Фенклубът на Локомотив Пловдив направи важно съобщение към “черно-бялата” общност. То идва след проведена среща с кмета на града Костадин Димитров и е на тема за стадиона в квартал “Лаута”. От позицията на фенклуба става ясно, че за довършването на съоръжението ще бъдат отпуснати още 56 милиона лева:

УВАЖАЕМИ ЛОКОМОТИВЦИ,

На 15 декември се проведе среща между представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив и кмета на града, Костадин Димитров. Тема на срещата бяха средствата за финансиране на изграждането на стадион “Локомотив“ и прилежащия комплекс.

По време на тази среща научихме, че правителството отпуска 42 милиона лева за довършването на стадион “Локомотив“. В допълнение към тази сума, за изпълнение на необходимите строителни дейности на наше разположение ще бъдат още 12 милиона лева от предоставения заем, както и сума в размер на 2 милиона лева – остатък, които бяха преразпределени в края на миналата година и впоследствие върнати през тази година.

Това финансиране ще позволи цялостно завършване на стадиона и превръщането на целия комплекс в единствен по рода си в България.

Съвсем естествено, нашите очаквания и надежди са всичко това да бъде факт за 100-годишния юбилей на клуба, което ще бъде един заслужен подарък за черно-белите привърженици и за нашия любим клуб!

САМО ЛОКО!

48 КОМЕНТАРИ

  1. Представителният отбор на Локомотив ще проведе своята зимна подготовка на родна земя. „Черно-белите“ ще се готвят в Пловдив, като са предвидени и няколко контролни срещи преди подновяването на шампионата.

  2. 13
    0

    Целувайте хуйовете на Ботевистите и най вече на Цветан Василев ,че започна нашия ,та намазахте и вие иначе намаше да имате и пейка .МЪРШИ …..

    • 5
      1

      Ибаа и пряазниците, само пиене дееба ,ай Наздраве от бар-Железничара в мойту Столипинова ,Наздраве и всички фенове на мойту Локу нека идват и да си пием до зории айдеееее .
      Аа от тез пари ,на ветераните за пиене няма ли да се отделят?
      Питам аз и казвам поредно Наздраве за този час от барааааа

  3. За 2036та ше стане коневръз-един път.
    Не знам кво му намирате кусури, за мен проекта е чудесен-навсякъде зелени поляни, като се махнат трибуните с отпуснатите средства ше стане за чудо и приказ-зелено,равно-да има къде възпитаниците на Селското училище да провеждат важни експерименти по каращисване на домати с патладжани.
    Ще се получи сорта Лилав Плешивец-тъкмо ше осмислят живота на Станиславчо. Може и камби да развъждат-в чест на г-н Крушарски и неговия знаменит нос, за който Сирано тежко въздиша от завист.

  4. 2
    6

    Поклон и пред господин Крушарски. Да си жив купоносителю. Целувам ти ръка .Благодарение на него ЛОКОМОТИВ е на върха. Цял Пловдив ти е признателен купоносителю…

  5. 2
    8

    Стоян канара като разбра страхотната новина от злоба си отхапа уя и го захвърли в бурните води на Стряма ва да гоейба.

  6. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    6
    2

    ЦЪРВУЛИ НЯАМИ, ГАЙДА ИСКЪМИ??? ЪПСУРТ ДА СТАНИ!:)

    ТРИ МЕСИЦИ НЯМА МАНГИ, НЯМА ЧУРБА, НЕМА БОБИЦ, КУПРИВА НЕМА!!!……………..ДАНО ПУНЕ ДАДЪТ МАЛКУ ГРЕС, ЧИ НИ СЪ ТЪРПИ!!! ГЬОТУВИТИ НИ СТАНЪФА НА РЕШЕТУ!!! КОЙ НА ФАНИ, БАХУР СЛИД БАХУР!! ДЕСИТ ТААНЕТА ЗА ДЕСИТ ДЕНА!!! БУЛИ ТА СЪ НИ ТРАЙ!! ЛАШКАХА НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА СЪБОРА В УЗУНДЖОВУ!!!
    ДА СА МАХЪТ ШУШЛЯЦИ И ПУМАЦИ И ДА ИДВЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА!!! САМУ С ТЯХ ША НАДУЙ СВИРКЪТА ПАРОВОЗА, КОЙТУ ТИА НЕСРЕТНИЦИ НАБУДАФА Ф КИНЕФЪ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))

  7. 0
    6

    Единственият голям и уважаван спортен сайт, който по никакъв начин не отрази най- голямата новина на деня(а и не само) СТАДИОН ЛОКОМОТИВ С НОВИ 42 МИЛИОНА ОТ ДЪРЖАВАТА е ДСПОРТ, сайтът на Дарик радио и Валери Станков…

    Коя е причината за тази некомпетентност надали ще разберем??? В Дспорт говорят за НКП и Левски на левскарите, но нещо над тях, като съобщението на ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ за 42 милиона от държавата, бе оставено като нещо незначително и неподходящо за публикувано в Дарик радио???

    • Сигурно изчаква да провери новината???……..току виж отпуснали 83 милиона???:))))))

  8. 1
    5

    Андрей се срина психически, новина за 42 МИЛИОНА за стадион Локомотив от държавата, стоя два часа начело на сайта, а сега най- важната новина е Янко Ангелов , преминал в Марица???

    Андрей, БОЛИ , А!!!????

  9. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    10
    1

    ДУБРЕ, ЧИ ШИШИ СИ КАЗА ТЕШКЪТА ДУМА!!! ОТСЕЧИ-56 МИЛКИ И ГУТОВУ!!! ЕВЪЛЛАРКЪТА НА ДЕПИСЕТУ!!!

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
      4
      1

      ТОА ОПУЛИНИА ХАСАН ВАСИЛИФ НИ ДАВЪШИ И 5 ЛЕФА ЗА КЕНЕФА, АМА ШИШИ Е ВИЛИКАН!!!

  10. 7
    1

    Да ни е честита новата трибуна за юбилея.
    Аз си спомням на 80 годишнината, какви празненства, какво честване за първи път в България, единствените, неподвластни никому и винаги с вас!!!

    • 8
      1

      Аз пък имам една книжка издадена през 1986г. в чест на 50 годишния им юбилей. Та стогодишнината им се пада през 2036г.!

  11. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    6
    1

    БРЕЙ, ЯЗ СИ МИСЛИФ, ЧИ КУМПЛЕКСА ША Е Ф КОНДОФРЕЙ?:)))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      6
      1

      ЗА КОНДОФРЕЙ, МАНГИ ША ДАВЪТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! НАШТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ! ПУФ ПАФ:)))))))))))

  12. 14
    1

    Много е хубаво, че ще се завърши изцяло стадион Локомотив и прилежащата инфраструктура. Ще бъде най-красивия стадион в аматьорската лига… ако въобще има отбор и за там.

    Иначе срокът 2036 година е съвсем разумен. Все пак още няма дори обществена поръчка.

    • 3
      9

      Локомотив Пловдив е единствения футболен отбор от Пловдив, който никога не е бил аматьорски клуб!

      Другите три действащи отбора Спартак, Марица и ботевЪ са посещавали В група и са били аматьорски клубове. Чети историята, за да не се излагаш!

      • 5
        1

        СПРИ С ДРОГАТА! ПРИ СОЦИАЛИЗМА ВСИЧКИ БЯХА АМАТЬОРИ. НЯМАШЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН СПОРТ! ПРОСТО ТРУДОВИТЕ КОЛЕКТИВИ СЛЕД РАБОТА, ОТИВАХА ДА ТРЕНИРАТ, А ПОСЛЕ НА СЪСТЕЗАНИЯ….:)))

    • 1
      5

      Приятелко в аматьорската лига единствено може да поритате вие … големите отбори няма кой да ги остави да изпаднат ! Но най-интересното е че и дори да отидем при аматьорите вие никога не може да постигнете това което направихме от 2019г. до този момент ! Факт … весели празници и следващата година знаете балона се пука и пак сте в десетката типично за “големия” ботев

  13. 3
    7

    Вместо закриване, откриване! Типично по жълтурски, това което ни бе пожелано от родопската яка, не само че не се случва, а напротив, събитията са точно обратните на пожеланията. Не закриване, а откриване на най- добрия спортен комплекс в България. Първият и вторият отбор на Локомотив ще играят и тренират в спортен комплекс Локомотив Пловдив. Нещо немислимо за никой друг отбор в България!

  14. 9
    1

    че за довършването на съоръжението ще бъдат отпуснати още 56 милиона лева:….ЩЕ

    • Ами срещата е била на 15 декември, съобщава се днес, защото парите вече се отпуснаха от парламента чрез бюджета!!!

  15. 3
    11

    Някой знае ли къд е е Валери Станков??? Новината беше съобщена в повечето спортни сайтове, но Валери Станков иДарик и Дспорт все още не са съобщили новината на деня.

    Абе, къде е Валери Станков ,д ане е болен нещо??? За един приятел питам…

    • 9
      2

      Валери Станков е в Щатите. Малоумен циганин.

      • 2
        8

        Там имат най- добрите психиатрични клиники, късметлия…

  16. 5
    7

    Всичко това се случва главно благодарение на господин Крушарски! Той обеща стадион и го прави. Да си жив купоносителю

    • 3
      6

      Крушарски е обещал два терена в Тракия и ги чакаме. Всичко с времето си! То след Петата и Бахурите , остава и стадион Локомотив да ви забие в задните части…

  17. 13

    Бах мааму и ний ся с нашия курник кво жъ прайм? Как жъ ги лъжим нащи мисири чи нашия е по-убав?

    • 6
      3

      МАМА ТИ ДЕЙБА… Лаута не е курник… ДЕЙБА ТВОЙТА МАМКА

  18. Ако това се случи, аз ще се обеся на крана на трибуна Фесика!

    • Фекале, недей, трябваш ни жив! Твоите коментари разкриват най- ясно нивото на бултрас, е след постоянните бягства по улиците.

      • Къв Фекал, бе дейба твойта мама.. АЗ СЪМ СТИКС

  19. Верно за 100 годинината ще стане 2036

  20. 2
    11

    Има пълно медийно затъмнение на тази новина в софия и националните медии??? Болката е голяма, явно им е по- леко, като не го изписват и в техните медии??? Все пак завистта на жълтите няма равна!

    Още веднъж поклон пред черно- белите фенове!!!

  21. Е, това е сбъднат сън! Поклон пред Локомотивската публика, благодарение на която мечтите стават реалност!

    • 3
      2

      Поклон и пред господин Крушарски. Да си жив купоносителю. Целувам ти ръка

    • 4
      2

      Стадион ще имате,заради протестите на феновете на Ботев.Ако не бяха отпуснати пари за Колежа,нямаше да има и за вашия.И за какво да завиждаме,като нашия е почти готов.Аз лично се радвам и за вашия стадион,колкото повече нови стадиони,толкова по добре за футболът ни.

  22. 9
    1

    Тея ебахти и фантазьорите. Нормално за циганите. Всяка дума лъжа. Комлексари🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • 5
      9

      Намести Петата и бахурите, че ти стърчат от гъзо, хахахаха погребахме ва живи, кривоглав помак хахахахахах

      • Майка ти циганката е кривогледа. Ходи си в махалата да те начешат мангал миризлив. Вземи и майка ти посерко комплексарски

  23. 4
    11

    Прекрасните новини заляха феновете на Локомотив точно за Коледните и Новогодишни празници. Какво по хубаво от това, да си фен на най обичаният и велик български отбор. А като се сетим и за Петата и 6те бахура става приказка без край. Весели и светли празници на всички.

  24. 8
    1

    Мяза касетка за домати ва братя сиган

  25. 7
    1

    А за 80 годишнината им подарили бакър ама простите мангали нали я пропуснаха и нанай манго

  26. 5
    2

    😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣Е БАХТИ И ВИЦА . 1000 МИЛИОНА 100 ГОДИШНИНА ХААХААХАХХАХХААХАХАХАХАХАХХХАХАХ

  27. 10
    2

    Пълна измама но типично за цигани една лъжа повторена сто пъти става истина!

Коментарите са затворени