Сдружение ПФК Ботев публикува информация за проведена среща между феновете на Ботев (Пловдив) и кмета на Пловдив Костадин Димитров.

Ето какво съобщиха “жълто-черните” привърженици на официалния си сайт:

Вчера – на 15.12.2023 г., се проведе инициирана от представители на 4-те водещи организации в жълто-черната общественост среща с новоизбрания кмет на град Пловдив Костадин Димитров.

По време на срещата бяха обсъдени въпроси, касаещи тиражираната в медийното пространство информация за отпускане на допълнително финансиране за стадион “Христо Ботев“.

Бяхме уверени от г-н Димитров, че средствата в размер на 33 млн. лв. ще бъдат целево изразходвани единствено и само за нови СМР, които не са част от етап 1 (респективно етап 1.1. и етап 1.2.) на обществената поръчка за строителството на нашия дом, с което съоръжението да надгради вида, който се очаква да има през март 2024 г.(100% завършена козирка и фасада).

През следващата седмица предстои нова среща, на която възложител и оторизирани представители на организациите ни ще влезнат в по-голяма конкретика.

Бъдете будни!

46 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ТРИ МЕСИЦИ НЯМА МАНГИ, НЯМА ЧУРБА, НЕМА БОБИЦ, КУПРИВА НЕМА!!!……………..ДАНО ПУНЕ ДАДЪТ МАЛКУ ГРЕС, ЧИ НИ СЪ ТЪРПИ!!! ГЬОТУВИТИ НИ СТАНЪФА НА РЕШЕТУ!!! КОЙ НА ФАНИ, БАХУР СЛИД БАХУР!! ДЕСИТ ТААНЕТА ЗА ДЕСИТ ДЕНА!!! БУЛИ ТА СЪ НИ ТРАЙ!! ЛАШКАХА НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА СЪБОРА В УЗУНДЖОВУ!!!
    ДА СА МАХЪТ ШУШЛЯЦИ И ПУМАЦИ И ДА ИДВЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА!!! САМУ С ТЯХ ША НАДУЙ СВИРКЪТА ПАРОВОЗА, КОЙТУ ТИА НЕСРЕТНИЦИ НАБУДАФА Ф КИНЕФЪ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))

  2. Фенове на Ботев, благодаря Ви, че подкрепяте коалицията, предала Македония!!! Пишете все така минуси на всичко българско и свято! Вие сте истински потомци на еничарския корпус, мачкайте българите постоянно!!!

    ДПС е с Вас!!!

  3. 9
    2

    Както Тотев така и Здравко Димитров както и настоящия кмет Коцето Димитров и и всички други са БОТЕВИСТИ така ,че първо на Ботев после ако остане някой баберек ,на втория отбор .

    • 2
      3

      😂😂😂😂 ох чак ми е смешно като ви чета глупостите 😂😂😂😂

      • 4
        1

        Истински забавно ше е когато Крюшо си спази обещанието:”Аз Локото ги заебавам”. Е тогава къв смях ше падне не е реално.

    • 1
      6

      Живееш в измислен свят, но и няма как иначе да живееш… ако видиш реалността: ПЕТА, БАХУРИ, нов стадион ЛОКОМОТИВ, Димитър Христолов, В група, Зингаревич бие тарторите на ботевЪ, НЯМА ДА ИЗКАРАШ И ДЕН.

      Разбери го, МЕЧТИТЕ ти нямат нищо общо с реалността! В БЮДЖЕТА Е ЗАПИСАНО, 42 МИЛИОНА ЗА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ, няма връщане назад!

      • 1
        1

        База забрави да допълниш. Най-добрата на Балканите. И 17 последователни победи.

      • 3
        1

        Хахах Станиславчо, плешива мършо днес няма ли училища за пазене майка ти дейба малоумна.

  4. 3
    2

    КЪТ КАЗЪ ПЕИФСКИ ТА СЪ СЕТИФ, ШУПАРЪ ПЕИФСКИ, ШТЯЛ ДА ДАВА НА НАЗИ МЛОГУ ГРЕС, ДВА СЪНДЪКА!!!….ПУ ЛИНИА НА ДЕПИСЕТУ. УБИШТАЛ НА ИРОЛ САНДЪКУФ, МЕСНИА ТАРТОР НА ДЕПИСЕТУ, БАШ КЛОАКОМОТИФИЦА!?:)))

  5. 3
    9

    Ама тия жълтите наистина ги държи делян пеевски, как само го защитават ТЦ ТЦ ТЦ ТЦ ТЦ

  6. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    14

    ТЕМНИ ОБЛЪЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКОМОТИФ!!! ША БАТАЛЯСЪМИ СИЧКУ, ДУРИ И КАШОНЯ!!! СПАРТАК И МАРИЦА ША ГУШНАТ СИЧКУ!! УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙ!! ТЪЙ РИШИ МЕШАРЕТУ!! ПУФ, ПАФ!:)))))

  7. 3
    7

    Мръсен червен боклук, майка ти е проста кучка!

  8. 4
    7

    Истината е, че се молим на едни национални предатели да гласуват 75 милиона за стадионите в Пловдив!!!

    Предателите нямат бутане, те са днешната истина, така че е хубаво да вземем тези 75 милиона.Това ще е едно добро дело от стотици и хиляди индивиди, чието място е в затвора с по 10 доживотни присъди за национално предателство!!!

    • 6
      6

      Какво е национално предателство, да целуваш дупето на диктатора Путин?

      • 4
        3

        За Македония са загинали хиляди българи, а тези които ще ни дават пара, я предадоха доброволно и без нито един куршум. Ама какъв куршум, те си разтвориха направо задните части и го поеха, а с тях и ние!!!

        • Когато истинските българи са проливали кръвта си за национално обединение, шайка дезертьори, крадци, неграмотни пишлигари и всякакви отрепки основали ботевЪ. Ритали крадената топка, докато героите са умирали за майка България

    • 5
      5

      Щом ще вземаш и ти от крадената пара, значи и ти си за затвора или най-добре за трепане за да не остава семе от теб. Дейбамайкатимръснацигснска!

      • 1
        4

        Парите са крадени от народа и ще дойдат при нас!

        Няма мисъл в жълтата ти глава, подкрепяща дпс, пп, дб и т.н.

        • Всяко нещо което прави и финансира държавата,с крадени пари ли става?Тогава в Унгария всички стадиони са правени с крадени пари,по твоята логика

          • Орбан освобождава от данъци, ако имаш повече деца!В България на кирчо и кокорчо ти изпиват кръвчицата, за да нямаш деца и да бягаш от държавата.

            Да сравняваш Орбан с кокорчо е като торта и лайно!

  9. 15
    1

    Кмета пак нещо не ме е разбрал.
    Сумата от 75 милиона ще бъде отпусната изцяло и единствено за нуждите на пловдивския футбол-т.е. за Ботев.
    Ако искат могат да си направят фасадата от камъни Сваровски-те са лицето на града и заслужават да се инвестира в тях.

    Клубовете преместили седалищата си от Югозападна България и настанили се незаконно в задния двор на Селското училище ще получат сумата от 11.99 лева за които ще им бъдат купени чифт лилави топки за елха-да си ги окачат на фасадата да им напомнят какви пробити цигански ташаци са.

    • 3
      13

      Кокорчо, правим едно задръстване с коли в града и взимаме 42 милиона!!!Справка Здравко Димитров и опитите му да дава всичко на ботевЪ…

      • 14
        2

        Господин Вълчо, не е във ваш интерес да клатите лодката или по-скоро нелегалното такси в което седите.
        Няколко разговора с НАП, данъчните и в края на краищата МВР Пловдив много бързо ще ви поставят в положението да отговаряте на неудобни въпроси относно законността на извършваната от вас дейност.

        Да ви го кажа по-просто за да ме разберете-когато сте омазани с лайна до ушите, не е добра идея да пискате много.

        Ваш. А. Василев

  10. 11
    1

    Бонд. Джеймс Бонд.

    Пловдив. Ботев Пловдив.

      • 13
        2

        Напишете си го на фланелките които ще уреди Сотков да ви грее в дългите безрадостни сезони във В група.

        • 3
          1

          МУАХАХАХАХААА виж класирането салкъме, после приказвай

  11. 8
    7

    Мощен вик раздира небесата:
    Ювентина…Ювентина!

  12. 4
    13

    БЯФМИ ПРИ КМЕТЯ ЯДЪХМИ ПИФМИ КЮЧЕК ИГРАФМИ И КАЗЪ ЧИ ЖЪ ИМА И ЗА НАЗ ЛАПАНЕ БИСПЛАТНИ КОНДОЦИ С КЕПЧУК И ШАПКА С КУЗИРКА АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ

    • 2
      14

      Ма аз съм жълта канарска гювендия на како

  13. 10
    5

    С отпуснатите пари ще се построи 5 зведен хотел на мястото на залите и Ботев става европейски гранд и отбора на Пловдив какъвто е бил досега,Канари напред!

  14. 2
    9

    Нали този стадион има пари за завършване, ьащо тогава са тези 33 милиона ? Тъпи жълъутци ревахте за нашите 42 , а вие при завършен стадион взимате 33 на каква основа?

    • 10
      1

      На базата на тва че трябва винаги, по всяко време, 24/7 да се гърчите в безсилна злоба и да си спомняте какви помияри сте.

      • Хахаха пич гърча е за вас не за нас глупак 😂😂😂 и стадион ще си имаме и купи си имаме и 6:0 видяхме и отбора шампион си видяхме хаха впрочем вие ги видяхте и усетихте хаха така, че гърчи се да ти еба майката жълТУРСКА

        • 5
          1

          Ше си имате един коневръз са си паркирате Гкласа каруците с по 2 конски сили.
          Хубавото на Ещадиу ду Мангау е че има по 20 метра аралъци между трибуните-естествена вентилация един вид, защото смрадта носеща се от насъбралото се множество е в състояние да докара инспектиращите от УЕФА до припадъци.

          На мен много ми харесва как се развива и проекта ви за база-никак.
          Ще разберете по трудния начин че не е хубаво да си вдигате зелените жабешки крачка когато сменят подковите на жълто-черния ат.

          С нетърпение чакаме втора серия на сериала Дон Крушо и Седемте Мангала, в идеалния случай за вас ше има КУР лиценз за А група пролетта и по всичко личи че натам отиват нещата щото Крушо вика: На мен приоритета ми е да стана шеф на БФС, ебал съм ги в лилавите венци столипинските изчадия.

Коментарите са затворени