черноморец обяви, че на 10 февруари ще изиграе контролна среща със Спартак (Пловдив). Тя ще бъде последна за “акулите” в предсезонната им подготовка, като за момента не е ясно къде ще се изиграе, но е почти сигурно, че няма да да е в Пловдив.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Много добър трансфер. Благодарение на Крумчовците в ръководството преди много добри момчета напуснаха Спартак, дано да има положителна промяна.

    • Браво на Спартак ,засега взимат само млади и перспективни футболисти от Пловдив.Така трябва.

  2. Един от качествените млади футболисти,дано да се обръща повече внимание на такива момчета и да се налагат в нашите водещи отбори а не знайни и назнайни чужденци.

Коментарите са затворени