Християн Петров бе избран за “Футболист на месец ноември” в анкетата на Пресклуб “България”. Защитникът на ЦСКА събра най-много гласове сред спортните редакции и медии.

Юношата на Локомотив (Пловдив) ще бъде награден на символичната дата 19.12 с пресконференция в София, която ще стартира в 14:00 часа.

21-годишният пловдивчанин е сред най-силните футболисти на “червените”, като е неизменен титуляр в защитата на столичани.

От началото на сезона защитникът има 20 мача с екипа на ЦСКА, в които е реализирал две попадения.

Силните игри на бранителя му донесоха редица повиквателни за националния отбор на България, както и дебют за мъжкия тим на страната ни.

8 КОМЕНТАРИ

  1. И какво е общото между “юноша на ЛОКО Пловдив” и датата 19.12. Андрей , пий си хапчетата! САМО ЛОКО!

    • Аз пък не разбирам какво имаш против датата 19 декември? Рожден ден ми е на всичко отгоре.🤣

  2. 1
    1

    Тенденцията пловдивчани да бягат към София и Разград се запазва и това не говори добре за футбола в Пловдив, и ако едно време обвинявахме Държавата в лицето на БНА и МВР, то днес кого да обвиняваме. Само и единствено нас-футболните хора на Пловдив.

    • Ако е само във футбола, бих те разбрал. Но, аз, считам, че проблема на Пловдив е много по-сериозен. В момента Пловдив е един огромен “Апарт хотел”, без места за паркиране. На този фон, освен да чакаме футбола “да цъфне и да върже” от дъждовете и пролетното слънце, друго не ни остава.
      Независимо от всички перипети – минали и настоящи, от мен браво на Зико за стадионите. Но те стадионите са като града. Град има, силна местна икономика – няма! Стадиони има, силен местен футбол – няма! Зингаревич е един чужденец, Крушарски е българин, но нищо не го свързва с Пловдив. Утре, ако замиреше на пари и печалба на друго място, там ги търси!

      • То ако трябва да сме честни, и България е на същия хал като Пловдив, ама все трябва да се започне от някъде! Дали от паркингите, дали от футбола…..а може би от хората, от манталитета им?

      • Колкото до Зингаревич и Крушарски-Да, ако някъде им замирише на повече кинти, там ще отидат. В бизнеса сантиментите са на второ място и Крушарски е много прям-достатъчно влагах, сега искам да започна да печеля. При него обаче струва ми се, очакванията му за печалба са свързани само с продажбата на футболисти, което е мноооого трудно. Трябва да създаде “Марка” Локо Пловдив за да печели!

        • КАЗЪФ ВИ, ГРЕС НЯМЪ!!! КЪТ НИ ИСКЪТИ НА СУХУ, ФАТЪЙТИ ГОРЪТА!:))))

    • 1
      1

      И ПРЕДИ И СЕГА, ВОДЕЩЕТО СА ПАРИТЕ!! ПРОСТО ТОГАВА МОРАЛЪТ БЕШЕ ПО- ВИСОК! ….НИЙ ВЕРНИТИ СТУЛЮПИНСКИ АПАПИ СНЕ СБИРАЛИ МАНГИ Ф ШАПКА, САМУ И САМУ ЗУМИТУ ДА УСТАНИ Ф ЛОКУТУ!… АМА НЕ БИ, ДУХНЪ И НЪ ЗАЙБА…

Коментарите са затворени