В Локомотив Пловдив има играч, който израстна доста в професионалния футбол.

Централният защитник  Мартин Паскалев надскочи себе си и вече е готов за националния отбор. Голобрадия младеж сподели пред BgDerby.com вижданията си за любимия отбор и бъдещата си кариера.

“Щастлив съм, че съм част от Локомотив Пловдив. Работя доста, за да се осъвършенствам. Започнах от “В” група в Спатрак Варна. Звънна ми Александър Тунчев, да отида в Локомотив Пловдив.

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

22 КОМЕНТАРИ

 1. Какъв договор иска тоя , не вижда ли че от него нищо не става.Знаетели колко мача сме загубили заради него Точно 19.

  • Наздраве ,Марто! Ела в бар Железничара в кв.Столипиново да ти направим бойто кръщение , леко съм пийнал ай Наздраве!
   Ела да пием по едно за празниците и да видиш как се пием ,оххааа как пием ветераните ,Наздраве ,Мартиии

 2. 3
  3

  Вижте, момчето си има мечти има и цел която е решен да преследва упорито.
  Стоичков не успя ли в Барселона?! Защо и Марто да не успее?? Дарба има,останалото е труд. Дано е здрав и да няма контузии. Другото ще го постигне с тренировки и отдаденост. Каквото и да се случи аз му пожелавам “попътен вятър” и много успехи!

 3. 7
  1

  Крушарски лично му предлага на Мартин Паскалев да му плаща по 20 000 ойро на месец, но Мартин не ще. Искал в Барселона ! Крушарски е истински финансов титан, лично се убедихме в това !!!

 4. КАЗЪФ ВИ, ГРЕС НЯМЪ!!! КЪТ НИ ИСКЪТИ НА СУХУ, ФАТЪЙТИ ГОРЪТА!:))))

 5. Избрах ПАРАТА И ПРЕДАТЕЛСТВОТО, САМО ЛУДОГОРЕЦ...
  8
  4

  Лукс! Тошко Неделев и красивата му половинка почиват в Дубай. Двамата се наслаждават на Бурж Халифа.

  • 15
   3

   Тва е нищо в сравнение с лукса на който се наслаждава Станислав Мърков в будката на нощния пазач в училището, придружаван от двете си гаджета-снимката на Крушарски и дясната си ръка…😂😂😂

   • 2
    7

    Това е нищо, Стоян канара да знаеш как се радва на Мара Шепова ами и той не знае кой му направи двата изтърсака ва да тейба.

    • 3
     2

     А па мойте изтърсаци сичкото 5 ги напрайл синът ми.Дейба жината саму дица прай.Саму локу и сърсето на негу.

  • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   КАРАЙ, ТО И СВИНАРЯ БЕШИ СЪШТИА НАВРЕМИТУ………….УТИДИ Ф СЕСИКАТУ ЗА МАНГИ!!!

  • На този травестит ли викаш “красива”?! Много си зле

 6. 5
  4

  Докато беше контузен мачкахме наред, върна се и почна мъката. Поне по 3-4 безобразни грешки на мач! Покрива засади, прави дузпи, неориентиран. Какво го държи в титулярния състав, само Томаш може да каже. Дано го разкараме по-бързо.

 7. 4
  1

  В това момче има хляб, ама салама го държат съдиите. При нормален критерии, втория му жълт картон ще бъде задължително между 30-та и 40-та минута.

 8. 3
  1

  Кметът на Пловдив Костадин Димитров предлага 3,5 млн. лв. да бъдат насочени към ремонта на “Голямоконарско шосе”, като се вземат от предвидените в бюджета средства за стадионите на “Ботев” и “Локомотив” и строителството на спортна зала в двора на езиковите гимназии. Най-драстично намаляват средствата спортния комплекс на “Лаута” – с 2,3 млн. лв. От изграждането на Колежа ще бъдат пренасочени близо 680 000 лв., а от залата – малко над 542 000 лв.

  • Гласувано е – парите да се отклонят от стадионите! Старата приказка “От два стола, на земята!” е в ход. Нито стадиони 100% завършени, нито улици и булеварди като за света.

 9. 3
  10

  Най -добрият защитник в момента в България. И то благодарение на господин Крушарски. Да си жив купоносителю..

  • 9
   1

   Koe e наред да му целуваш днес? Нямате край гъзолизниците, дупедавците, минетчиите и въшкарите. Саде Локу, да го вземеш в гърлото дълбоко! Кран, въже КОГА???

   • Станислав Мърков целува всичко. Ама ако трябва с пари да помогне на любимото ЛОкО, не го търсете.. Празни приказки …БОЛ

Коментарите са затворени